Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

To επομενο κινητο του μεγαλου μου γιου, μου εχει πρηξει τη χολη με δαυτο...γιατι το S8 δεν εχει καλο ηχο(οχι πως εχει αδικο).

Του λεω να παει για S10 αλλα που να ακουσουν σε τετοια ηλικια.

Ελπίζω να μην ακούει snik το παιδί 

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

To επομενο κινητο του μεγαλου μου γιου, μου εχει πρηξει τη χολη με δαυτο...γιατι το S8 δεν εχει καλο ηχο(οχι πως εχει αδικο).

Του λεω να παει για S10 αλλα που να ακουσουν σε τετοια ηλικια.

Εγώ θα προτιμούσα να πουλήσω τον γιο μου παρά να του πάρω τέτοιο κινητό! :)
Τι ηλικία έχει αν επιτρέπεις; (Να ξέρω κι εγώ τι με περιμένει...).

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vargas είπε

Ελπίζω να μην ακούει snik το παιδί 

19 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Εγώ θα προτιμούσα να πουλήσω τον γιο μου παρά να του πάρω τέτοιο κινητό! :)
Τι ηλικία έχει αν επιτρέπεις; (Να ξέρω κι εγώ τι με περιμένει...).

Ρε δεν τολμας εδω μεσα κουβεντα να πεις...τι snik και πουληματα...εμας μπορει να μας φαινεται καπως το κινητο αλλα αν εισαι 15 χρονων, σου αρεσουν και τα λαμπιονια + οτι τα ηχεια του ειναι εξαιρετικα οταν επι το πλειστον το εχεις για gaming και youtube.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Η Razer στέλνει την τιμή στο θεό εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι προσθέτει χαρακτηριστικά που δεν έχει ο ανταγωνισμός καθώς τα υπόλοιπα σκυλάκια πάνε και αντιγράφουν την Apple, αντί να πρωτοπορούν ή έστω να προσθέτουν κάτι που να έχει όντως χρηστική αξία πέρα από notches ή καμπύλες οθόνες.

Αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, τα στεροφωνικά ηχεία και η 120Hz οθόνη δηλαδή, οι υπόλοιποι κατασκευαστές απλά τα αγνοούν με αποτέλεσμα ο ένας που τα προσφέρει να τα τιμολογεί στο θεό.

Δημοσ.

Εμ έβαλε το RGB Logo από πίσω, λογική η τιμή. Κλασσική Razer. Αν και το hardware θα μπορούσε να δικαιολογήσει την τιμή, εγώ προσωπικά δεν θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά για κινητό εταιρίας που μόλις πρόσφατα μπήκε στον χώρο των κινητών.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τα 120 hz είναι αστείο . Σαν “gaming” smartphone , το αγοράζεις για να παίζεις τους ΑΑΑ τίτλους . Έχετε παίξει με 120 FPS παιχνίδι σε οθόνη 5.7 ίντσες; Με 60  και ζαλίζεσαι σε κάτι όπως το PUBG mobile  , στα 120 προβλέπω επιληπτικο επεισόδιο . 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Arvien said:

Αυτο με τα 120 hz είναι αστείο . Σαν “gaming” smartphone , το αγοράζεις για να παίζεις τους ΑΑΑ τίτλους . Έχετε παίξει με 120 FPS παιχνίδι σε οθόνη 5.7 ίντσες; Με 60  και ζαλίζεσαι σε κάτι όπως το PUBG mobile  , στα 120 προβλέπω επιληπτικο επεισόδιο . 

Τα 120Hz δεν προσφέρουν κάτι στο gaming, δεν υπάρχει mobile game που να τρέχει με τόσα. Τα 120Hz προσφέρουν εμπειρία χρήσης από άλλο πλανήτη, ακόμα και στο scrollάρισμα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Τα 120Hz δεν προσφέρουν κάτι στο gaming, δεν υπάρχει mobile game που να τρέχει με τόσα. Τα 120Hz προσφέρουν εμπειρία χρήσης από άλλο πλανήτη, ακόμα και στο scrollάρισμα.

Επειδή έχω πιάσει το Razer phone 1 στα χέρια μου , οκ ναι , είναι πολύ smooth αλλά όχι κάτι καλύτερο από ένα iPhone(iOS) . Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή αλλά για κάποιον άλλο ίσως να κάνει τη διαφορά ...

Επίσης , υπάρχουν και μάλιστα μπόλικα games .(https://m.androidcentral.com/razer-phone-supported-games)

Επεξ/σία από Arvien
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Ρε δεν τολμας εδω μεσα κουβεντα να πεις...τι snik και πουληματα...εμας μπορει να μας φαινεται καπως το κινητο αλλα αν εισαι 15 χρονων, σου αρεσουν και τα λαμπιονια + οτι τα ηχεια του ειναι εξαιρετικα οταν επι το πλειστον το εχεις για gaming και youtube.

Ποπό! Να χωρίσω ή ν' αυτοκτονήσω πριν ο δικός μου γίνει 15; !)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Ποπό! Να χωρίσω ή ν' αυτοκτονήσω πριν ο δικός μου γίνει 15; !)

Μικρα τα παιδακια σου, μικρα τα φαρμακια σου...θα το δεις απο πρωτο χερι και εσυ.😊

Δημοσ.

Φτηνά το έβαλαν, δεν θα είναι καλό. Άμα δεν ξεκινάει από 1200€ είναι για φτωχούς με επιδόματα και συντάξεις τέτοια κινητά. ...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε

Το έπιασαν το νόημα και αυτοί

E καλα αυτοι γδυνουν στον gaming χωρο χρονια, απλα τωρα ειπαν να επεκταθουν και στον χωρο του "mobile" gaming .. :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...