Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, theosk είπε

Όσοι αναφέρετε το poco , ως την σούπερ ντουπερ εναλλακτική πρόταση απέναντί σε οποιαδήποτε κινητό γύρω στα 300, το έχετε δει από κοντά? Γιατί εγώ το είδα στο mi store και είναι απίστευτα φτηνιάρικο. Δεν κάνει ένα καλό κινητό ο επεξεργαστής και μόνο. Αν κάποιος έχει τα χρήματα για το poco, ας μαζέψει λίγα ακόμα για να πάρει το mi 8. Η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή σε σχέση με την συνολική διαφορά στην ποιότητα και τα χαρακτηριστικά. Με λίγα λόγια είναι πανάκριβο για την αίσθηση που σου αφήνει.. 

Έχω το Poco και σου λέω ότι δεν έχεις δίκιο. Το κινητό είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό... Αν μου πάθαινε κάτι εκτός εγγύησης και ήταν ασύμφορη η επισκευή του, θα το αγόραζα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη. Προέρχομαι από iphone 6s και συγκρίνοντας τις οθόνες τους σε χρώματα είναι πολύ κοντά, το ίδιο και οι κάμερες (To Poco έχει φακούς Sony στην κύρια κάμερα).

Στο θέμα: 1000 φορές με λίγα παραπάνω το Honor play, αν ήθελα από την ίδια εταιρεία κινητό. Πολύ καλύτερο μηχάνημα συνολικά. Το συγκεκριμένο μοντέλο SOC κινείται ανάμεσα σε SD 660 και 636 (πιο πολύ προς το 660 βέβαια...) σε τιμή που βρίσκεις κινητά με SD 835 ή Kirin 970... Για μένα δεν αξίζει παραπάνω από 250€ το πολύ, γιατί υπάρχει και το Μι A2 που χάνει σε κάποιους τομείς, αλλά κερδίζει σε κάποιους άλλους (πχ αναβαθμίσεις κ.α.).

Επεξ/σία από johncorfas
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, johncorfas είπε

Έχω το Poco και σου λέω ότι δεν έχεις δίκιο. Το κινητό είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό... Αν μου πάθαινε κάτι εκτός εγγύησης και ήταν ασύμφορη η επισκευή του, θα το αγόραζα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη. Προέρχομαι από iphone 6s και συγκρίνοντας τις οθόνες τους σε χρώματα είναι πολύ κοντά, το ίδιο και οι κάμερες (To Poco έχει φακούς Sony στην κύρια κάμερα).

Στο θέμα: 1000 φορές με λίγα παραπάνω το Honor play, αν ήθελα από την ίδια εταιρεία κινητό. Πολύ καλύτερο μηχάνημα συνολικά. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείτα ανάμεσα σε SD 660 και 636 (πιο πολύ προς το 660 βέβαια...) σε τιμή που βρίσκεις κινητά με SD 835 ή Kirin 970... Για μένα δεν αξίζει παραπάνω από 250€ το πολύ, γιατί υπάρχει και το Μι A2 που χάνει σε κάποιους τομείς, αλλά κερδίζει σε κάποιους άλλους (πχ αναβαθμίσεις κ.α.).

Τι απαντάς φιλος ; Πες ναι σε όλα. Γίνεται χαμός ήδη στην αγορα με το f1 κ έχει χαλάσει πολύ κόσμο 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Χαρηκα οταν διαβασα 6.5 οθονη αλλα μου εφυγε η χαρα οταν διαβασα την αναλογια τηλεοκοντρολ.

Άδικο έχεις;;;

Δεν ξέρω τι ειδους χούντα είναι αυτή που μας βρήκε...

Notch νταηλικι και

Αναλογία τηλεκοντρόλ όπως πολύ σωστά είπες...

Άμα ξαναδούν ευρώ από μένα να μου γραψουν

Δημοσ.

Όταν η πρώτη τιμή στο γερμανικό Amazon είναι 249 €, με τάσεις καθόδου, μη μου πείτε πως δεν συμφέρει. Ναι και 9 ευρώ τα μεταφορικά. Με DOA από την Amazon για όσους ξέρουν.... Και σε κάποια συγκριτικά διάβασα πως ρίχνει στο Mate 20 lite. (Κάτοχος του Mate 10 lite). Άρα; 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tο πήρε ο ξάδερφος μου ναι είναι πολύ κομψό τηλέφωνο , θυμίζει mi mix 2 αλλά...οι βραδινές του φωτό είναι απλά απαράδεκτες . Σε σύγκριση με το poco σε κάμερα απλά χάνει παντού . Είναι σίγουρα πιο όμορφο πίσω όμως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...