Προς το περιεχόμενο

Xbox live gold 6 μήνες 17,10€ Amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιά η διαφορά 3μήνες+3 δώρο απο 6 μήνες; (τα έχει και τα δύο σαν επιλογή)

στην Ελλάδα ισχύει κανονικά; 

edit Note: Currently, this item is available only to customers located in the United Kingdom.

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.

Ο κωδικός παίζει σε ελληνικό region αν εννοείς αυτό. 

Για αγορά από το Amazon θα πρέπει να δώσεις κάποια διεύθυνση Αγγλίας. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Saphi είπε

Ο κωδικός παίζει σε ελληνικό region αν εννοείς αυτό. 

Για αγορά από το Amazon θα πρέπει να δώσεις κάποια διεύθυνση Αγγλίας. 

ναι, αυτό με απασχολούσε....αν μπορεί να παίξει κανονικά Ελλάδα.

Δυστυχώς δεν έχω κάποια διεύθυνση Αγγλίας και δεν θέλω να βάλω στην τύχη.....εσείς βάζετε στην τύχη;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tempo είπε

ναι, αυτό με απασχολούσε....αν μπορεί να παίξει κανονικά Ελλάδα.

Δυστυχώς δεν έχω κάποια διεύθυνση Αγγλίας και δεν θέλω να βάλω στην τύχη.....εσείς βάζετε στην τύχη;

Εγώ χρησιμοποιώ μία δ/νση απο το shop & ship. Ούτως ή άλλως δε θα πάει τπτ εκεί.

Δημοσ.
1 hour ago, tempo said:

ποιά η διαφορά 3μήνες+3 δώρο απο 6 μήνες; (τα έχει και τα δύο σαν επιλογή)

στην Ελλάδα ισχύει κανονικά; 

edit Note: Currently, this item is available only to customers located in the United Kingdom.

Η 6μηνη κοστίζει 30 λίρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ababapanos είπε

εγω μολις εκανα την αγορα με ελληνικη διευθυνση , χωρις να βαλω αγγλικη και το δεχθηκε κανονικα

πέρασες κανονικά και τον κωδικό στο xbox? όλα καλά;

Σε εμένα πάντως όταν πήγα να προχωρήσω την διαδικασία αγοράς μου βγάζει το εξής:

Important message about the item you would like to purchase

We noticed that you're shopping from Greece. This item is not available for purchase due to geographical restrictions. Not Shopping from Greece?

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΝΆι κανονικά, μου έστειλε τους κωδικούς και τους πέρασα. 2 3μηνες ήταν και όχι μια εξάμηνη 

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

Ευχαριστώ ts! Πήρα κι εγώ πριν καμια ώρα 3+3 μήνες με ελληνική διεύθυνση κανονικά. 

Να σημειωθεί μόνο ότι ουσιαστικά η τιμή ειναι 18,10€ γιατί σε αναγκάζει να πληρωσεις απευθείας μέσω κάρτας οπότε δεν σου κάνει τη μετατροπή συναλλαγματος το Amazon αλλά η τράπεζα που έχει πλαφόν 1€.

12 λεπτά πριν, barman_ είπε

Όποιος πέρασε του έβγαλε 6 μήνες υπόλοιπο? 

Δεν ενεργοποίησα τους κωδικούς ακομα, έχω σκοπό να τους βαλω στο τέλος του μήνα, αλλά τον 1 απο τους 2 που τον έβαλα και εφτασα ενα κλικ πριν την ενεργοποίηση, τον πήρε κανονικά και μου έλεγε οτι θα προστεθεί στο λογαριασμό μου προπληρωμένη κάρτα 3 μηνών. 

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε εμένα σταματά την διαδικασία και με ενημερώνει ότι υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός και σε εσας όχι.....μήπως έχετε vpn?

Δημοσ.

Σε εμένα δεν έβγαλε κανένα restriction. Είχα ξαναπάρει και παλιότερα συνδρομές XBL από το αγγλικό Amazon και δεν είχα θέματα ούτε τότε.

Επίσης, δε ξέρω γιατί μπήκε ΤΕΛΟΣ στο τίτλο του θέματος, αλλά σε εμένα ακόμα εμφανίζεται διαθέσιμη για αγορά η προσφορά. Δεν δοκίμασα να ξανα-αγοράω βέβαια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...