Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα την βοηθεια σας μιας και δεν σκαμπάζω ιδιαίτερα απο όλα αυτά τα καινούργια.

Ειμαι στην αναζήτηση για να φτιάξω ένα htpc που να έχει όμως κάποιες''ιδιαιτερότητες''.

Επειδή έχω ενισχυτή που περνάει σήμα μέχρι 1080p και τηλεοραση καινούργια που σηκώνει αναλύσεις θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να κάνω το εξής.

Υπάρχουν μητρικές αυτήν την στιγμή που βγάζουν hdmi έξοδο αλλα με περιορισμένη ισχύ για μεγάλες αναλύσεις και φυσικά κάρτες γραφικών ισχυρότατες που μπορούν να παίξουν απιστευτα καλά.

Πως μπορώ να περάσω τον ήχο through μέσα απο το hdmi τις μητρικής και εικόνα απο την κάρτα γραφικών?Γνωρίζεται κάποιο συγκεκριμένο motherboard που σου δίνει αυτη την δυνατότητα?

Να παίζει παραλληλα δηλαδή με την καρτα γραφικών και απλά να στέλνει ανεπεξέργαστο τον ήχο.Επιμένω περί του hdmi γιατι μόνο απο εκεί περνάνε καποια φορματ ήχου όπως true hd ,master audio κλπ.

Και ποιός επεξεργαστής θα ήταν το minimum για μια τετοια υλοποίηση?

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Διαλέγεις μία κάρτα γραφικών με δύο HDMI out,  ρυθμίζεις τα Windows σε extended desktop mode με primary την TV (σε 4Κ αν κατάλαβα καλά) και secondary τον ενισχυτή σε 1080p, διαλέγεις σαν audio output την secondary screen και παίζεις τα video/games στην primary screen.

Δεν το έχω κάνει, αλλά λογικά δουλεύει, δε βλέπω το λόγο να μη δουλεύει.

Μία  GTX 1050 Ti με τουλάχιστον 2 HDMI out θα σου κάνει τη δουλειά. Ίσως σου την κάνει και μία GT 1030 αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποια με 2 HDMI out.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...