Chrysostomos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sasuke_Uchiha είπε Την δεύτερη ε; Λογικό. Το είπαν πολλοί. Την πρώτη φορά που έφεραν πάντως και πήρα και εγώ, ήταν μπόμπα. Ακριβώς. Ναι την δεύτερη. Είχαν και αυτά ζελατίνα στο σήμα πάντως..
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Chrysostomos είπε Ναι την δεύτερη. Είχαν και αυτά ζελατίνα στο σήμα πάντως.. Δεν γνωρίζω πολλά για την δεύτερη δυστυχώς γιατί δεν τα πήρα. Θυμάμαι όμως πως ήταν out of stock τότε η πρώτη και έφεραν τα άλλα μετά.. Τραγικοί σ αυτό το κομμάτι.
Innersense Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά γιατί τέτοια πώρωση με τα συγκεκριμένα ακουστικά; Δεν έχω ψαχτεί τόσο με in-ear και δεν ξέρω πολλά. Απλά ακούω με τα μαμά που είχε το S9+ μέσα Spotify (σε Very high quality) και δεν πετάω και τη σκούφια μου. Στο σπίτι που έχω τα Sennheiser HD 500 σειρά (over ear φυσικά οπότε δεν υπάρχει σύγκριση) αγορασμένα κοψοχρονιά και με ίδια πηγή δακρύζεις από τη γλύκα του ήχου. Απλά ρωτάω μήπως έχει εμπειρία κάποιος από κάτι καλύτερο σε in-ear με βατά χρήματα. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Innersense 1
filipo68 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Είχα πάρει από zappals ta AKG, κάτω από 2 ευρώ αν θυμάμαι καλά (frebbie) και έχουν το λογότυπο, δείχνουν καλή κατασκευή και ο ήχος τους είναι μια χαρά. Μέσα στο μετρό με τέρμα τον ήχο στο τηλέφωνο, δεν ακούς εξωτερικούς ήχους σχεδόν καθόλου. Μπορεί να είναι μαιμού, αλλά την δουλειά τους την κάνουν μια χαρά και μάλιστα καλύτερα από κάποια άλλα επώνυμα που είχα στο παρελθόν .
thodoris5321 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εφόσον δεν αναφέρεται ποιο μοντέλο ακουστικά είναι, έκανα αναζήτηση εικόνας μέσω google και μου έβγαλε τα παρακάτω: aliexpress 4.69 δολάρια. https://www.aliexpress.com/item/SAMSUNG-Earphones-Black-IG955-3-5mm-In-ear-with-Microphone-Wire-Headset-for-Samsung-Galaxy-S8/32906268475.html Οπότε μετά έψαξα το μοντέλο στο σκρουτζ. skroutz από 7.13 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/12011061/Samsung-Tangle-Free-Earphones-Tuned-by-AKG-EO-IG955-Bulk.html Μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιστεύω πως είναι τα ίδια. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από thodoris5321
FKLDS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω νέο θέμα περί ακουστικών από Κίνα, για όποιον ψάχνει καλά και φθηνά earphones, στο aliexpress σε flash deal παίζουν τα rock zircon στα 7.39€ από pc (7.25€ μέσω εφαρμογής). Αν μάλιστα μπουν 2 στο καλάθι, με 1$ κουπόνι για 10$ αγορών (seller coupon) και εξαργυρώνοντας 20 νομίσματα για ένα AliExpress Select Coupon (2$ ανά 15$ αγορών), η τελική τιμή για 2 τεμάχια κατεβαίνει στα 12.15€ από pc και 11.87€ από την εφαρμογή. Δεν είναι η χαμηλότερη τιμή που έχουν βρεθεί ποτέ, αλλά είναι πολύ καλή τιμή για ένα vfm προϊόν. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από FKLDS 4
dimitrisp13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, FKLDS είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα περί ακουστικών από Κίνα, για όποιον ψάχνει καλά και φθηνά earphones, στο aliexpress σε flash deal παίζουν τα rock zircon στα 7.39€ από pc (7.25€ μέσω εφαρμογής). Αν μάλιστα μπουν 2 στο καλάθι, με 1$ κουπόνι για 10$ αγορών (seller coupon) και εξαργυρώνοντας 20 νομίσματα για ένα AliExpress Select Coupon (2$ ανά 15$ αγορών), η τελική τιμή για 2 τεμάχια κατεβαίνει στα 12.15€ από pc και 11.87€ από την εφαρμογή. Δεν είναι η χαμηλότερη τιμή που έχουν βρεθεί ποτέ, αλλά είναι πολύ καλή τιμή για ένα vfm προϊόν. απλα αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως πληρωνεται στο aliexpress καθως δεν δεχεται paypall. Υπαρχει κανεις αλλος τροπος οπου να εχεις και μια ασφαλεια σε περιπτωση που δεν ερθει ποτε το δεμα σου?
iliasbass Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Παρεχει ασφαλεια το ιδιο το aliexpress! 3
dimitrisp13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 επομενως πληρωνεις μεσω καρτας και εισαι ενταξει ?
esertas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 ναι κανονικά καταχωρείς κάρτα. Μόλις πλήρωσα κάτι γυαλιά. 1
carolosjk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Αρκετά καλή τιμή αν είναι όντως τα αυθεντικά. Εν τω μεταξύ διάβασα για το zapals και θυμήθηκα οτι από τις 5-6 παραγγελίες που είχα κάνει από αυτούς δεν έχω λάβει καμία. Τα "AKG" ακουστικά, κάτι KZ ακουστικά φθηνά, κάτι NFC tags που είχα παραγγείλει. Δεν τα στέλνουν καν, τι γίνεται;1
DownUNDERground Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Innersense είπε Ρε παιδιά γιατί τέτοια πώρωση με τα συγκεκριμένα ακουστικά; Δεν έχω ψαχτεί τόσο με in-ear και δεν ξέρω πολλά. Απλά ακούω με τα μαμά που είχε το S9+ μέσα Spotify (σε Very high quality) και δεν πετάω και τη σκούφια μου. Στο σπίτι που έχω τα Sennheiser HD 500 σειρά (over ear φυσικά οπότε δεν υπάρχει σύγκριση) αγορασμένα κοψοχρονιά και με ίδια πηγή δακρύζεις από τη γλύκα του ήχου. Απλά ρωτάω μήπως έχει εμπειρία κάποιος από κάτι καλύτερο σε in-ear με βατά χρήματα. Φυσικά βρίσκεις και καλύτερα στα ίδια χρήματα. Πχ. κάποια KZ όπως ειπώθηκε. Αξιοπρεπή είναι και αυτά του τίτλου βέβαια (αν... πετύχεις καλή παρτίδα) αλλά τίποτα παραπάνω. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από DownUNDERground 1
di maria kun Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 -παιδες μπορουμε να ξερουμε αν ειναι τα ιδια με την περσινη προσφορα των eshop??εμφανισιακα μοιαζουν,περα των γκιαρμπεστ και βικμειλ τα φοβαμαι αυτα τα σαιτ οτι εχουν πιθανοτητες τα προιοντα να ειναι ψευτικα -εγω τα εχω αγορασει(θυμαμαι κοστισαν 11 η 12 καπου),χρηση ανω εξαμηνου και αρκετα σε τζοκινκ-πολυ καλη ποιοτητα ηχου πολυ ανθεκτικα λογω κορδονι και κυριως καλυετρα απο τα μανισια του galaxy s7 που σε 6 μηνες κλαταραν
GSpiraras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, FKLDS είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα περί ακουστικών από Κίνα, για όποιον ψάχνει καλά και φθηνά earphones, στο aliexpress σε flash deal παίζουν τα rock zircon στα 7.39€ από pc (7.25€ μέσω εφαρμογής). Αν μάλιστα μπουν 2 στο καλάθι, με 1$ κουπόνι για 10$ αγορών (seller coupon) και εξαργυρώνοντας 20 νομίσματα για ένα AliExpress Select Coupon (2$ ανά 15$ αγορών), η τελική τιμή για 2 τεμάχια κατεβαίνει στα 12.15€ από pc και 11.87€ από την εφαρμογή. Δεν είναι η χαμηλότερη τιμή που έχουν βρεθεί ποτέ, αλλά είναι πολύ καλή τιμή για ένα vfm προϊόν. Συμφωνώ και εγώ για τα Zircon μια και τα έχω και είναι φανταστικά. Μια και κακά ακουστικά μπορεί να προκαλέσουν και ζημιά στο αυτί δε κοιτάτε τι μπορείτε να βρείτε σε καλή τιμή από την λίστα του https://audiobudget.com/product/Swing/IE800 σε αυτά με τα 5 αστέρια να μην κουφαθείτε από τις μαϊμούδες; 2
Innersense Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, GSpiraras είπε Συμφωνώ και εγώ για τα Zircon μια και τα έχω και είναι φανταστικά. Μια και κακά ακουστικά μπορεί να προκαλέσουν και ζημιά στο αυτί δε κοιτάτε τι μπορείτε να βρείτε σε καλή τιμή από την λίστα του https://audiobudget.com/product/Swing/IE800 σε αυτά με τα 5 αστέρια να μην κουφαθείτε από τις μαϊμούδες; Με έβαλες στον πειρασμό και τα πήρα και τα δυο για δοκιμή. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις