bad_freddy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, overpower είπε Γιατι θελει ηχεια και 2 hdmi Μια εξαίρεση που μπορώ να κάνω είναι αν υπάρχει καλή περίπτωση και χωρίς ηχεία αλλά έστω audio jack για ακουστικά. Ας πούμε την Δευτέρα έβγαλε στις εκπτώσεις το Πλαίσιο αυτή στην τιμή που βλέπετε η οποία την παράγγειλα σαν διαθέσιμη, προχώρησε κανονικά η παραγγελία με παράδοση την Δευτέρα που μας έρχεται αλλά το μεσημέρι μου έριξαν άκυρο οτι ολα τα διαθέσιμα κομμάτια είναι κρατημένα απο πελάτες (και καλά). Η συγκεριμένη έχει audio out οπότε κάνω την δουλειά μου έστω και έτσι και διαθέτει και DVI που μπορώ να συνδέσω το τωρινό παλιό pc μου προς το παρόν και μεθάυριο σε περίπτωση αναβάθμισης θα χρησιμοποιούσα κανένα αντάπτορα HDMI -> DVI. Οπότε για 149 ευρώ 27 IPS και LG θα την έκανα την θυσία αλλά δεν μου έκατσε. Το σενάριο 2 HDMI και ηχεία είναι απλά το ιδανικότερο. Δηλαδή θα μου έκανε και οθόνη με DVI + HDMI σε συνδυασμό με ηχεία ή audio out αλλά είτε δεν υπάρχουν είτε ειναι σε τιμές πολύ κοντά στην DELL που τα έχει ολα που θέλω και είναι και νεότερο μοντέλο. Εκτός αν έχετε κάτι άλλο κατα νου που μου έχει διαφύγει ενδεχομένως. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από bad_freddy
DjAkis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html?keyphrase=lg+24+mp+59#specs https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html#specs Εγω οσο εχω ψαξει σε αυτες τη 2 εχω καταληξει...... δεν εχω βρει κατι καλυτερο value for money Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από DjAkis
bad_freddy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καμιά γνώμη γι αυτήν που έβγαλε το Public? Τρώει απευθείας Χ λόγω TN? Είδα τα specs (144hz κλπ) και ψήνομαι απο την άλλη αν και φαίνεται να κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο μάλλον πρόκειται για παραλλαγή του VG248QE του 2013 αλλά χωρίς το 3D Vision μάλλον (?)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα