Προς το περιεχόμενο

Νο-Frameserving,εντελώς ξαφνικά!

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εκεί που άρχισα ένα μαραθώνιο(LooneyTunes...) βάζοντας υπότιτλους,(1+h το κάθε επεισόδιο και έχει 48!!!) σ τ α μ ά τ η σ ε εντελώς στο άσχετο,χωρίς να πειράξω τπτ...ΔΕΝ δέχεται πιά το VirtualDub να παράγει αρχεία ικανά να "δονήσουν" τους encoders μου.Έπαιξα με ΟΛΕΣ τις γνωστές παραμέτρους(dll,aviproxy,auxsetup,ξανα-μανα εγκαταστάσεις,εκδόσεις προγραμμάτων,μέχρι και επανεγκατάσταση των XP έπαιξε...).

Μήπως κανας θεός πρέπει να κάνει το θαύμα του;Πριν παιχτεί το τελικό χαρτί:"Format C:/U".

Υπ' όψη,έχω εντρυφήσει "εν τη γενέσει" στο frameserving(μέσω VFAPIconv+VirtualDub),οπότε θα εκτιμούσα αφάνταστα μια νεράΙδα να σκάσει με το μαγικό της ραβδί...

Κοινώς,βοήθεια...

Δημοσ.

Μου απαντάω(α,ρε Woozy τι μας έκανες-lol)...

Άνοιξα πληγές με "avisynth",ελπίζω να τις κλείσω σύντομα,γιατί είναι βαθειά νερά.Πάντως με VDMod+avisynth δουλεύει.Μένει να μου πει κάποιος πως θα δουλέψει όπως πριν...

Πάω για ύπνο,καληνύχτα σας.

Δημοσ.

Άλλη μία πάνω...Ρεεεεε,κανας soft-freak στον περίγυρο;

WmcCore.dll. Αυτή η παράμετρος(βιβλιοθήκη) μου κάνει τα νερά.Μήπως ξέρει κανένας που αναφέρεται και πως μπορώ να διορθώσω;

Δεν δέχεται πια ΟΥΤΕ VFAPIconv,το ψεύτικο avi δηλ που δημιουργεί αυτή η μαλακιούλα και ξεγελούσα(ως τώρα) τα προβατάκια μου-συγνώμη,τους encoders μου ήθελα να πω-και βοσκάγανε αμέριμνα.

Βοηθάτε συν-άϋπνοι,μέχρι το τελικό:"Format C:/u",που μάλλον αύριο απόγ προβλέπεται :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...