tempo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, thomason993 είπε Σε εμένα δεν έβγαλε κανένα restriction. Είχα ξαναπάρει και παλιότερα συνδρομές XBL από το αγγλικό Amazon και δεν είχα θέματα ούτε τότε. Επίσης, δε ξέρω γιατί μπήκε ΤΕΛΟΣ στο τίτλο του θέματος, αλλά σε εμένα ακόμα εμφανίζεται διαθέσιμη για αγορά η προσφορά. Δεν δοκίμασα να ξανα-αγοράω βέβαια.. τι διεύθυνση έχεις δηλώσει στον λογαριασμό σου στο amazon.co.uk ?
thomason993 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, tempo είπε τι διεύθυνση έχεις δηλώσει στον λογαριασμό σου στο amazon.co.uk ? Έχω 3 διευθύνσεις Ελλάδα και μια ΗΠΑ (αν και δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο η τελευταία). Default διεύθυνση έχω μία ελληνική.
VyronPeristeri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, BadRobot είπε Ναι παιδιά πως παρακάμψατε το μήνυμα για το region restriction? Κι εμένα με ενδιαφέρει Και μενα μου εβγαζε αλλα εφτιαξα μια νεα αγγλικη και την εβαλα σαν default στις ρυθμισεις.
Georgegr3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Όντως ισχύει ακόμα η προσφορά ας βγει το τέλος. Η συνδρομή είναι 2 ξεχωριστοί κωδικοί για 1 τρίμηνο η κάθε μια. Έβαλα vpn αλλά δεν έκανε διαφορα όποτε και απλά επέλεξα μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας.
BadRobot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Με διεύθυνση Αγγλίας πάλι δεν μπορω. Τέλος πάντων μάλλον θα παρω 12μηνη απο cdkeys.
tempo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, BadRobot είπε Με διεύθυνση Αγγλίας πάλι δεν μπορω. Τέλος πάντων μάλλον θα παρω 12μηνη απο cdkeys. γενικά για live gold ή game pass απο cdkeys έχετε ακούσει κάτι περίεργο;
BadRobot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tempo είπε γενικά για live gold ή game pass απο cdkeys έχετε ακούσει κάτι περίεργο; Δυο φορές έχω πάρει gold. Όλα καλά, κατευθείαν σου στέλνει τον κωδικό. 1
thomason993 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για όσους έχουν σκοπό να πάρουν την προσφορά του θέματος.. 1) Με την αγορά σου έρχονται στο email 2 κωδικοί. Ο δεύτερος αναφέρεται σαν "FREE" (είναι ο κωδικός της προσφοράς) και πρέπει να γίνει redeem το αργότερο μέχρι 15 Νοεμβρίου. Ο άλλος κωδικός λογικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα. 2) Πριν ενεργοποιήσετε τον πρώτο κωδικό (όχι τον FREE δηλαδή) βεβαιωθείτε οτι είναι απενεργοποιημένη η αυτόματη ανανέωση συνδρομής. Μετά βάλτε τον κωδικό και θα σας ρωτήσει αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση για να σας κάνει δώρο 1 μηνα επιπλέον Xbox Live Gold. Πατήστε ναι για να πάρετε τον επιπλέον δωρεάν μήνα και μετά από το Microsoft account στη κατηγορία "Συνδρομές" βρείτε το Xbox live gold και κάντε πάλι απενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης για να μη σας χρεώσει πάλι στο τέλος της περιόδου. Έτσι, θα πάρετε ουσιαστικά 7 μήνες συνδρομής με 18.10€ περίπου. Υ.Γ. Ο "FREE" κωδικός δεν δίνει τον 1 επιπλέον μήνα συνδρομής, επειδή θεωρείται μέρος της προσφοράς.. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από thomason993 1
evts Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περιθώριο να τους χρησιμοποιήσω σε 4-5 ημέρες; Διαβάζω στα reviews που έληξαν νωρίτερα από την αναγραφόμενη ημερομηνία. Ο non free κωδικός δεν έχω καταλάβει πότε λήγει επίσης. Τελικά τους πέρασα ισχύει όπως το περιγράφει ο thomason993, ένας μήνας επιπλέον. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από gousgounakos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα