leonidas112 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Έχω κάνει registration σε ένα .gr domain, το οποίο είναι ένα site προσωπικό με αναφορά στην τεχνολογία. Πριν μερικές μέρες διαπίστωσα ότι υπάρχει αντίστοιχη μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας στην Αγγλία, που πρόσφατα αγόρασε μια μικρότερη στην Ελλάδα. Τι γίνεται σε περίπτωση που θέλει να αποκτήσει το domain που είναι η ονομασία της, αλλά το έχω κατοχυρώσει εγώ; Ένας γνωστός μου μού είπε ότι δεν είμαι καλυμμένος και ότι αν κάνει κατοχύρωση εμπορικής ονομασίας στην Ελλάδα (δεν ξέρω αν το έχει κάνει ήδη) μπορεί να μου το πάρει; Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;
dimitris74 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 krinontas apo to http://www.tim.com.gr kai to http://www.tim.gr tote den mporoun na sou kanoun tipota to poly poly na tous to pouliseis
smoke Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 前一天,“巴基斯坦塔利班运动”新头目哈基穆拉·马哈苏德与一些记者见面,“澄清”媒体先前对他在“内斗”中丧生的报道。 伊斯兰堡遇袭与马哈苏德“现身”是否相关,暂时无从判断。
gvard Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα, Ένας γνωστός μου μού είπε ότι δεν είμαι καλυμμένος και ότι αν κάνει κατοχύρωση εμπορικής ονομασίας στην Ελλάδα (δεν ξέρω αν το έχει κάνει ήδη) μπορεί να μου το πάρει; Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω; Σε περίπτωση που η κατοχύρωση σαν trademark έχει γίνει πριν την κατοχύρωση του domain name, τότε μπορούν να στο πάρουν. Σε αντίθετη περίπτωση (αν έχεις κατοχυρώσει το όνομα πριν κατοχυρώσουν το trademark) δεν στο παίρνουν. Προσοχή όμως, γιατί σε περίπτωση που έχουν κάνει κατοχύρωση του trademark με ισχύ σε όλη την ευρώπη (και όχι μόνο στη συγκεκριμένη χώρα οπου έκαναν την κατοχύρωση), τότε μπορούν να στο πάρουν πάλι, με την προϋπόθεση φυσικά οτι έκαναν την κατοχύρωση πριν την κάνεις εσύ.
madsc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Ηρεμία, τα εμπορικά σήματα του υπουργείου εμπορίου κοινοτικά ή μη δεν είναι το ίδιο με την κατοχύρωση ενός domain. To πολύ πολύ να σου κάνουν καμιά γενναιόδωρη προσφορά να στο αγοράσουν (βλ. google.com=>google.gr παλιότερα). Και να σου κάνουν, μέχρι την τρίτη προσφορά μην τσιμπίσεις leonidas112 :wink: :wink: :wink: gvard, έχεις να αναφέρεις κάποια δεδικασμένη υπόθεση για αυτό που δηλώνεις. Γιατί αν ισχύει μάλλον έχω μείνει πίσω στον τομέα. Btw μπορείς να τα τσεκάρεις εδώ: http://www.gge.gr/10/ sc
gvard Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα, gvard' date=' έχεις να αναφέρεις κάποια δεδικασμένη υπόθεση για αυτό που δηλώνεις. Γιατί αν ισχύει μάλλον έχω μείνει πίσω στον τομέα.[/quote'] Υπόθεση την οποία είχα αναλάβει τέλος 2003 ήταν το interwetten.gr, το οποίο άνηκε σε έναν ιδιώτη και είχε δικό του site για το στοίχημα. Με πήρε τηλ η interwetten.com και μου ζήτησε να αναλάβω τη διαδικασία κατοχύρωσης του .gr. Μόλις τους είπα οτι είναι registered, μου είπαν οτι έχουν τα δικαιώματα για όλη την ευρώπη. Πήρα το ΙΤΕ και μου είπαν οτι το δικαιούμαι το domain, μου έδωσαν οδηγίες για επικοινωνία με την ΕΕΤΤ. Μετά την διαδικασία (ένα μήνα περίπου), το domain ανήκει στον νόμιμο κάτοχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.