Προς το περιεχόμενο

Αγορα Google Pixel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, καλησπερα αρχικα.

Εχω μια απορια, σκεφτομαι να αγορασω το Pixel 2 XL, αλλα βλεπω την τιμη του που ειναι γυρω στα 600 Ε και αναρωτιεμαι... Πιστευετε θα πεσει καθολου τωρα που βγαινει και το νεο Pixel 3 και αν ναι ποσο θα πεσει και ποτε?

Επισης θεωρειτε αξιζει να πηγαινα για τα χοντρα λεφτα στο μικρο Pixel 3 λογω καλυτερης καμερας, η μηπως ειναι overkill ?

Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε απαντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα πηγαινα στο μικρο Pixel 3 στην θεση σου. Εχει καλυτερο επεξεργαστη, οχι μονο καλυτερη καμερα (γενικοτερα ειναι καλυτερο). Κοιταξε στο amazon.de . Ισως το βρεις φθηνοτερα :) .

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.

Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι ακριβώς γίνεται με την εισαγωγή του τηλεφώνου στην χώρα. Υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος ή γίνονται εισαγωγή από το εξωτερικό; Και με το service εδώ τι γίνεται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι ακριβώς γίνεται με την εισαγωγή του τηλεφώνου στην χώρα. Υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος ή γίνονται εισαγωγή από το εξωτερικό; Και με το service εδώ τι γίνεται; 

Επισημο Service εδω δεν υπαρχει απο ο,τι ξερω. Το περνεις ειτε απο Skroutz/BestPrice κ.α ή απο Amazon ας πουμε.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Επισημο Service εδω δεν υπαρχει απο ο,τι ξερω. Το περνεις ειτε απο Skroutz/BestPrice κ.α ή απο Amazon ας πουμε.

Το θέμα είναι αν πάθει κάτι τι γίνεται, πρέπει να το στείλεις έξω;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Το θέμα είναι αν πάθει κάτι τι γίνεται, πρέπει να το στείλεις έξω;

Νομίζω το πας Arvato και από κει και πέρα έξω (αυτό είναι το μόνο σίγουρο).

• Thanks 1
Δημοσ.

H Arvato δεν έχει καμία σχέση με τα Pixel. Σταματήστε να το αναπαράγετε αυτό.

Αν το έχεις πάρει από κάποιο κατάστημα, αναλαμβάνουν αυτοί την επικοινωνία με την Google (είναι υποχρεωμένοι και από το νόμο, αλλά αν ρωτήσεις κιόλας αυτό θα σου πουν).

Αν το πήρες από το εξωτερικό, θα πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο (κάποιον φίλο σου εκεί) να του το στείλεις και να χειριστεί αυτός τα διαδικαστικά.

Γενικά, είναι πονεμένη ιστορία και δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει σύντομα. Μόνο αν υπάρξει ελληνικό Google Store υπάρχει ελπίδα.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει που είναι το θέμα αν αγοραστεί για παράδειγμα από την Amazon. Ο,τι κάνουμε στα άλλα προϊόντα δεν θα κάνουμε και σε αυτό; Πολύ τρομοκρατία κυκλοφορεί στο forum για τα pixel και δεν έχω καταλάβει γιατί. Αν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ας με διαφωτίσει κάποιος.

Δημοσ.

Ποιο πολύ με ανησυχεί η αγκαλιά με τον φορτιστή πάρα τι θα γίνει άμα και αν χαλάσει.

Τόσο καλά τηλέφωνα γιατί δεν βάζουν μια σοβαρή μπαταρία απορώ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, konnak είπε

H Arvato δεν έχει καμία σχέση με τα Pixel. Σταματήστε να το αναπαράγετε αυτό.

Αν το έχεις πάρει από κάποιο κατάστημα, αναλαμβάνουν αυτοί την επικοινωνία με την Google (είναι υποχρεωμένοι και από το νόμο, αλλά αν ρωτήσεις κιόλας αυτό θα σου πουν).

Αν το πήρες από το εξωτερικό, θα πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο (κάποιον φίλο σου εκεί) να του το στείλεις και να χειριστεί αυτός τα διαδικαστικά.

Γενικά, είναι πονεμένη ιστορία και δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει σύντομα. Μόνο αν υπάρξει ελληνικό Google Store υπάρχει ελπίδα.

Δεν είπα ότι έχει σχέση ,αλλά το πας εκεί για να το στείλουν έξω.

Δημοσ.

Τι εννοείς το πας εκεί για να το στείλουν έξω; Τι είναι η Arvato, ταχυδρομείο; Αφού δεν έχει καμία σχέση με τη Google, ούτε με τη διαδικασία αγοράς του Pixel σου είτε απευθείας από την Google είτε από κάποιον retailer του εξωτερικού. Επειδή έψαχνα για καιρό το θέμα της εγγύησης που προσφέρουν τα καταστήματα στην Ελλάδα για τα Pixel, έστειλα e-mail στα περισσότερα ρωτώντας ποιος προσφέρει την εγγύηση. Κανένας δεν μου απάντησε η Arvato, είπαν ότι αναλαμβάνουν αυτοί με τον προμηθευτή τους να πάει στην Google και να γυρίσει. Η Arvato επίσης δήλωσε άγνοια για θέματα επίσημων εγγυήσεων των Pixel. Το μόνο που ίσως να προσφέρει η Arvato - που και πάλι δεν ξέρω αν το κάνει - είναι επιδιόρθωση εκτός εγγύησης, και άγιος ο θεός (όπως και κάθε άλλος μερακλής ιδιώτης θα μπορούσε να κάνει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, konnak είπε

είπαν ότι αναλαμβάνουν αυτοί με τον προμηθευτή τους να πάει στην Google και να γυρίσει. Η Arvato επίσης δήλωσε άγνοια για θέματα επίσημων εγγυήσεων των Pixel. Το μόνο που ίσως να προσφέρει η Arvato - που και πάλι δεν ξέρω αν το κάνει - είναι επιδιόρθωση εκτός εγγύησης, και άγιος ο θεός (όπως και κάθε άλλος μερακλής ιδιώτης θα μπορούσε να κάνει).

Δεν είπα ότι η Arvato αναλαμβάνει το service αλλά ότι είπες εσύ τώρα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, konnak είπε

. Το μόνο που ίσως να προσφέρει η Arvato - που και πάλι δεν ξέρω αν το κάνει - είναι επιδιόρθωση εκτός εγγύησης, και άγιος ο θεός (όπως και κάθε άλλος μερακλής ιδιώτης θα μπορούσε να κάνει).

Είναι και λίγο έξτρα μερακλήδες εκεί στην αρβατο. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...