thelos257 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας έχω το Μακ μινι μου από τον Μάιο του 2016 όμως από τότε το φορτωσα με άχρηστα πράγματα μπορώ να κάνω επανεγκατάσταση το λειτουργικό σύστημα για να ανοίγει γρήγορα και να μην αργεί? Αν ήταν στο αντίπαλο στρατόπεδο δεν θα Ρωτούσα επειδή ασχολούμαι από τον καιρό του ασουτσου που λέμε εδώ στην Κύπρο. Επίσης έχω ένα υπολογιστή επιτραπέζιο με το αντίπαλο στρατόπεδο και θέλω να κάνω συγχρονισμό την βιβλιοθήκη του iTunes for win.... πως γίνεται αυτό? Πως μπορώ να συνδεθώ μετά στον υπολογιστή μ απομακρυσμένα αφού είναι στο ίδιο δωμάτιο με το μίνι μ και έχω μια οθόνη με hdmi?
atheatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Αν το Mac mini δεν έχει ssd ότι και να κανείς δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Οι τρόποι να κανείς clean install είναι μέσο usb όπως και στο Windows και μέσο internet recovery. Αν κανείς share την βιβλιοθήκη του iTunes θα εμφανίζεται στους υπολογιστές με iTunes που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο και από εκεί μπορείς να κανείς συγχρονισμό.
thelos257 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, atheatos είπε Αν το Mac mini δεν έχει ssd ότι και να κανείς δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Οι τρόποι να κανείς clean install είναι μέσο usb όπως και στο Windows και μέσο internet recovery. Αν κανείς share την βιβλιοθήκη του iTunes θα εμφανίζεται στους υπολογιστές με iTunes που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο και από εκεί μπορείς να κανείς συγχρονισμό. Καλησπέρα το πρώτο το έκανα μέσω του internet recovery και όλα μια χαρα σιγά σίγα μεσα σε μια μερα μου πέρασε και το νεότερο λειτουργικό το MAC OS X MOVAJE. Όσο για το δεύτερο φιλε μου έχω βάλει όλους τους φακέλους με τις μουσικές μου μεσα στο iTunes του έδωσα εξουσιοδότηση του υπολογιστή μου (και του Mac Mini βεβαια) αλλα δεν εμφανίζει τα τραγούδια μου που έχω στο itUNES του υπολογιστή μου με windows στο mac mini.
atheatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπέρα το πρώτο το έκανα μέσω του internet recovery και όλα μια χαρα σιγά σίγα μεσα σε μια μερα μου πέρασε και το νεότερο λειτουργικό το MAC OS X MOVAJE. Όσο για το δεύτερο φιλε μου έχω βάλει όλους τους φακέλους με τις μουσικές μου μεσα στο iTunes του έδωσα εξουσιοδότηση του υπολογιστή μου (και του Mac Mini βεβαια) αλλα δεν εμφανίζει τα τραγούδια μου που έχω στο itUNES του υπολογιστή μου με windows στο mac mini. Πηγές δηλαδή στις ρυθμίσεις του iTunes και έκανες share την βιβλιοθήκη και δεν την βλέπει ο υπολογιστής με iTunes Windows? Περίεργο εμένα την βλέπει κανονικά. Κάτι δεν κανείς σωστά ή κάποιο bug με το δίκτυο υπάρχει. Και το ανάποδο να κανείς να κανείς share την βιβλιοθήκη από Windows iTunes , την βλέπει μια χαρά το macOS iTunes. Και τα δυο iTunes είναι με το ίδιο account? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
thelos257 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, atheatos είπε Πηγές δηλαδή στις ρυθμίσεις του iTunes και έκανες share την βιβλιοθήκη και δεν την βλέπει ο υπολογιστής με iTunes Windows? Περίεργο εμένα την βλέπει κανονικά. Κάτι δεν κανείς σωστά ή κάποιο bug με το δίκτυο υπάρχει. Και το ανάποδο να κανείς να κανείς share την βιβλιοθήκη από Windows iTunes , την βλέπει μια χαρά το macOS iTunes. Και τα δυο iTunes είναι με το ίδιο account? Ναι φιλε μου το ιδιο Apple ID και τα δυο.
atheatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, thelos257 είπε Ναι φιλε μου το ιδιο Apple ID και τα δυο. Έχεις την τελευταία έκδοση για iTunes στο Windows υπολογιστή? Στο Mojave είναι σίγουρα η τελευταία. Για δες μήπως θες κανένα update.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, thelos257 said: Ναι φιλε μου το ιδιο Apple ID και τα δυο. Μήπως τα iTunes θέλουν, Menu>Account>Authorizations>Authorize This Computer? Ή μήπως, File>Home Sharing>Turn On Home Sharing?
thelos257 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, atheatos είπε Έχεις την τελευταία έκδοση για iTunes στο Windows υπολογιστή? Στο Mojave είναι σίγουρα η τελευταία. Για δες μήπως θες κανένα update. Καλημερα δεν μ εμφανισε καποιο update στο Apple store που μπηκα στο mac mini μου αρα υποθετω ειναι η τελευταια εκδοση του προγραμματος. Στα windows ουτε εκει μου εμφανισε καποια ενημερωση επειδη το κατεβασα χθες για να μαι ειλικρινες αρα υποθετω ειναι η τελευταια εκδοση και εκει. 13 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Μήπως τα iTunes θέλουν, Menu>Account>Authorizations>Authorize This Computer? Ή μήπως, File>Home Sharing>Turn On Home Sharing? Το πρωτο το εκανα ηδη. Και το δευτερο το ιδιο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από thelos257
atheatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλημερα δεν μ εμφανισε καποιο update στο Apple store που μπηκα στο mac mini μου αρα υποθετω ειναι η τελευταια εκδοση του προγραμματος. Στα windows ουτε εκει μου εμφανισε καποια ενημερωση επειδη το κατεβασα χθες για να μαι ειλικρινες αρα υποθετω ειναι η τελευταια εκδοση και εκει. Το πρωτο το εκανα ηδη. Και το δευτερο το ιδιο. Στην έκδοση του Windows πας στο edit και ανοίγεις την καρτέλα με τις προτιμησεις. Εκεί έχει το tab sharing. Κανείς κλικ share my library to local network. Αν και αυτό το έχεις κάνει και επέλεξες ποια στοιχεία θέλεις να μοιράζεσαι , τότε συγνώμη αλλά κάτι συμβαίνει με το δίκτυο. ΥΓ. Η παραπάνω διαδικασία εννοείται ότι υπάρχει και στο Mac OS στα preferences του iTunes . Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
thelos257 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, atheatos είπε Στην έκδοση του Windows πας στο edit και ανοίγεις την καρτέλα με τις προτιμησεις. Εκεί έχει το tab sharing. Κανείς κλικ share my library to local network. Αν και αυτό το έχεις κάνει και επέλεξες ποια στοιχεία θέλεις να μοιράζεσαι , τότε συγνώμη αλλά κάτι συμβαίνει με το δίκτυο. ΥΓ. Η παραπάνω διαδικασία εννοείται ότι υπάρχει και στο Mac OS στα preferences του iTunes .
CheOnWeb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 ^ Sorry αν σου λέμε αυτονόητα πράγματα αλλά τώρα πρέπει να τα τσεκάρουμε όλα. 🙂 Πατάς εκεί που λέει "Μουσική" για να δεις τη βιβλιοθήκη τού άλλου υπολογιστή. Δεν δείχνει κάτι;
atheatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Καλό είναι να δεις το ρουτερ σου. Υποστηρίζει port mapping ,Upnp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα