KilliK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 και δεν την αφηνανε να δειξει καν τον αφαλο της τοτε. πως αλλαζουν οι καιροι.
Metaksas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 καλυτερο σχολιο youtube "This movie isn't even out and I already want my money back." 1
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Cringy και εμετική φαίνεται. Και ο Will Smith παίζει πάλι τον Will Smith. Οκ ίδωμεν. Το μόνο που άξιζε στο trailer ήταν το μαναράκι η ηθοποιός.
KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 cringy και εμετικη, αλλα το ενα δις το εχει βγαλει ανετα.
Glikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, KilliK είπε cringy και εμετικη, αλλα το ενα δις το εχει βγαλει ανετα. Quality, not quantity. Ίδωμεν πως θα είναι η ταινία. Προσωπικά δεν με τραβάει έως τώρα. Θέλω να πιστεύω ότι ο μέγας Guy Ritchie θα έχει κάνει καλή δουλειά.
Sethiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Έκανα το λάθος να μην πάω στη Πεντάμορφη και το Τέρας αλλά θα πάω στις υπόλοιπες. Το trailer δείχνει μια χαρά όπως θα έπρεπε να είναι εξ ου και τα θετικά σχόλια στο youtube. Πολύ καλύτερο από το πρώτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, Sethiros είπε Έκανα το λάθος να μην πάω στη Πεντάμορφη και το Τέρας αλλά θα πάω στις υπόλοιπες. Το trailer δείχνει μια χαρά όπως θα έπρεπε να είναι εξ ου και τα θετικά σχόλια στο youtube. Πολύ καλύτερο από το πρώτο. Την αντιπροσωπεια της disney στην ελλαδα εχεις; χαχχα(φιλικα)
Sethiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Την αντιπροσωπεια της disney στην ελλαδα εχεις; χαχχα(φιλικα) Πέρα από την επιλογή του Τζαφάρ δεν βλέπω τπτ τραγικό ασχέτως των σχολίων για τον Will Smith. Το συγκεκριμένο trailer είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο και μπορεί να διαβάσει κανείς και τα σχετικά σχόλια. Δεν είναι μόνο η δική μου άποψη. Οσον αφορά τις ταινίες της Disney τη δεκαετία του 90 έχω διδακτορικό. Περιμένω Παναγία των Παρισίων και Ποκαχοντας όμως που είναι τα αγαπημένα μου και πιθανόν να έχω φτάσει σε τριψήφιο νούμερο προβολής τους. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από Sethiros
polakis21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δεν ξερω τι λετε οι γνωστοι αγνωστοι που κραζετε παντα οτιδηποτε βγαινει αλλα μολις γυρισα απο το σινεμα οπου περασα ενα πληρως ευχαριστο διωρο με τον αλαντιν με εκπληκτικο και αστειο γουιλ σμιθ να ταιριαζει γαντι σαν τζινι και τον κοσμο να χειροκροτει στο τελος στο odeon!!! Ξυπνησαν παιδικες αναμνησεις με τον καλυτερο τροπο!!! 1
coffeex Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Ποιος Will Smith; Βγήκε η πορνό έκδοση του Aladdin (vid) Aladdick 😂 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Την ταινία δεν την είδα (και από αυτά που ακούω, δεν θέλω και να την δω), αλλά: Πολύ ωραία δουλειά έγινε στη μουσική της ταινίας! Το Soundtrack υπάρχει στο YouTube και με εντυπωσίασε. Είναι κάτι διαφορετικό, αλλά όχι πολύ διαφορετικό, έχει πάρει στοιχεία από μια νέα κατεύθυνση (ραπ, ποπ), αλλά έχει προσθέσει και ενισχυτικά στοιχεία στην παλιότερη κατεύθυνση (πιο οριεντάλ και ορχηστρικά). Γενικά, ισορροπίες για σεμινάριο. Το καινούργιο τραγούδι που δεν έγραψε ο Μένκεν ήταν.... τίποτα. Αξιοξέχαστο και τελείως βιομηχανικό. Η ορχήστρα τα έδωσε όλα και τα σπάει! Χίλια μπράβο!
D.Luffy Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Στις 13/3/2019 στις 4:33 ΜΜ, Sethiros είπε Περιμένω Παναγία των Παρισίων και Ποκαχοντας όμως που είναι τα αγαπημένα μου και πιθανόν να έχω φτάσει σε τριψήφιο νούμερο προβολής τους. Μα η Pocahontas βγήκε εδώ και καιρό... https://en.m.wikipedia.org/wiki/Avatar_(2009_film)?wprov=sfti1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα