Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έλα να αναβάθμιση και έβαλα ryzen 5 2600 με msi b350 motherboard gaming plus. Ανοίγω pc ανοίγω bios ρυθμίζω μνήμες στα 3200 και ανοίγω pc όλα κομπλέ. Ανοίγω speecy και λέει θερμοκρασία επεξεργαστή 105 βαθμούς! Αφήνω λίγο ανοίγω πάλι μπαίνω bios Και εδώ λέει θερμοκρασία 35. Τι γίνετε??? Μπορώ να τσεκάρω αλλιώς θερμοκρασία όταν ανοίξω το pc ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, jerry banana είπε

κατεβασε το hw info hardaware info και εκει δες temps γιατι το speccy δεν ειναι αξιοπιστο.

Που γραφει την θερμοκρασια ?

Το βρηκα. Δειχνει 45 βαθμούς 

Παρολαυτα έναν φόβο τον έχω ακόμα 😂

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες μην αγχωνεσαι.Ισα ισα αυτο σσου διχνει να μην εμπιστευεσαι το speccy ειναι το χειροτερο προγραμμα αναξιοπιστο.Και εμενα που ειδα τωρα 48 λεει.Και του εχω και εξτρα ψυξη οχι τη μανα του που δινουν με τον i5 6500.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

Κατέβασα και το core temp σου δείχνει θερμοκρασία για κάθε πυρήνα ξεχωριστά. Όλοι στους 39 βαθμούς είναι. Απλά επειδή έγινε μόλις άνοιξα το pc από στήσιμο λέω έχε γούστο να έκανα καμία πατάτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Κατέβασα και το core temp σου δείχνει θερμοκρασία για κάθε πυρήνα ξεχωριστά. Όλοι στους 39 βαθμούς είναι. Απλά επειδή έγινε μόλις άνοιξα το pc από στήσιμο λέω έχε γούστο να έκανα καμία πατάτα 

Hwinfo 64 ,εχει ολους τους sensors και κοιτας παντα τις ενδειξεις εκει που λεει cpu 2600

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Hwinfo 64 ,εχει ολους τους sensors και κοιτας παντα τις ενδειξεις εκει που λεει cpu 2600

Αυτο του προτεινα και εγω.

10 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Οχι κανονικες θερμοκτασιες ειναι μην τρελενεσαι.

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...