overpower Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, Επειδή το κουτί ακούγεται γενικά (δεν χω ασχοληθεί να αλλάξω στοκ ανεμιστήρες), αν βάλω τέτοιο υλικό, θα κάνει δουλειά? Γενικά χώρο έχει στο πίσω κομμάτι (αφού το i/o βγαίνει από πάνω) και στο εσωτερικό από το πάνω καπάκι που έχεις πρόσβαση στα καλώδια (και όπου αλλού βρω)
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ναι φυσικά και θα κάνει δουλειά αλλά μέχρι ενός σημείου. Εκτός των άλλων παίζει ρόλο και το υλικό που θα βάλεις. Tης Be quiet είναι πολύ καλό αλλά πιο ακριβό και χοντρό και επομένως θα πρέπει το κουτί να έχει αρκετό χώρο. Πρέπει όμως να ρυθμίσεις/αλλάξεις και τους ανεμιστήρες όπου αυτοί βρίσκονται (κουτί, gpu, cpu, τροφοδοτικό) γιατί αυτοί δεν καταλαβαίνουν από ηχομονωτικά υλικά.
overpower Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Γενικα το κουτι βρισκεται πισω απο το γραφειο και κατω στο πατωμα. Μετα ισως μπει μεσα στο δεξι ποδι (σε ραφι). Επειδη το καπακι για την προσβαση στο i/o ειναι αποσπωμενο και εχει χωρο για να τοποθετησω το υλικο, πιστευω θα πιανει αρκετο ηχο μιας και εγω βρισκομαι γενικα πανω απο ολες τις πηγες ηχου. Επισης στο εσωτερικο που θα τοποθετησω θα βοηθαει στην μειωση ηχου απο τους 2 180mm που εχει στοκ το κουτι. 10 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε ... Απλα αν γινεται να μου δωσεις καποιο λινκ που να συμφερει σε τιμη/μεταφορικα. Θα κανω και μια αγορα απο amazon uk, οποτε αν βρεις και εκει ακομα καλυτερα.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Από caseking τα πήρα αλλά έχει αρκετούτσικα μεταφορικά. Έχει πολύ ποικιλία όμως. https://www.caseking.de/en/cases-and-modding/modding/noise-dampening-kits?p=5 Αυτά που έχω μοιάζουν με αυτά https://www.amazon.co.uk/BEQuiet-GE000199-Universal-Tower-Absorber/dp/B000L0W00C/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1539441201&sr=1-2&keywords=Noise+Kit Σίγουρα τα κομμάτια δεν θα ταιριάζουν με το κουτί σοου οπότε θα πρέπει να πέσει κόψε-ράψε. Αλλά σιγά τα αυγά.
leros2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/10/2018 στις 12:40 ΜΜ, overpower είπε Γενικα το κουτι βρισκεται πισω απο το γραφειο και κατω στο πατωμα. Μετα ισως μπει μεσα στο δεξι ποδι (σε ραφι). Επειδη το καπακι για την προσβαση στο i/o ειναι αποσπωμενο και εχει χωρο για να τοποθετησω το υλικο, πιστευω θα πιανει αρκετο ηχο μιας και εγω βρισκομαι γενικα πανω απο ολες τις πηγες ηχου. Επισης στο εσωτερικο που θα τοποθετησω θα βοηθαει στην μειωση ηχου απο τους 2 180mm που εχει στοκ το κουτι. Απλα αν γινεται να μου δωσεις καποιο λινκ που να συμφερει σε τιμη/μεταφορικα. Θα κανω και μια αγορα απο amazon uk, οποτε αν βρεις και εκει ακομα καλυτερα. Ψάξε απο Ελλάδα για κατάστημα που πουλάει υλικά τύπου ricofon
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/10/2018 στις 12:40 ΜΜ, overpower είπε Γενικα το κουτι βρισκεται πισω απο το γραφειο και κατω στο πατωμα. Μετα ισως μπει μεσα στο δεξι ποδι (σε ραφι). Επειδη το καπακι για την προσβαση στο i/o ειναι αποσπωμενο και εχει χωρο για να τοποθετησω το υλικο, πιστευω θα πιανει αρκετο ηχο μιας και εγω βρισκομαι γενικα πανω απο ολες τις πηγες ηχου. Επισης στο εσωτερικο που θα τοποθετησω θα βοηθαει στην μειωση ηχου απο τους 2 180mm που εχει στοκ το κουτι. Απλα αν γινεται να μου δωσεις καποιο λινκ που να συμφερει σε τιμη/μεταφορικα. Θα κανω και μια αγορα απο amazon uk, οποτε αν βρεις και εκει ακομα καλυτερα. για να το ακους πισω απο το γραφειο μηπως ειναι ηχοι απο τις δονησεις? δε θα σε βοηθησει το ηχοαποροφητικο και γενικα δε κανουν μεγαλη διαφορα αμα κατι παραγει πολυ θορυβο. ειναι απλα για να βοηθησει ενα ησυχο μηχανημα να γινει "αθορυβο" μηπως θα επρεπε να αντικαταστησεις υλικα απο τον υπολογιστη σου με πιο ησυχα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα