Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το iPhone 7 έχει το 1/4 της RAM, μία ίντσα μικρότερη οθόνη, τη μισή μπαταρία και πολύ χειρότερη ανάλυση.

Θυμήθηκα ένα παλιό ανέκδοτο τώρα που έλεγε «δεν πας για ψάρεμα καλύτερα;»...

Καλά πάμε, από το Pocophone φτάσαμε στο iPhone 7, είμαι περίεργος τι θα προτείνει ο επόμενος.

Αυτό με την  ram.μαλλον κατά λάθος το γράψες . Παίρνεις το plus έχεις κ καλή μπαταρία και μεγαλο μέγεθος και 3 gb ram και κινητό που στο gaming θα είναι καλύτερο.  Και σημαντικά φτηνότερο 

Επεξ/σία από vargas
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, vargas said:

Αυτό με την  ram.μαλλον κατά λάθος το γράψες . Παίρνεις το plus έχεις κ καλή μπαταρία και μεγαλο μέγεθος και 3 gb ram και κινητό που στο gaming θα είναι καλύτερο.  Και σημαντικά φτηνότερο 

Οκ, άρα μιλάμε για iPhone 7 Plus. Η πιο φθηνή άμεσα διαθέσιμη συσκευή στο skroutz έχει €610 (δεν σχολιάζω καν ότι έχει 32GB flash και δεν παίρνει επέκταση, ψιλά γράμματα αυτά για συσκευή που λες ότι θα είναι καλύτερη στο gaming).

Τώρα στα σοβαρά συγκρίνουμε τα €600 για συσκευή του 2016 με τα €850 για συσκευή του 2019; Ή απλά τρολλάρεις;

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Οκ, άρα μιλάμε για iPhone 7 Plus. Η πιο φθηνή άμεσα διαθέσιμη συσκευή στο skroutz έχει €610.

Τώρα στα σοβαρά συγκρίνουμε τα €610 για συσκευή του 2016 με τα €850 για συσκευή του 2019; Ή απλά τρολλάρεις;

Γτ να τρολαρω ; Δλδ βγήκε το razer στα 1000 γτ τόσο θα έρθει στην στην Ελλάδα και πρέπει να προσκυνήσουμε ;  Φτηνότερο καλύτερο και με support που δεν θα δει ποτέ το razer και φυσικά brand name που να δικαιολογεί την τιμή 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Αν πανε λεει...το καλοκαιρι αγορασε Razer πληκτρολογιο, ποντικι, και Mouse Pad οποτε καταλαβαινεις...

Μη γκρινιάζεις γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει... 

CanyonCar_Razerpng.jpg

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jp77s είπε

CanyonCar_Razerpng.jpg

Επόμενο άσμα θελω ένα razer 😂😂😂

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vargas είπε

Και ετσι θα μπορεσεις να παιξεις διαμαντακια στο ios.

LoL

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται να του βάλεις 4 ελατήρια και να μπιστάει πάνω κάτω μέσω δόνησης με μουσική συγχρονισμένη με φωτάκια RGB να αναβοσβήνουν;Θα είναι τέλειο για την καφετέρια.

Yoo man,I have a razer in the table

And it's nervous,can't be stable

The other smartphones eat it's dust

And it's colored,super fast.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
15 ώρες πριν, kokoringo είπε

Δεν ξέρω τι με στενοχωρεί περισσότερο, η αστεία τιμή που έχει βάλει η Razer για specs 400-500 ευρώ μαξ. ή ότι ψαρώνουνε τόσο πολύ οι πιτσιρικάδες (είδα και το κινητό να προμοτάρεται στο βιντεο κλιπ και έδεσε το γλυκό...) και ασκούνε πίεση σε βαθμό που οι γονείς να θεωρούν ότι απλά δεν μπορούν να αρνηθούν. Δε λεω: "Μην παρετε ακριβό κινητό στα παιδιά." Χίλιες φορές όμως ένα τέτοιο ποσό να δοθεί κάπου που τα αξίζει παρά σε μια σαχλαμάρα του μάρκετινγκ και της μόδας.

ΥΓ. Δεν κανω κριτική στους γονείς εδω, μην παρεξηγούμαι.

Εγώ το λέω. Αλλά οκ ο καθένας κάνει αυτό που θέλει εκείνος. Αλλά προσωπικά θα πρότεινά κάτι. Πριν πάει κάποιος να πάρει στο παιδί του κινητό 850 ευρώ ας του δώσει καλύτερα τα χρήματα στο χέρι, σε μετρητά. 17 50ρικα ένα ένα. Και να του πει μόλις σου δίνω 850 ευρώ το θες; πήγαινε και πάρτο. Αλλά μπορείς και να πάρεις ένα laptop. Να πας διακοπές με τους φίλους σου. Να τα φας σε μπύρες. Ή απλά να τα βάλεις στην άκρη, δική σου επιλογή. Αν από αυτό κάτσει το παιδί και το σκεφτεί έστω και 2 δεύτερα, it's a win.

αλλά αυτή είναι απλή η άποψή μου ,αν το αντεπιχείρημα στο razer phone είναι "καλύτερα πάρε iphone" none of that matters ¯\_(ツ)_/¯

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, jp77s είπε

CanyonCar_Razerpng.jpg

Μα δε γκρινιαξα ο καψερος, πληρωνω κανονικα τοσα χρονια το μισαωρο...της απολαυσης.

• Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, vargas said:

Γτ να τρολαρω ; Δλδ βγήκε το razer στα 1000 γτ τόσο θα έρθει στην στην Ελλάδα και πρέπει να προσκυνήσουμε ;  Φτηνότερο καλύτερο και με support που δεν θα δει ποτέ το razer και φυσικά brand name που να δικαιολογεί την τιμή 

Δεν είπα ποτέ να προσκυνήσουμε, φίλε μου, απλά εξήγησα γιατί στέλνει την τιμή στο θεό: επειδή προσφέρει πράγματα που δεν τα βρίσκεις στον ανταγωνισμό. Από εκεί και πέρα αν θεωρείς καλή επιλογή για gaming το κινητό τριετίας στα 600 ευρώ με 32 GB μνήμη, τι να πω, γούστα είναι αυτά, προσωπικά δεν δίνω ποτέ πάνω από 350, το πολύ 400 ευρώ για κινητό και για να το κάνω θα πρέπει να έχει τα specs που απαιτούνται για gaming έτσι όπως θεωρώ εγώ ότι πρέπει να γίνεται (που σημαίνει ότι τουλάχιστον θα παίρνει microSD).

----------------------------

Από εκεί και πέρα, αν και τα παιδιά μου δεν είναι σε τέτοιες ηλικίες και παρόλο που δεν μου πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας σπίτι του, προσωπικά δεν θα τους αγόραζα κινητό με τέτοια τιμή. Θα τα έστελνα να δουλέψουν για κανά δυο μήνες για να τα μάζευαν μόνα τους, ώστε να έβλεπαν πως βγαίνουν και ας το έπαιρναν μόνα τους μετά. Γνώμη μου, ε.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

δεν αξίζει τόσα λεφτά που ζητάνε σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο που βγάλανε.ουτε καν 6 ιντσες δεν το κάνανε😊  για gaming phone τουλάχιστον 6 ιντσες τουλάχιστον μία μπαταρία 4.500 στης 6 ιντσες. επίσης το κάνανε αδιάβροχο και του βάλανε λαμπάκι από πίσω στο logo , και  μισή ιντσα παραπάνω από το προηγούμενο. ίδια μνήμη οκ διαφορετικός επεξεργαστής ίδια ram .αλλά δεν έχει τρελές διάφορες . πιστεύω το Poco με τιμή μισή από αυτήν αλλά και ποιο κάτω μπορεί κάποιος να το βάφτισει gaming phone ,απλά θα λείπει το τσίρκο στην πλάτη του κινητού και το γυαλί. καλύτερη οθόνη αυτό δεν μου λέει τίποτα και δεν δικαιολογεί κάτι. πιστεύω ότι η μόνη διαφορά είναι στα ηχεία και στο γυάλινο φωτιζόμενο logo   άσε που νομίζω ότι δεν θα δώσουν πολλά άτομα τόσα λεφτά για να παίζουν παιχνίδια από το Google play τουλάχιστον από Ελλάδα γιατί φτιάχνεις pc η παίρνεις ένα MSI 😆😆😆

Δημοσ.
10 ώρες πριν, the other one είπε

Εγώ το λέω. Αλλά οκ ο καθένας κάνει αυτό που θέλει εκείνος. Αλλά προσωπικά θα πρότεινά κάτι. Πριν πάει κάποιος να πάρει στο παιδί του κινητό 850 ευρώ ας του δώσει καλύτερα τα χρήματα στο χέρι, σε μετρητά. 17 50ρικα ένα ένα. Και να του πει μόλις σου δίνω 850 ευρώ το θες; πήγαινε και πάρτο. Αλλά μπορείς και να πάρεις ένα laptop. Να πας διακοπές με τους φίλους σου. Να τα φας σε μπύρες. Ή απλά να τα βάλεις στην άκρη, δική σου επιλογή. Αν από αυτό κάτσει το παιδί και το σκεφτεί έστω και 2 δεύτερα, it's a win.

αλλά αυτή είναι απλή η άποψή μου ,αν το αντεπιχείρημα στο razer phone είναι "καλύτερα πάρε iphone" none of that matters ¯\_(ツ)_/¯

Post of the month. Ακομα καλύτερα αν είναι 15 και πάνω ας πάει μια μέρα στη δουλειά να βαρέσει 8ωρο να δει πως βγαίνουν τα 25 ευρώ και αν ζητάει μετά 850 ευρώ τηλέφωνο να μου τρυπησετε τη μύτη. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...