neov Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ σε μια κατάθεση να δω το όνομα του δικαιούχου ( μέσω iban) διότι σε κάποιους λογαριασμούς μπορώ και σε κάποιους όχι. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από neov
sphinxgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση, σίγουρα σου βγάζει το όνομα στο οποίο είναι ο λογαριασμός που έκανες κατάθεση. Πρόσφατα παρατήρησα πως μέσω e banking σου βγάζει μέρος του ονόματος και πριν ολοκληρώσεις τη μεταφορά. 2
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Το ίδιο έχω δει κι εγώ. Πριν οριστικοποιηθεί η μεταφορά σου βγάζει το πρώτο και τελευταίο γράμμα με αστεράκια ενδιάμεσα και όταν γίνει η μεταφορά σου βγάζει ολόκληρο το όνομα. Σίγουρα γίνεται στην Πειραιώς και αν δεν κάνω λάθος και στην Εθνική. 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, neov είπε Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ σε μια κατάθεση να δω το όνομα του δικαιούχου ( μέσω iban) διότι σε κάποιους λογαριασμούς μπορώ και σε κάποιους όχι. Ποτέ δεν δείχνει το όνομα του δικαιούχου, πάντα δείχνει μέρος αυτού, δλδ αν το όνομα είναι Παπαδόπουλος Γεώργιος τότε σου δείχνει "ΠΑ.........Σ Γ......Σ" ή κάτι τέτοιο για να επιβεβαιώσεις ότι πας να βάλεις λεφτά στο σωστό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία σου δείχνει ολόκληρο το όνομα. 1
neov Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Νν αν είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου νομίζω δεν μπορείς να δεις ποιός είναι ο δικαιούχος η ποιοί . Για εθνική μιλάω πάντα
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε EUROBANK με ebanking πριν ολοκληρωθρι η μεταφορα βγαζει ολο το ονομα του δικαιουχου. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
Questioner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Πλέον στην Εθνική βλέπω ότι βγάζει το όνομα του δικαιούχου με αστερίσκους πριν κάνεις την κατάθεση και μόλις την κάνεις δεν τον αναφέρει καν. Τι νέα κόλπα είναι αυτά; 1
marmagia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Νομίζω βγάζει όνομα με αστεράκια Πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής και κανονικά μετά την Ολοκλήρωση μόνο αν κάνει κάποιο μεταφορα σε λογαριασμό τρίτου εντός της ίδιας τράπεζας. Με έμβασμα βάζεις εσυ όνομα αλλά δε στο βγάζει αυτόματα
Questioner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, marmagia είπε Νομίζω βγάζει όνομα με αστεράκια Πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής και κανονικά μετά την Ολοκλήρωση μόνο αν κάνει κάποιο μεταφορα σε λογαριασμό τρίτου εντός της ίδιας τράπεζας. Με έμβασμα βάζεις εσυ όνομα αλλά δε στο βγάζει αυτόματα Πριν από λίγο έκανα μεταφορά σε λογαριασμό τρίτου μέσα στην τράπεζα και ενώ έβγαλε το όνομα με αστεράκια πριν την ολοκλήρωση, στο τέλος δεν εμφάνισε καθόλου όνομα. Εδώ και το statement: Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Questioner
marmagia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Εντύπωση μου κάνει. Πριν καμία βδομάδα μου το έβγαλε κανονικά
Questioner Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω update: Στέλνω σε συγγενικό μου πρόσωπο ένα συμβολικό ποσό και μόλις ολοκληρώνεται το έμβασμα μου βγάζει κανονικά το όνομα του δικαιούχου. Μετά από 1 ώρα ξαναστέλνω στο ίδιο πρόσωπο πάλι ένα συμβολικό ποσό και στην ολοκλήρωση δεν μου βγάζει το όνομα του δικαιούχου. Φακ λότζικ. 😔 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από Questioner
StamTheMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 ξεθαβω,γιατι ειναι αυτο ακριβως που ψαχνω. Εχω κανει μια μεταφορα μεσω eurobank ( απο και προς ) σε καποιον,αλλα στις μεταφορες δε μου δειχνει το ονομα του δικαιουχου. Που μπορω να δω το ονομα του δικαιουχου,μονο αν μιλησω με τη σκουπιδοτραπεζα;
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μια χαρά το δείχνει, αν κάνεις κλικ πάνω στη συναλλαγή θα σου δείξει όλες τις λεπτομέρειες.
StamTheMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Μια χαρά το δείχνει, αν κάνεις κλικ πάνω στη συναλλαγή θα σου δείξει όλες τις λεπτομέρειες. Θες να μου δειξεις που το δειχνει;
sphinxgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Θες να μου δειξεις που το δειχνει; Απο App ίσως δεν φαίνεται. Απο e banking , φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα