Προς το περιεχόμενο

asus ac56u + wind fiber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 17/10/2018 at 20:37, jimmyboyk said:

εχουν αλλαχτει ολα τα κουτια και εχει ολοκληρωθει η οπτικη ινα.αχαρναι ειμαι...(μενιδι)

α.ειναι vdsl oxi ftth.

On 17/10/2018 at 23:36, jimakos234 said:

εγω το ειπα γιατι εμενα με δελεασαν με οπτικη ινα εως 100ΜΒ, εκανα συμβολαιο για οπτικη ινα 50ΜΒ, και εν τελει αρχικα δεν επιανα ουτε 30 (με ειχαν συνδεσει αμπελοκηπους, που ηταν αρκετα μακρυα απο το σπιτι μου).Η ολη ιστορια με το αστικο κεντρο κλπ κλπ. Με μετεφεραν σε καμπινα (και καλα εγινε λαθος και δεν υποστηριζει τελικα η τοποθεσια μου οπτικη ινα) και τωρα συγχρονιζω 48 με απλο VDSL (που ξαναυπογραψα νεο συμβολαιο σε μαγαζι αφου καθε τηλεφωνικη προσπαθεια επεφτα σε τοιχους ανευθυνοτητας που παιζανε την κολοκυθια-- για τα μεχρι 100ΜΒ ταχυτητας οπτικη ινα)

το καφαο και το αστικο κεντρο που πεφτεις ειναι δεδομενα απο την αρχη και δεν αλλαζουν. στο vdsl παιρνεις παντα απο το Kv αν υπαρχει διαθεσιμοτητα.μαλλον εσενα για καποιο λογο σου εδωσαν απο το αστικο κεντρο.ftth τωρα ξεκιναει σιγα σιγα.τα μεχρι 100 μπορουν να ειναι και οπτικη ινα ftth αλλα και vdsl. απο εκει και περα για vdsl 100 πρεπει να δεις αν δινει το Kv που πεφτεις β.να εχεις σωστη καλωδιωση για να παρεις τα μεγιστα  https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

και να δεις το attainable μεσα απο το ρουτερ.αν εχεις attainable 100 ναι μπορεις να βαλεις vdsl 100.

On 18/10/2018 at 14:46, jimmyboyk said:

Μου διαβεβαιωσαν οτι εχουν και 100 και 50αρα...γενικα υπαρχει μεγαλη ανευθυνοτητα...να σου πω την αληθεια θα το αφησω λιγο γιατι απο οτι καταλαβα τωρα ανοιξαν τις γραμμες..ας βαλει κανεις αλλος στην γειτονια ας εντοπισουν τα προβληματα που σιγουρα θα τους προκειψου νκαι οταν τα φτιαξουν και ειναι σιγουρoι τι πουλανε και τι δινουν στον καταναλωτη θα επανελθω μπας και εχουν μαθει αν μπορει κανενα αλλο μοντεμ ρουτερ μπορει να υποστηριξει την υπηρεσια τους :)

ta 50 kai 100 ειναι vdsl και μπορεις να βαλεις αφοβα αφου η υλοποιηση ειναι ιδια ανεξαρτητου περιοχης.dslam μεσα στο Kv και σου δινουν απο εκει.το αν θα τα πετυχεις εξαρτατε απο την αποσταση που εχεις απο το Kv,την καλωδιωση σου, και τον εξοπλισμο σου. και μετα ρωτας αν δινουν τα στοιχεια του voip<αν υποστηριζουν pppoe passthrough ή αν υποστηριζουν το technicolor να παιξει σαν wan πισω απο το δικο σου.ο οτε ως τωρα τα κανει ολα αλλα σε Wind δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...