panossar95 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρε η αδερφή μου ολοκαίνουργιο εχθές το εν λόγο λάπτοπ από https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/185845-asus-vivobook-s15-s510ua-br126t-i3-7100u/4gb/1tb?gclid=Cj0KCQjw6fvdBRCbARIsABGZ-vRWnCVrwGKygMnjH4H5HKzkW4_lbyNhV21vmZuaxQ9gsOxEhZMjrgoaApKvEALw_wcB . Το φέρνει σπίτι, ήμουν δουλειά εγώ, το ανοίγει με περασμένα windows 10 ήδη μέσα, δεν της τα πέρασε εκείνη την ώρα ( δε ξέρω αν έχει σχέση απλά το αναφέρω) και μου στέλνει ότι σέρνεται το πισι φουλ. Ούτε 10 λεπτά χρήσης, άδειο εντελώς. Γυρνάω και εγώ με το που το πιάνω στα χέρια μου πατάω google chrome, άνοιξε μετά από 3 λεπτά , σε κάποια φάση άρχισε ο δείκτης του ποντίκιου να γίνεται μπλε κυκλάκι και να γυρνάει κάνα 3 λεπτό, τον έκλεισα από το κουμπί, συνεχίζει τα ίδια. Κολλάει φουλ, κάνει 10 ώρες να πάρει τις εντολές, γενικά φαίνεται ότι έχει πρόβλημα, αλλά δε καταλαβαίνω που είναι. Το πήρε με δόσεις. Τι μπορώ να κάνω τώρα για αλλαγή? Τι δικαιώματα έχω? Αύριο θα τους πάρω μεσημέρι που θα γυρίσω. Μπορώ να ζητήσω το ιδιο αλλά καινούργιο? Ή άλλο ίδιας αξίας? Δε θέλω να το κρατήσουν για σέρβις και μαλακίες και να μου δώσουν το ίδιο. Αυτό που θέλω είναι ή το ίδιο μοντέλο άλλα άλλο λάπτοπ ή δυνατότητα αλλου μοντέλου. Ευχαριστώ. Βαριέμαι να τσακώνομαι Παρασκευή με κότσο, αλλά πραγματικά τραγικό το πισι. Λες και είναι 15 χρονών ντουαλ Κορ, μιλάμε για τρελό κόλλημα. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από panossar95
CsIns Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικά οξία updateδίτιδα έπαθε που σε συνδυασμό με απλό σκληρό, trial antivirus και σαβούρα του κατασκευαστή, είναι μια φοβερή μίξη για σίγουρα αποτελέσματα νεύρων στα Windows 10. Τέλος πάντων, εγώ θεωρώ εγκληματικό την σήμερον ημέρα να πωλούνται laptop με απλό δίσκο ή έστω μόνο με απλό δίσκο. Τι μπορούμε να κάνουμε για δοκιμή; : 1) σβήνουμε το Trial antivirus και μένουμε με το Windows Defender που είναι αξιοπρεπές (εννοείται ότι απόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει με κανένα antivirus αν δεν είμαστε προσεχτικοί και σώφρονες). 2) κάνουμε δεξί κλικ στην έναρξη και πάμε εκτέλεση όπου γράφουμε services.msc και βρίσκουμε (αλφαβητικά είναι) το Windows update και το κάνουμε δεξί κλικ και ιδιότητες. Στο τύπος εκκίνησης βάζουμε απενεργοποιημένο και πατάμε και διακοπή από κάτω και μετά οκ. 3) ανοίγουμε το Microsoft store και από τις τρεις κουκίδες πάνω δεξιά και πάμε settings όπου κλείνουμε το update apps automatically. Όταν τα κάνουμε όλα αυτά, κάνουμε μιά επανεκκίνηση όπου θα κάνουμε υπομονή λίγη ώρα να αποκάμει ότι είναι να κάνει και μετά κάνουμε άλλη μία να δούμε τα αποτελέσματα και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις. Λάθος πάντως που εξ' αρχής δεν πήρε με SSD το laptop. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα χρειαζόταν αν το laptop είναι στα καλά του. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από CsIns 1
panossar95 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, CsIns είπε Λογικά οξία updateδίτιδα έπαθε που σε συνδυασμό με απλό σκληρό, trial antivirus και σαβούρα του κατασκευαστή, είναι μια φοβερή μίξη για σίγουρα αποτελέσματα νεύρων στα Windows 10. Τέλος πάντων, εγώ θεωρώ εγκληματικό την σήμερον ημέρα να πωλούνται laptop με απλό δίσκο ή έστω μόνο με απλό δίσκο. Τι μπορούμε να κάνουμε για δοκιμή; : 1) σβήνουμε το Trial antivirus και μένουμε με το Windows Defender που είναι αξιοπρεπές (εννοείται ότι απόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει με κανένα antivirus αν δεν είμαστε προσεχτικοί και σώφρονες). 2) κάνουμε δεξί κλικ στην έναρξη και πάμε εκτέλεση όπου γράφουμε services.msc και βρίσκουμε (αλφαβητικά είναι) το Windows update και το κάνουμε δεξί κλικ και ιδιότητες. Στο τύπος εκκίνησης βάζουμε απενεργοποιημένο και πατάμε και διακοπή από κάτω και μετά οκ. 3) ανοίγουμε το Microsoft store και από τις τρεις κουκίδες πάνω δεξιά και πάμε settings όπου κλείνουμε το update apps automatically. Όταν τα κάνουμε όλα αυτά, κάνουμε μιά επανεκκίνηση όπου θα κάνουμε υπομονή λίγη ώρα να αποκάμει ότι είναι να κάνει και μετά κάνουμε άλλη μία να δούμε τα αποτελέσματα και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις. Λάθος πάντως που εξ' αρχής δεν πήρε με SSD το laptop. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα χρειαζόταν αν το laptop είναι στα καλά του. Καλά δε θα κάτσω να φτιάξω ΕΓΩ καινούργιο λάπτοπ. Ευχαριστώ πάντως.
rayven18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 i3 σειράς ultra low voltage πήρες με μηχανικό δίσκο, μην περιμένεις να έχει και τρελές επιδόσεις. Προφανώς το λαπτοπ αφου είναι και καινούργιο με windows 10 κατεβάζει ενημερώσεις και τις κάνει εγκατάσταση παράλληλα με άλλες πόσες διεργασίες. Άνοιξε απο την έναρξη τις ενημερώσεις και άστο να τις τελειώσει. Εαν είχε ssd θα ήτανε πολύ καλύτερα αλλα αφού το πήρε με μηχανικό σκληρό δίσκο, υπομονή στα update
giannis22k Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Καντε και λιγο υπομονη βρε παιδια.Δε σημαινει το οτι πηρες με win 10 το ανοιγεις και το δουλευεις Εχουν βγει ενημερωσεις και λογικο ειναι με το που συνδεθεις στο ιντερνετ να αρχισει να κανει ενημερωσεις κλπ.Περισσοτερο αν θες εχει να κανει με τον μηχανικο δισκο παρα το τον cpu.
Green Dragon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων άμεσα, είτε το αγόρασε μετρητά ή με δόσεις. Δεν χρειάζεται καμία αιτιολογία ή συζήτηση. Λες απλά δεν μου αρέσει και είναι υποχρεωμένοι να σου επιστρέψουν τα χρήματα, στη κάρτα σου, όπως και να πλήρωσες. Το πακετάρεις όπως ήταν, το πας πίσω και απαιτείς επιστροφή χρημάτων και μόνο. Πας Mediamarkt και παίρνεις αυτό που έχει σε προσφορά στα 499, ίδια χρήματα, αλλά καμία σχέση.... Intel Core i5-8250 / 4GB / 256GB SSD / Intel HD Graphics / Full HD, αφού γραφτείς εκείνη την ώρα μέλος του mediamarkt club και καλά. Κατά σύμπτωση είναι και Asus Vivobook που της γυάλισε. Εγώ θα το έκανα σήμερα κιόλας. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-vivobook-x540ua-dm529t-intel-core-i5-8250-4gb-256gb-ssd-intel-hd-graphics-full-hd-1216695.html Επίσης υπάρχουν ένα σωρό επιλογές εκεί έξω σε αυτά τα χρήματα και ακόμη λιγότερα με Intel core I3, Full HD οθόνη, SSD δίσκο και Win 10, που απλά έκανε βιαστική επιλογή. Δες και εσύ: https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/562782/Windows-10.html?keyphrase=15%2C6+I3+FHD+SSD&order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Green Dragon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα