Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Είμαι χρόνια στη forthnet και είχα το router που μου έδωσαν αυτοί και δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία. Σε λίγες μέρες θα πάω ΟΤΕ και ήθελα να ρωτήσω αν το router που δίνουν είναι εντάξει για τη χρήση που θα κάνω. Είναι 2 υπολογιστές, 3 κινητά και ένας εκτυπωτής που θα συνδέονται πάνω στο router, φαντάζομαι όμως ότι θα είναι οκ. Επίσης τι κερδίζω αν αγοράσω router; Η ταχύτητα από την γραμμή δεν καθορίζεται έτσι και αλλιώς;
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 19 hours ago, yiannis1991 said: Είμαι χρόνια στη forthnet και είχα το router που μου έδωσαν αυτοί και δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία. Σε λίγες μέρες θα πάω ΟΤΕ και ήθελα να ρωτήσω αν το router που δίνουν είναι εντάξει για τη χρήση που θα κάνω. Είναι 2 υπολογιστές, 3 κινητά και ένας εκτυπωτής που θα συνδέονται πάνω στο router, φαντάζομαι όμως ότι θα είναι οκ. Επίσης τι κερδίζω αν αγοράσω router; Η ταχύτητα από την γραμμή δεν καθορίζεται έτσι και αλλιώς; πας οτε και θα σε γυρισουν και σε voip και θα παρεις λογικα το speedport 2 entry.νορμαλ ρουτερ.το τι θα κερδισεις με ενα δικο σου modem router η σκετο router εξαρτατε απο την χρηση που κανεις
M@dB0x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Αν εχεις το κλασσικο zte εχεις αυτο που ζητας.
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 10 minutes ago, M@dB0x said: Αν εχεις το κλασσικο zte εχεις αυτο που ζητας. της Forthnet δεν μπορει να το χρησιμοποιησει ειτε εχει το zte 108 για adsl ειτε το zte 168 για vdsl/adsl διοτι θα τον γυρισουν σε voip. εκτος αν βαλει το speedport του οτε πισω απο το zte που μπορει πχ να εχει απο την Forthnet αλλα δεν υπαρχει νοημα να το κανει.επισης το Zte 108 ειναι για πεταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα