jimmyboyk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 https://www.asus.com/Networking/DSL-AC56U/ σημερα μου εκανε η wind προσφορα για οπτικη ινα.εχω το asus ac56u .το εχει δουλεψει κανεις με την οπτικη ινα της wind? παει καλα;; μου προτειναν καποια technicolor που δεν τα εμπιστευομαι.εξαλου κανω χρηση openvpn υπηρεσιας και δεν ξερω αν υποστηριζουν τα μοντεμ που δινει η wind ...ξερει κανεις αν οντως υποστηριζουν openvpn? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 23 hours ago, jimmyboyk said: https://www.asus.com/Networking/DSL-AC56U/ σημερα μου εκανε η wind προσφορα για οπτικη ινα.εχω το asus ac56u .το εχει δουλεψει κανεις με την οπτικη ινα της wind? παει καλα;; μου προτειναν καποια technicolor που δεν τα εμπιστευομαι.εξαλου κανω χρηση openvpn υπηρεσιας και δεν ξερω αν υποστηριζουν τα μοντεμ που δινει η wind ...ξερει κανεις αν οντως υποστηριζουν openvpn? ευχαριστω σου εκανε προσφορα για vdsl που ειναι χαλκος και οχι οπτικη ινα.στο δικο μου 788 v3 απο αλλο παροχο δεν ειχα δει τιποτα για vpn
jimmyboyk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 το θεμα ειναι οτι μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη και με διαβεβαιωσε οτι υποστηριζει.στο νετ που εψαξα δεν βρηκα κατι σχετικο.τον ρωτησα αν μπορει να δουλεψει το μοντεμ το δικο μου...και τα μασαγε του στυλ εμεις δουλευουμε τα τεκνικολορ...αντε να βγαλεις ακρη
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, jimmyboyk said: το θεμα ειναι οτι μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη και με διαβεβαιωσε οτι υποστηριζει.στο νετ που εψαξα δεν βρηκα κατι σχετικο.τον ρωτησα αν μπορει να δουλεψει το μοντεμ το δικο μου...και τα μασαγε του στυλ εμεις δουλευουμε τα τεκνικολορ...αντε να βγαλεις ακρη αλλο vpn απο το ιδιο το ρουτερ αλλο το vpn απο εφαρμογη.
jimmyboyk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 μα απο το ρουτερ με ενδιαφερει για να δινω σε ολες τις συσκευες χωρις να χρειαζεται να βαζω εφαρμογες και να βαραινει το συστημα.ετσι το λειτουργω και τωρα με το ασους
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 3 hours ago, jimmyboyk said: μα απο το ρουτερ με ενδιαφερει για να δινω σε ολες τις συσκευες χωρις να χρειαζεται να βαζω εφαρμογες και να βαραινει το συστημα.ετσι το λειτουργω και τωρα με το ασους εγω παντως δεν ειδα open vpn στο δικο μου.εκτος αν βαλεις το asus πισω απο το technicolor
jimmyboyk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 θα δω πως θα το κανω.ευχαριστω για την απαντηση..αν κανεις εχει βαλει asus σε wind fiber ας μου πει αν δουλευει κανονικα και το νετ και οι κλησεις..ευχαριστω
jimakos234 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, jimmyboyk είπε θα δω πως θα το κανω.ευχαριστω για την απαντηση..αν κανεις εχει βαλει asus σε wind fiber ας μου πει αν δουλευει κανονικα και το νετ και οι κλησεις..ευχαριστω Καλησπερα φιλε μου, Εχω το ιδιο ρουτερ σε VDSL 50 της wind που μου ειχανε κανει προσφορα για fiber. Διαβασε τον γολγοθα που περασα πρωτα για να μην τρεχεις και δεν φτανεις κατοπιν εορτης. Γενικα αν το βαλεις, κλεινεις το wifi tou router που θα σου δωσουν, και συνδεεις με wan το DSL-AC56u πανω στου παροχου γιατι δεν υποστηριζει ftth/fttb (fttc υποστηριζει το ρουτερ μας). Στις 8/4/2018 στις 8:53 ΜΜ, jimakos234 είπε Ας πω και εγω τον πονο μου, μιας και βιωνω μια παρομοια κατασταση. Συνδρομητης Wind 24 + Λεπτα προς Ολους, wind, εξωτερικο. Με παιρνουν τηλ, μου λενε για οπτικη ινα 50Mbit στην περιοχη μου, τους λεω τι διαφορα θα δω συγκριτικα με το VDSL ( με ειχαν ξαναπαρει 1 μερα πριν με προσφορα για το VDSL) και με καταφεραν. Τον ρωτησα τον τυπο πρακτικα τις διαφορες και μου λεει θα εχει ακατεβατα 50αρα γραμμη.Οκ του λεω, δηλαδη αν εχω 40-45 μπορω να πρσοβαλλω το συμβολαιο και να σας καταγγειλω, με αυτα που μου λετε? Αχνα ο τυπος, μου λεει ξερα η συνομιλια καταγραφεται, μου λεει θα σας ξανακαλεσουμε. Με παιρνουν την επομενη μερα, μου λεει λεμε 50, θα ειναι οπτικη ινα, αντε βαρια να ειναι μεταξυ 40-50 η ταχυτητα σας (Full nga 50mbs plus wind 34 Ευρω λεει το συμβολαιο πανω), λεω οκ, ερχονται τα χαρτια να υπογραψω, πουθενα η λεξη fiber... Μου λενε αυτο ειναι το συμβολαιο κλπ. Υπογραφω. Μου φερνουν το ρουτερ, το κοιταω καχυποπτα (εχω ενα modem-router Asus DSL-AC56U απο πριν) και αναγκαστικα επρεπε να το κουμπωσω το δικο τους και πλεον να χρησιμοποιω το αλλο ως ρουτερ πλεον μονο. Πρωτη μερα βλεπω 24Μbit Down / 6 Up. Παιρνω τηλ λεω πως και τι, μου λενε κανουμε τεχνικες εργασιες, μεσα στην εβδομαδα θα ειστε στα 50 Οκ? οκ. Μου στελνουν ενα μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε η 50, παω σπιτι μετα την δουλεια, κανω ενα restart το router, τιποτα εκει 24. Ξανα τηλεφωνα, μου λενε μετα απο 2 ωρες εχει θεμα το ρουτερ, το δηλωνουμε ως βλαβη. Με ξαναπαιρνουν μετα απο λιγο για να μαθω οτι στην γραμμη μου δεν υπαρχει οπτικη ινα, και οτι και με VDSL μεχρι τα 30 Mbit περιπου θα μπορω να κλειδωνω, και θα με συνδεσουν για νεα προσφορα. Μιλαω με αλλο τυπο, για προσφορα, και αφου μιλαμε 1 ωρα, να τον ρωταω γιατι υπεγραψα για 50 οταν δεν μπορουν να το παρεχουν και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω κατι που δεν εχω, μου λεει οτι ειναι τεχνικη βλαβη και θα δρομολογηθει!! Εκεινη την στιγμη απλα το εκλεισα γιατι θα εβγαινα εκτος εαυτου και ειχα και δουλειες να κανω. Εν τελη, περιμενω απο Τριτη τηλεφωνο (θα τους παρω και εγω) για να δω πως θα συνεχισω. Αυτα τα ωραια. Δεν εκανα καποια κινηση αμεσα, γιατι Πασχα χωρις ιντερνετ θα με κυνηγουσαν στο σπιτι. Καποια προταση για το πως να συνεχισω με την ολη κατασταση? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από jimakos234
jimmyboyk Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 δεν γνωριζω καν να συνδεσω δυο μαζι μοντεμ ρουτερ...το θεμα ειναι να μπορω να λειτουργησω μονο το δικο μου και να τρεξει μια χαρα και το ιντερνετ 50αρη αλα και η φωνη χωρις κανενα προβλημα ωστε να μπορω να χρησιμοποιησω και την openvpn υπηρεσια μου
jimakos234 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλυτερα σιγουρεψου αν υπαρχει διαθεσιμοτητα (ψαξε καμια σελιδα , δες απο ΟΤΕ τι παιζει γιατι αυτος παρεχει σε ολους*, μην σου το πουλησουν και σου βγει μαπα το καρπουζι) εγω μονο με το DSL-ac56u ειμαι τωρα. @jimmyboyk Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από jimakos234
jimmyboyk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 θα μιλησω με ολους στην τεχνικη τους υποστηριξη εως να βρω ακρη θα τους ηχογραφησω και εγω να ειμαι σιγουρος οτι τους εχω στο χερι σε αυτα που μου ειπαν ....και μετα βλεπουμε αν γινει καμια μα&^$%^&κια
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 On 13/10/2018 at 21:58, jimmyboyk said: θα δω πως θα το κανω.ευχαριστω για την απαντηση..αν κανεις εχει βαλει asus σε wind fiber ας μου πει αν δουλευει κανονικα και το νετ και οι κλησεις..ευχαριστω παρε τηλεφωνο τον παροχο και ρωτησε τον αν θα σου βαλουν voip ή οχι.αν σου πουν οτι βαζουν voip τοτε θα παιξεις υποχρεωτικα και με τα 2 modem/routers .το πως θα παιξει υπαρχουν διαφοροι τροποι.πρεπει μετα να τους ρωτησεις αν σε bridge Παιζει η τηλεφωνια ή αν αφηνουν pppoe passthrough ή αν μπορει το δικο τους να παιξει σαν wan πισω απο το δικο σου. On 16/10/2018 at 09:54, jimmyboyk said: θα μιλησω με ολους στην τεχνικη τους υποστηριξη εως να βρω ακρη θα τους ηχογραφησω και εγω να ειμαι σιγουρος οτι τους εχω στο χερι σε αυτα που μου ειπαν ....και μετα βλεπουμε αν γινει καμια μα&^$%^&κια το ξερεις οτι νομικα δεν υφιστατε το να ηχογραφησεις εσυ.δυστυχως.αν τους πεις οτι τους ηχογραφεις παιζει και να σου πουν οτι απαγορευεται και να στο κλεισουν. On 15/10/2018 at 20:29, jimakos234 said: Καλυτερα σιγουρεψου αν υπαρχει διαθεσιμοτητα (ψαξε καμια σελιδα , δες απο ΟΤΕ τι παιζει γιατι αυτος παρεχει σε ολους*, μην σου το πουλησουν και σου βγει μαπα το καρπουζι) εγω μονο με το DSL-ac56u ειμαι τωρα. @jimmyboyk ας κανει και μια βολτα γυρω γυρω για αρχη να δει αν εχουν αλλαχτει τα καφαο σε Kv ή ας μας πει την περιοχη. On 15/10/2018 at 12:28, jimmyboyk said: δεν γνωριζω καν να συνδεσω δυο μαζι μοντεμ ρουτερ...το θεμα ειναι να μπορω να λειτουργησω μονο το δικο μου και να τρεξει μια χαρα και το ιντερνετ 50αρη αλα και η φωνη χωρις κανενα προβλημα ωστε να μπορω να χρησιμοποιησω και την openvpn υπηρεσια μου αν δινουν voip οχι δεν γινεται μονο το δικο σου εκτος αν δεν σε νοιαζει η τηλεφωνια.μονο ο οτε ξερω οτι εδινε τα στοιχεια του voip gia na to setareis Σε voip vdsl/adsl modem router. On 14/10/2018 at 21:26, jimakos234 said: Καλησπερα φιλε μου, Εχω το ιδιο ρουτερ σε VDSL 50 της wind που μου ειχανε κανει προσφορα για fiber. Διαβασε τον γολγοθα που περασα πρωτα για να μην τρεχεις και δεν φτανεις κατοπιν εορτης. Γενικα αν το βαλεις, κλεινεις το wifi tou router που θα σου δωσουν, και συνδεεις με wan το DSL-AC56u πανω στου παροχου γιατι δεν υποστηριζει ftth/fttb (fttc υποστηριζει το ρουτερ μας). adsl/vdsl/wan ειναι το asus.το fftc δεν λεει κατι απο μονο του. επισης αν δεν του δινει η wind τοτε το πιο πιθανο ειναι να μην του δινει ουτε αλλος παροχος.επισης αν τα Kv ειναι του οτε ειτε βαλει wind ειτε βαλει cosmote ειτε forthnet θα πιασει την ιδια ταχυτητα αφου και στις 3 περιπτωσεις θα συγχρονισει σε dslam στο Kv του οτε και θα παρει τον ιδιο χαλκο.μονο ο εξοπλισμος θα αλλαξει οποτε αν εσενα πχ σου ειπαν 50 αλλα επιασες 30 τοτε οτι παροχο και να βαλεις θα πιασεις 30.
jimmyboyk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 εχουν αλλαχτει ολα τα κουτια και εχει ολοκληρωθει η οπτικη ινα.αχαρναι ειμαι...(μενιδι)
jimakos234 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, poulinos είπε adsl/vdsl/wan ειναι το asus.το fftc δεν λεει κατι απο μονο του. επισης αν δεν του δινει η wind τοτε το πιο πιθανο ειναι να μην του δινει ουτε αλλος παροχος.επισης αν τα Kv ειναι του οτε ειτε βαλει wind ειτε βαλει cosmote ειτε forthnet θα πιασει την ιδια ταχυτητα αφου και στις 3 περιπτωσεις θα συγχρονισει σε dslam στο Kv του οτε και θα παρει τον ιδιο χαλκο.μονο ο εξοπλισμος θα αλλαξει οποτε αν εσενα πχ σου ειπαν 50 αλλα επιασες 30 τοτε οτι παροχο και να βαλεις θα πιασεις 30. εγω το ειπα γιατι εμενα με δελεασαν με οπτικη ινα εως 100ΜΒ, εκανα συμβολαιο για οπτικη ινα 50ΜΒ, και εν τελει αρχικα δεν επιανα ουτε 30 (με ειχαν συνδεσει αμπελοκηπους, που ηταν αρκετα μακρυα απο το σπιτι μου).Η ολη ιστορια με το αστικο κεντρο κλπ κλπ. Με μετεφεραν σε καμπινα (και καλα εγινε λαθος και δεν υποστηριζει τελικα η τοποθεσια μου οπτικη ινα) και τωρα συγχρονιζω 48 με απλο VDSL (που ξαναυπογραψα νεο συμβολαιο σε μαγαζι αφου καθε τηλεφωνικη προσπαθεια επεφτα σε τοιχους ανευθυνοτητας που παιζανε την κολοκυθια-- για τα μεχρι 100ΜΒ ταχυτητας οπτικη ινα) Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από jimakos234
jimmyboyk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μου διαβεβαιωσαν οτι εχουν και 100 και 50αρα...γενικα υπαρχει μεγαλη ανευθυνοτητα...να σου πω την αληθεια θα το αφησω λιγο γιατι απο οτι καταλαβα τωρα ανοιξαν τις γραμμες..ας βαλει κανεις αλλος στην γειτονια ας εντοπισουν τα προβληματα που σιγουρα θα τους προκειψου νκαι οταν τα φτιαξουν και ειναι σιγουρoι τι πουλανε και τι δινουν στον καταναλωτη θα επανελθω μπας και εχουν μαθει αν μπορει κανενα αλλο μοντεμ ρουτερ μπορει να υποστηριξει την υπηρεσια τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα