Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας, τον Ιούνιο αποφάσισα να αλλάξω πάροχο στο Ίντερνετ να φύγω από τη Vodafone λόγω άθλιας παροχής υπηρεσιών ( ταχύτητες που σερνόταν , συχνές διακοπές της σύνδεσης κλπ ) και να μεταβώ στον ΟΤΕ με ένα όντως καλύτερης ποϊοτητας πακέτο παροχής υπηρεσιών. 

Εκανα την αίτηση μου στον ΟΤΕ τον Ιούνιο και μέσα σε λίγες μέρες μου έλαβα  μυνημα από τον ΟΤΕ ότι έγινε η μετάβαση.  Άφησα το παλιό ρουτερ συνδεδεμένο ώσπου μια μέρα δεν είχα καθόλου Ίντερνετ , εκεί κατάλαβα ότι έπαψε η Vodafone και έγινε  η μετάβαση στον ΟΤΕ και κούμπωσα τον εξοπλισμό του ΟΤΕ όπου και ενεργοποιήθηκε κανονικά η σύνδεση. Κι ας έρθουμε τώρα στο πρόβλημα μου : οι λογαριασμοί από τη Vodafone συνέχισαν να ερχοντε , θεώρησα πως θα είναι και οι τελευταίοι και για αυτό πλήρωσα και αυτόν που αφορούσε όλο τον Ιούνιο που ήτανε και ο τελευταίος μήνας παροχής της Vodafone. Μου ξανά ρθε λογαριασμός τον Ιούλιο όπως κ τον Αύγουστο ώσπου τους πήρα τηλέφωνο και μίλησα με μια υπεύθυνη η οποία μου λέει καΘήσυχαστικα δεν είναι τίποτα θα κάνετε απλά μια αίτηση διακοπής του βρόγχου και θα την στείλετε στο email μας, όπως κι έτσι έπραξα και θεώρησα πως τελείωσα. Περασε ο Σεπτέμβρης ξανά έλαβα λογαριασμό , ειρθε ο οκτωβρης πάλι λογαριασμός και λέω θα τους ξανά πάρω τηλέφωνο. Μίλησα με κάποια υπεύθυνη και μου λέει το αίτημα σας για διακοπή έγινε τον Αύγουστο + 1 μήνα που κάνει να ολοκληρωθεί το αίτημα και για αυτό λάβατε και τους λογαριασμούς και για αυτούς τους μήνες.

Μιλούσαμε επι μισή ώρα κατά την οποία δε βγάζαμε κανένα νόημα μου επαναλάμβανε τα ίδια και τα ίδια πως έτσι γίνεται ότι υπάρχει ένας βρόγχος και τον μοιραζόταν και οι δυο  εταιρείες και ότι δεν έγινε διακοπή από πλευράς τους παρά μόνο όταν έκανα το αίτημα διακοπής το οποίο πήρε και ένα μήνα για να ολοκληρωθεί. Στο τέλος την στρίμωξα λέγοντας της εφοσων εσείς μου πάρειχατε υπηρεσίες όπως ισχυρίζεστε τότε γιατί εγώ για κάποιες ημέρες ειμουν χωρίς Ίντερνετ ; κι εκεί έλαβα μια μεγάλη παύση ως απάντηση και μετά άρχισε να επαναλάμβανει ασυναρτησίες.

Τέλος πάντων άκρη δεν έβγαλα. Και θα ήθελα την άποψη σας, όταν κανεις αλλαγή παρόχου δεν αναλαμβάνει ο νεος τις διαδικασίες διακοπής και μετάβασης; 

Επίσης εάν η παροχή από τη Vodafone είχε συνεχιστεί όπως λένε τότε θα έπρεπε να έχω συνεχόμενα Ίντερνετ χωρίς την διακοπή της μιας ημέρας.

Επίσης από την ημερομηνία αιτήματος της διακοπής θέλανε 1 μήνα για να  την υλοποιήσουμε, γιατί να πληρώνω 1 μήνα τζαμπατζιδικο λογαριασμό. 

Θα θέλα καμία ιδέα για το πως ξεμπερδευω. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ divo για την απάντηση σου, ο αριθμός ανήκε πάντα στον ΟΤΕ στο Ίντερνετ άλλαξα πάροχο. Στην αρχή όταν μίλησα με αυτή μου έλεγε σου ακυρώσαμε και το νούμερο , ποιο νούμερο λέω ρε παιδιά αφού το νούμερο ανήκε πάντα στον ΟΤΕ , δηλαδή μου λέει αν σας καλέσω σε αυτό το νούμερο θα απαντήσει ; 

Δε ξέρουν τι τους γίνεται, μόνο να απαιτούνε λεφτά για υπηρεσίες που δε παρειχανε ξέρουνε. 

Δημοσ.

χαλαρα φταιει ο προηγουμενος παροχος, πηγαινε καλυτερα σε καταστημα ,ελπιζω να εχεις κρατησει ολους τους λογαρισασμους αποδειξεις ,οτι δνε χρωστας κτλ(ουτως η αλλως αν χρωστουσες δεν θα μπροουσε να γινει μεταβαση)

Δημοσ.

Το ότι δε χρωστάω είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο, το θέμα είναι πως αυτοί ισχυρίζονται πως η σύνδεση τους ήτανε σε ισχύ και για 3 μήνες αφότου άλλαξα πάροχο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε κατευθείαν καταγγελία στην ΕΕΤΤ για να σωθείς και να πάρεις και πίσω όσα έδωσες και δικαιουσαι φυσικά. Από την στιγμή που κάνεις αίτηση για αλλαγή, ο καινούργιος πάροχος ζητάει την γραμμή από τον παλιό βάσει αίτησης που έκανες στον καινούριο. Όταν η Vodafone. Είδε την αίτηση να παραδώσει την γραμμή τότε σε παίρνει τηλέφωνο για αντιπροσφορα (εδώ κάτι έχει αλλάξει τώρα τελευταία δεν γίνετε μάλλον αντιπροσφορα) και προχωρεί κανονικά η μετάβαση, εσύ δεν κάνεις τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από stefanidisg
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, έχουμε μπλέξει με απατεώνες κ προσπαθούν με εξειδικευμένους και τεχνικούς  όρους να μας μπερδέψουμε. Μόνο όταν τους στριμωξα και τους είπα ωραία αφού λέτε πως η γραμμή σας ήτανε σε ισχύ τι θα έπρεπε να κάνω εγώ για να μπορώ να κάνω χρήση των υπηρεσιών σας ( Ίντερνετ)  αφού εγώ Ίντερνετ λάμβανα από τον ΟΤΕ , εκεί έμεινε αλαλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...