SakafliaC Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Η ταινία είναι πολύ καλή. Ο Will Smith παίζει μεν τον εαυτό του αλλά γελάς πραγματικά, η μουσική τα σπάει και γενικά περνάς ένα ευχάριστο 2ωρο. Νταξ τώρα στα σχόλια του insomnia παίζει κλασικά μιζερίλα και κράξιμο γιατί έχουν μάθει με Bergman τα παιδιά.. 2 2
Sethiros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Θα πάω να το δω την Τετάρτη, γενικά καλά λόγια ακούγονται απ' όσους το είδαν.
kloktornet Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Εγώ την είδα, δε θα σας κάνω spoiler αλλά η ταινία μου φάνηκε πολύ ευχάριστη (και φοβόμουν το αντίθετο δεν ήθελα καν να τη δω να φανταστείτε). Τα τραγούδια πολύ καλά αλλά με χάλασε ότι ένιωθα λίγο bollywood και όχι τόσο κάτι αραβικό. 1
mike299 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, kloktornet είπε Εγώ την είδα, δε θα σας κάνω spoiler αλλά η ταινία μου φάνηκε πολύ ευχάριστη (και φοβόμουν το αντίθετο δεν ήθελα καν να τη δω να φανταστείτε). Τα τραγούδια πολύ καλά αλλά με χάλασε ότι ένιωθα λίγο bollywood και όχι τόσο κάτι αραβικό. Σε τι να κάνεις spolier? Έχει αλλαγές σε σχέση με το original?
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mike299 είπε Σε τι να κάνεις spolier? Έχει αλλαγές σε σχέση με το original? πολλες αλλαγες. το παραμυθι δεν διαδραματιζεται στην Κινα, ο Jafar δεν ειναι αφρικανος, ο Aladdin εχει ενα αντι για δυο τζινι, επισης εχει μονο τρεις ευχες αντι για αμετρητες, ειναι ορφανος αντι να ζει μαζι με την μητερα του, πολεμαει εναν κακο αντι για τρεις, και η ιστορια δεν ειναι μερος μιας μεγαλυτερης ιστοριας που εχει να κανει με εναν ψυχοπαθη σουλτανο που σκοτωνει τις συζύγους του αμεσως μολις τις ξεπαρθανεψει. good stuff. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από KilliK
mike299 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, KilliK είπε πολλες αλλαγες. το παραμυθι δεν διαδραματιζεται στην Κινα, ο Jafar δεν ειναι αφρικανος, ο Aladdin εχει ενα αντι για δυο τζινι, επισης εχει μονο τρεις ευχες αντι για αμετρητες, ειναι ορφανος αντι να ζει μαζι με την μητερα του, πολεμαει εναν κακο αντι για τρεις, και η ιστορια δεν ειναι μερος μιας μεγαλυτερης ιστοριας που εχει να κανει με εναν ψυχοπαθη σουλτανο που σκοτωνει τις συζύγους του αμεσως μολις τις ξεπαρθανεψει. good stuff. Ως original αναφερόμουν στο animation Aladdin (1992) της οποίας αυτή είναι life adaptation, όχι στην ιστορία από το "χίλιες και μία νύχτες", but thanks anyway
Edel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Η ταινία ήταν υπέροχη. Παραμυθένιο 2ωρο, ο Will Smith δίνει πόνο. Εύγε στο Ρίτσι που έβαλε δικές του action πινελιές αλλά έμεινε πιστός στο πνεύμα της Ντίσνευ, Οι "κριτικοί" που θάβουν είναι απλά για γέλια. Έφυγα ενθουσιασμένος από το σινεμά γι αυτό που είδα, το lion King θα μας αποτελειώσει λογικά 1
Sethiros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Άργησα αλλά την είδα κι εγώ. Ένα πολύχρωμο, παραμυθένιο 2ωρο με έναν απολαυστικό Will Smith. Τα περισσότερα τα έγραψε ο Edel. Και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας αλλά όχι αντιγραφή, ίσα ίσα που το απογείωσε. Πραγματικά άξιζε.
Skywalker333 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 οντως δε το περιμενα αλλα βγηκε πολυ ευχάριστη η ταινια. το cartoon ηταν το αγαπημενο μου απο τη Disney κ χαιρομαι που εκαναν καλη δουλεια. μονο μειονέκτημα τα 2 εξτρα τραγούδια για να βάλουν την Γιασμίν να εχει μεγαλύτερο ρολο. ειδικα το 2ο.... αστα να πάνε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα