koskat2207 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα . εχω ηδη αγορασει τον HP 15- da0014nv Laptop (Core i5 8250U/4 GB/256 GB/Intel HD Graphics 620) και δεν τον εχω ανοιξει ακόμα...... μου είπαν οτι ξσως έκανα χαζομαρα γιατι πηρα laptop με αναλυση οθονης 1366 χ 768 ενώ με κανα 80αρι επιπλέον ισως εβρισκα 1920 χ 1080 αλλά με πιο μικρο επεξεργαστη και οχι με ssd ...... καμμια συμβουλή ρε παιδια ? εχει μεγάλη διαφορά στην οθονη ? και κάτι ακόμα .....δεν διαβασα και τοσο καλές κριτικες για τα χρωματα................. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από koskat2207
mphxths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, koskat2207 είπε εχει μεγάλη διαφορά στην οθονη ? Προσωπικα πιστευω πως ναι.Εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετα φορητα διαφορων ιντσων και αναλυσεων...πιστευω το βελτιστο πλεον ειναι 1080p αναλυση στα 15αρια. Η 1366x768 ειναι για μικροτερες ιντσες , 13-14...11αρια..κλπ.Στην 15αρα θα αγανακτησεις .Θα σκρολλαρεις διχως ελεος.Το χω ζησει.Αν μπορεις να το γυρισεις να παρεις κατι αλλο καντο. Επισης , 4γιγα ραμ ειναι πολυ λιγα για τα σημερινα δεδομενα , 8γιγα το λιγοτερο. Επισης ssd δισκο οπωσδηποτε (ειτε 2,5αρη , ειτε msata , ειτε m.2).Δεν παιζει να παρεις φορητο με μηχανικο δισκο 500gb/1TB και να βαλεις λειτουργικο εκει.Αρα αν θες να σαι σοβαρος , αν παρεις φορητο μονο με μηχανικο δισκο...θα αναγκαστεις εκ των πραγματων να παρεις και ssd...αρα εξτρα κοστος. Επισης με intel καρτα γραφικων , ξεχνας το απαιτητικο gaming. Δεν ξερω για τι σκοπο το προοριζεις το μηχανημα..απλα σου λεω τις παρατηρησεις μου... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από mphxths 1
koskat2207 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ... Μάλλον έκανα ασχημα που πίστεψα τον πωλητή που είπε ότι σε αυτές τις ίντσες δεν φαίνεται η διαφορά........
mphxths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, koskat2207 είπε Σε ευχαριστώ πολύ... Μάλλον έκανα ασχημα που πίστεψα τον πωλητή που είπε ότι σε αυτές τις ίντσες δεν φαίνεται η διαφορά........ Καλα ο πωλητης θα σου πει ο,τι θελει για να πουλησει αυτο που θελει να πουλησει..για ενα μπονους παλευει εκει περα.Σε εκοψε οτι δεν εισαι για πιο ακριβο , οποτε σου πε μουφες για να πουλησει το συγκεκριμενο Απο την αλλη μπορει και να μην ξερει κατι περισσοτερο. Α , και αφου ηταν θεμα φορητου , επρεπε να ανοιξεις θεμα στην ενοτητα των φορητων , οχι των windows..για το μελλον να ξερεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα