Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Θες να μου δειξεις που το δειχνει; Για αρχή πας στις κινήσεις του λογαριασμου: Μόλις εντοπίσεις την κίνηση που σε ενδιαφέρει απλά πατάς αριστερό κλικ και σου ανοίγει ένα παράθυρο με λεπτομέρειες.
StamTheMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Απο App ίσως δεν φαίνεται. Απο e banking , φαίνεται 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Για αρχή πας στις κινήσεις του λογαριασμου: Μόλις εντοπίσεις την κίνηση που σε ενδιαφέρει απλά πατάς αριστερό κλικ και σου ανοίγει ένα παράθυρο με λεπτομέρειες. Απο ebanking eurobank δεν δειχνει δικαιούχο. Μηπως λετε για αλλη τραπεζα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Απο ebanking eurobank δεν δειχνει δικαιούχο. Τον δειχνει αλλα οχι ολκληρο το ονοματεπωνυμο ....Εχει *** ενδιαμεσα.
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Απο ebanking eurobank δεν δειχνει δικαιούχο. Μηπως λετε για αλλη τραπεζα; Αν μπεις από την web έκδοση στον δείχνει, στη mobile όχι. Και όχι, δεν λέμε για άλλη τράπεζα. 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τον δειχνει αλλα οχι ολκληρο το ονοματεπωνυμο ....Εχει *** ενδιαμεσα. Τα αστεράκια ενδιάμεσα στα δείχνει μόνο ΠΡΙΝ κάνεις την συναλλαγή, αφού την κάνεις στα δείχνει κανονικά.
sphinxgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Απο ebanking eurobank δεν δειχνει δικαιούχο. Μια χαρά δείχνει. E banking απο υπολογιστή. Τα πάντα δείχνει. Σου έβαλα και αντίγραφο μεταφοράς που έχω κανει, σε φωτο.
The_Judas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 όταν είναι έμβασμα δεν φαίνεται, μόνο στις μεταφορές στην ίδια τράπεζα.
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, The_Judas είπε όταν είναι έμβασμα δεν φαίνεται, μόνο στις μεταφορές στην ίδια τράπεζα. Αυτό δεν έχει σχέση με την περίπτωση που έχουμε εδώ: 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχω κανει μια μεταφορα μεσω eurobank ( απο και προς ) σε καποιον
StamTheMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 57 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Μια χαρά δείχνει. E banking απο υπολογιστή. Τα πάντα δείχνει. Σου έβαλα και αντίγραφο μεταφοράς που έχω κανει, σε φωτο. 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Αν μπεις από την web έκδοση στον δείχνει, στη mobile όχι. Και όχι, δεν λέμε για άλλη τράπεζα. Τα αστεράκια ενδιάμεσα στα δείχνει μόνο ΠΡΙΝ κάνεις την συναλλαγή, αφού την κάνεις στα δείχνει κανονικά. Το λινκ : https://ebanking.eurobank.gr/#/global-transactions
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Το λινκ : https://ebanking.eurobank.gr/#/global-transactions Σε λάθος σημείο κοιτάς, μην πηγαίνεις στο ιστορικό, με το που συνδεθείς στο ebaning κάνε κλικ πάνω στο λογαριασμό και στο κάτω μέρος θα σου δείξει τη λίστα με τις τελευταίες 10 κινήσεις, από εκεί θα δεις όλες τις λεπτομέρειες. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από Joshua21 2
StamTheMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Σε λάθος σημείο κοιτάς Α γεια σου. Αυτο ρωταω απο χθες Eυχαριστω. Με εφαγε ενας απο αγγελια,εχεις καμια προταση πως να κινηθω για καταγγελια,για το τυπικο;
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Α γεια σου. Αυτο ρωταω απο χθες Eυχαριστω. Με εφαγε ενας απο αγγελια,εχεις καμια προταση πως να κινηθω για καταγγελια,για το τυπικο; Για οποιοδήποτε θέμα αφορά παραβατική συμπεριφορά μέσω Διαδικτύου, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τους ακόλουθους τρόπους: - Τηλέφωνο : 11188 - Fax: 213-1527471 - Email: [email protected] - μέσω του portal στη διεύθυνση: https://goo.gl/vOHdVb - Ταχυδρομική διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ. 11522, Αθήνα 1
lek88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά ερώτηση. Θέλω από Πειραιώς να στείλω έμβασμα σε eurobank. Έχω αριθμό λογαριασμού αλλά δεν ξέρω τι όνομα δικαιούχου έχουν βάλει. Είναι τραπεζικός λογαριασμος που άνοιξαν τα παιδιά λόγω γάμου. Αν αφήσω κενό το πεδίο του ονόματος δικαιούχου θα υπάρξει πρόβλημα;
Haldol Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, lek88 είπε Παιδιά ερώτηση. Θέλω από Πειραιώς να στείλω έμβασμα σε eurobank. Έχω αριθμό λογαριασμού αλλά δεν ξέρω τι όνομα δικαιούχου έχουν βάλει. Είναι τραπεζικός λογαριασμος που άνοιξαν τα παιδιά λόγω γάμου. Αν αφήσω κενό το πεδίο του ονόματος δικαιούχου θα υπάρξει πρόβλημα; Πιστεύω δε θα δεχτεί με κενό όνομα τη συναλλαγή. Μα καλά, στο προσκλητήριο, δεν έβαλαν τον/ους δικαιούχο/ους; Πάντα το βάζουν. Αν όχι, πάρε τους ένα τηλέφωνο
lek88 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 23 ώρες πριν, Haldol είπε Πιστεύω δε θα δεχτεί με κενό όνομα τη συναλλαγή. Μα καλά, στο προσκλητήριο, δεν έβαλαν τον/ους δικαιούχο/ους; Πάντα το βάζουν. Αν όχι, πάρε τους ένα τηλέφωνο Δεν το δέχεται. Όχι δεν έβαλαν. Φακελάκι και τέλος. Σιγά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα