Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Στις 12/10/2018 στις 10:00 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε Τα bezel απο την Sony τα ζηλεψε; Ας είχε και η sony στερεο με τέτοια bezel και οι μισοί θα είχαν παράπονο.
mayhem32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/10/2018 στις 10:34 ΠΜ, Malthador είπε Δεν είπα ποτέ να προσκυνήσουμε, φίλε μου, απλά εξήγησα γιατί στέλνει την τιμή στο θεό: επειδή προσφέρει πράγματα που δεν τα βρίσκεις στον ανταγωνισμό. Από εκεί και πέρα αν θεωρείς καλή επιλογή για gaming το κινητό τριετίας στα 600 ευρώ με 32 GB μνήμη, τι να πω, γούστα είναι αυτά, προσωπικά δεν δίνω ποτέ πάνω από 350, το πολύ 400 ευρώ για κινητό και για να το κάνω θα πρέπει να έχει τα specs που απαιτούνται για gaming έτσι όπως θεωρώ εγώ ότι πρέπει να γίνεται (που σημαίνει ότι τουλάχιστον θα παίρνει microSD). ---------------------------- Από εκεί και πέρα, αν και τα παιδιά μου δεν είναι σε τέτοιες ηλικίες και παρόλο που δεν μου πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας σπίτι του, προσωπικά δεν θα τους αγόραζα κινητό με τέτοια τιμή. Θα τα έστελνα να δουλέψουν για κανά δυο μήνες για να τα μάζευαν μόνα τους, ώστε να έβλεπαν πως βγαίνουν και ας το έπαιρναν μόνα τους μετά. Γνώμη μου, ε. πολυ σωστος φιλος και μου αρεσει που το συζηταμε κι ολας για το αν θα παρουμε στο παιδι κινητο με 850ε παλ θελουν μετρο και με το καιρο τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα