Προς το περιεχόμενο

Iphone 6 Unlock (SIM)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Το βασικό μου ερώτημα είναι στο τέλος, απλά δίνω και κάποια στοιχεία παραπάνω για παν ενδεχόμενο.

Πριν λίγο καιρό, ένας φίλος από Αμερική μου έδωσε ένα από τα παλιά του iphone, το 6 συγκεκριμένα. Είχε πρόβλημα η μπαταρία και έτσι προχώρησα σε αλλαγή της. Το Θέμα τώρα είναι ότι είχε βάλει κάποιο κωδικό για το ξεκλείδωμα της συσκευής το οποίο όμως φαίνεται να μην θυμάται μιας και το είχε ξεχασμένο. Από ότι είδα, μπορώ να το κάνω reset και να το παρακάμψω αυτό το θέμα. 

Με ποιον τρόπο μπορώ να ξεκλειδώσω το δίκτυο του κινητού και να αναγνωρίζει τις ελληνικές κάρτες sim? Μπορώ να το κάνω εγώ απλά με το IMEI της συσκευής ή πρέπει να μιλήσει ο φίλος μου με το κατάστημα από το οποίο το προμηθεύτηκε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Thanos233 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Το βασικό μου ερώτημα είναι στο τέλος, απλά δίνω και κάποια στοιχεία παραπάνω για παν ενδεχόμενο.

Πριν λίγο καιρό, ένας φίλος από Αμερική μου έδωσε ένα από τα παλιά του iphone, το 6 συγκεκριμένα. Είχε πρόβλημα η μπαταρία και έτσι προχώρησα σε αλλαγή της. Το Θέμα τώρα είναι ότι είχε βάλει κάποιο κωδικό για το ξεκλείδωμα της συσκευής το οποίο όμως φαίνεται να μην θυμάται μιας και το είχε ξεχασμένο. Από ότι είδα, μπορώ να το κάνω reset και να το παρακάμψω αυτό το θέμα. 

Με ποιον τρόπο μπορώ να ξεκλειδώσω το δίκτυο του κινητού και να αναγνωρίζει τις ελληνικές κάρτες sim? Μπορώ να το κάνω εγώ απλά με το IMEI της συσκευής ή πρέπει να μιλήσει ο φίλος μου με το κατάστημα από το οποίο το προμηθεύτηκε?

Σίγουρα υπάρχει το ανάλογο αντίτιμο.

Σε όποια περίπτωση χρέωση υπάρχει.

Είτε επικοινωνήσει ο φίλος σου με την εταιρία / κατάστημα που έκανε την αγορά τη συσκευή είτε απευθυνθείς εσυ σε κάποια εταιρία να στο κάνουν online.

Ο χρόνος συνήθως είναι από 3-5 ημέρες.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Thanos233 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Το Paascode με Restore. Βέβαια, αν έχει ακόμα το iD του, θα χρειαστείς τον κωδικό..

Απο 'κει και πέρα αν δε γνωρίζεις το πάροχο, με 2€ απο imei.info μαθαίνεις που είναι κλειδωμένο το τηλ.

Αν είναι ΑΤ&Τ ξεκλειδώνει πολύ φθηνά απο ebay, αν είναι Sprint, κλάφ'τα.

Καλό θα ήταν βέβαια να τσεκάρεις και απο Checkmend.com αν είναι μπλοκαρισμένη η συσκευή. Πρέπει να στα βγάλει όλα πράσινα.

Δημοσ.

Ξέρω σίγουρα ότι ο πάροχος είναι AT&T, είναι χρόνια σε αυτόν ο φίλος μου. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με black listed συσκευή ή κάτι τέτοιο. Από τις μέχρι τώρα αναζητήσεις που έχω κάνει όντως, η AT&T φαίνεται να έχει το πιο φθηνό ξεκλείδωμα. Ψάχνω στο eBay να βρω κάποιον όσο το δυνατόν περισσότερο αξιόπιστο για το ξεκλείδωμα. Βέβαια, όλα είναι εκεί στα 2-3 € οπότε και απάτη να είναι πες πάει στα κομμάτια.

10 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Το Paascode με Restore. Βέβαια, αν έχει ακόμα το iD του, θα χρειαστείς τον κωδικό..

Απο 'κει και πέρα αν δε γνωρίζεις το πάροχο, με 2€ απο imei.info μαθαίνεις που είναι κλειδωμένο το τηλ.

Αν είναι ΑΤ&Τ ξεκλειδώνει πολύ φθηνά απο ebay, αν είναι Sprint, κλάφ'τα.

Καλό θα ήταν βέβαια να τσεκάρεις και απο Checkmend.com αν είναι μπλοκαρισμένη η συσκευή. Πρέπει να στα βγάλει όλα πράσινα.

Βρήκα στο eBay διάφορους πωλητές που ξεκλειδώνουν για ελάχιστα, ακόμα και 0,86€ . Είναι Top rated sellers και από τα feedback φαίνονται αξιόπιστοι.

Αν υποθέσουμε όμως ότι είναι απάτη, κάνω την αγορά ξεκλειδωματος και τους δώσω το imei της συσκευής, από εκεί και πέρα , μπορούν να μου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή ή απλά τους έκανα δώρο τα 80 λεπτά;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thanos233 είπε

Ξέρω σίγουρα ότι ο πάροχος είναι AT&T, είναι χρόνια σε αυτόν ο φίλος μου. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με black listed συσκευή ή κάτι τέτοιο. Από τις μέχρι τώρα αναζητήσεις που έχω κάνει όντως, η AT&T φαίνεται να έχει το πιο φθηνό ξεκλείδωμα. Ψάχνω στο eBay να βρω κάποιον όσο το δυνατόν περισσότερο αξιόπιστο για το ξεκλείδωμα. Βέβαια, όλα είναι εκεί στα 2-3 € οπότε και απάτη να είναι πες πάει στα κομμάτια.

Βρήκα στο eBay διάφορους πωλητές που ξεκλειδώνουν για ελάχιστα, ακόμα και 0,86€ . Είναι Top rated sellers και από τα feedback φαίνονται αξιόπιστοι.

Αν υποθέσουμε όμως ότι είναι απάτη, κάνω την αγορά ξεκλειδωματος και τους δώσω το imei της συσκευής, από εκεί και πέρα , μπορούν να μου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή ή απλά τους έκανα δώρο τα 80 λεπτά;

Ακολούθησε σωστό δρόμο για ξεκλείδωμα...

Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν κατι τέτοιο (με τέτοια χρέωση)

*εκτος αν αναφέρουν ότι χρεώνουν τόσο για να σου πουν σε πιο δίκτυο είναι «κλειδωμένη» η συσκευή...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Thanos233 είπε

Όχι. Δε θα έχεις πρόβλημα.

Πρέπει όμως να μάθεις που είναι κλειδωμένο.

Επίσης όπως σου 'πα πιο πάνω, να είναι "καθαρό" απο Checkmend.com.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosgnr είπε

Όχι. Δε θα έχεις πρόβλημα.

Πρέπει όμως να μάθεις που είναι κλειδωμένο.

Επίσης όπως σου 'πα πιο πάνω, να είναι "καθαρό" απο Checkmend.com.

Νομίζω θα θα κινηθώ έτσι..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

20 λεπτά πριν, kormos είπε

Ακολούθησε σωστό δρόμο για ξεκλείδωμα...

Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν κατι τέτοιο (με τέτοια χρέωση)

*εκτος αν αναφέρουν ότι χρεώνουν τόσο για να σου πουν σε πιο δίκτυο είναι «κλειδωμένη» η συσκευή...

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα δίνοντας σε κάποιον άγνωστο το imei της συσκευής μου τότε δεν υπάρχει το ρίσκο του να σου φάνε τα λεφτά όταν πληρώνεις ελάχιστα.

Φυσικά καταλαβαίνω την ανησυχία σου, τόσο χαμηλό κόστος για αυτή την υπηρεσία, αλλά στην τελική, γιατί όχι.

Είναι σαν να σου απαγορεύει ο προμηθευτής του κινητού που εσύ πλήρωσες να αγοράσεις , να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με διαφορετική κάρτα σιμ. 

Βέβαια θα μου πεις ότι μπορεί να έχει να κάνει με κάποιο όρο συμβολαίου, αλλά πιστεύω ότι μετά από 3 χρόνια δεν θα ισχύει κάποιο συμβόλαιο .

Άλλωστε, μια από τις προϋποθέσεις για το ξεκλείδωμα ( μιλώντας για το eBay), είναι να μην υπάρχει κάποιο συμβόλαιο εν ενεργεία.

Δημοσ.

Το εν ενεργεία συμβόλαιο δεν είναι πάντα ο κανόνας, έχει να κάνει με τον εκάστοτε πάροχο.

Το τηλ πάλι πρέπει να είναι "καθαρό", διαφορετικά θα χρειαστείς Premium Unlock.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thanos233 είπε

Νομίζω θα θα κινηθώ έτσι..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα δίνοντας σε κάποιον άγνωστο το imei της συσκευής μου τότε δεν υπάρχει το ρίσκο του να σου φάνε τα λεφτά όταν πληρώνεις ελάχιστα.

Φυσικά καταλαβαίνω την ανησυχία σου, τόσο χαμηλό κόστος για αυτή την υπηρεσία, αλλά στην τελική, γιατί όχι.

Είναι σαν να σου απαγορεύει ο προμηθευτής του κινητού που εσύ πλήρωσες να αγοράσεις , να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με διαφορετική κάρτα σιμ. 

Βέβαια θα μου πεις ότι μπορεί να έχει να κάνει με κάποιο όρο συμβολαίου, αλλά πιστεύω ότι μετά από 3 χρόνια δεν θα ισχύει κάποιο συμβόλαιο .

Άλλωστε, μια από τις προϋποθέσεις για το ξεκλείδωμα ( μιλώντας για το eBay), είναι να μην υπάρχει κάποιο συμβόλαιο εν ενεργεία.

Συνήθως ένα ενδεικτικό κόστος για ξεκλείδωμα δικτύου είναι ~60€-80€ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Δεν είναι για όλους το ίδιο.

Η ΑΤ&Τ π.χ ξεκλειδώνει με ούτε 1€.

Εφόσον γνωρίζεις ότι ξεκλειδώνει με λιγότερο από 1€ γιατί δεν παραθέτεις τη λύση (λινκ) που αναζητάει να το ξεκλειδώσει? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Έχω γράψει πιο πάνω, ebay.

Το έχει γράψει και ο ίδιος αυτό, δεν λες κατι διαφορετικό.

Η σιγουριά σου δείχνει πως έχεις δοκιμάσει, όποτε μοιράσου τον πωλητή ώστε να μην ψάχνει στον «αέρα» κάποιον αξιόπιστο.

Αυτο εννοώ...

Εκτος αν απλά έκανες μια αναζήτησή είδες στο αποτέλεσμα αυτό και το αναφέρεις. (Προσπαθώ να καταλάβω...)

.

Στο παρελθόν από άλλο δίκτυο (όμως) έχω ξεκλειδώσει συσκευή σε δίκτυο και το νούμερο που ανέφερα ήταν αυτό που ζητούσαν (εκτός eBay φυσικά)

Δημοσ.

Εκτός του οτι έχω κάνει αρκετές φορές ξεκλείδωμα απο ebay, θα κάνει διαφορά να σου βάλω κάποιον πωλητή απο όλους αυτούς που έχουν μέγιστη τιμή το 1€?

Αν θέλει ο OP θα με ρωτήσει ποιόν. Εσύ γιατί συνεχίζεις και επιμένεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Εκτός του οτι έχω κάνει αρκετές φορές ξεκλείδωμα απο ebay, θα κάνει διαφορά να σου βάλω κάποιον πωλητή απο όλους αυτούς που έχουν μέγιστη τιμή το 1€?

Αν θέλει ο OP θα με ρωτήσει ποιόν. Εσύ γιατί συνεχίζεις και επιμένεις?

Φυσικά και έχει γιατί θα είναι δοκιμασμένος και αξιόπιστος.

Γιατί δεν γνωρίζεις τον τρόπο που χρειάζεται για να βοηθήσεις κάποιον και αναφέρεις αυθαίρετες λύσεις...

Anyway, μεγάλη ιδέα έχεις...

Καλή συνέχεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...