parlapipas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Την ειδα σημερα την ταινία.Ο μαλεκ αρκετά τίμια προσπάθεια στο ρολο του freddie.Σε γενικες γραμμές η ταινία ηταν αρκετά καλή.Για αυτούς που δεν ξέρανε πολλά για τους queen πιστεύω θα τους αρέσει.Τωρα για τους πιο ψαγμενους μπορεί να την βρουνε επιφανειακή. Πάντως είναι καλή προσπάθεια και αξίζει οπωσδήποτε να την δείτε. 2
lefter Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Aν σου αρεσει ενα συγκροτημα δεν σε ενδιαφερει οποιαδηποτε κριτικη.
totalius Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Ίσα ίσα που αμα σου αρέσει ένα συγκρότημα τότε είναι που κριτικάρεις πιο αυστηρά μια ταινία που θα βγει για αυτό . 2
lefter Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Εμενα μου αρεσε και ας γραφουν αναλυσεις επι αναλυσεων
Nick_apple82 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Η ταινία για ταινία είναι μια χαρά, αν θες να μάθεις περισσότερα πράγματα για τους Queen και τον Mercury βλέπεις ντοκιμαντέρ 1
jpaokx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Και μένα μου άρεσε...ωραία ταινία! Δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για την ιστορία τους. Ο ηθοποιός ανταποκρίθηκε πολύ καλά στον ρολο του Mercury
Zaytsev Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Για όσους έχετε Fb, έχει αντιπαράθεση της συναυλίας για το LiveAid και της ταινίες. Ο Malek, δε νομίζω ότι μπορούσε να το κάνει καλύτερα... https://www.facebook.com/IndieACED/videos/511359656032519/ 1
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Στις 11/11/2018 στις 12:41 ΜΜ, totalius είπε Οπως βλέπεις κ στη ταινία ένα απο τα πιο γνωστά τους τραγούδια γράφτηκε χωρίς τη συμμετοχη του . ποιος το τραγουδησε;
totalius Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ναι οκ . Δε μπορείς να πεις όμως ότι οι Queen είναι μόνο ο Mercury από τη στιγμή που και οι άλλοι κάτι πρόσφεραν στο γκρουπ .
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 προσφερανε. αλλα αυτος που προσδιορισε τους Queen ηταν ο Mercury. χωρις αυτον, δεν θα ειχαν την ιδια θεση στην ιστορια του ροκ. και ειμαι σιγουρος οτι το ξερουν και οι ιδιοι, και δεν τους αρεσει καθολου αυτο.
SeXBOX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Λόγο της δουλειάς μου θα σας πω κάτι που θα βολέψει και τους 2 σας. Σε κάθε μπάντα(όχι όλες) που έχουν τεράστια κληρονομιά αφήσει ή αφήνουν πάντα θα υπάρχει ένας Leader. Είναι αυτό που λέμε Lead Vocalist, Lead Guitarist, κοκ... Κάποιος από όλους αυτούς είναι και αυτός που θα είναι ένα σκαλάκι παραπάνω δίνοντας χρώμα, ρυθμό, λαμπρότητα, ποιότητα κλπ... μπορεί να είναι και οι 2 που ο καθένας μπορεί να προσφέρει στον τομέα του. Ας πούμε για παράδειγμα από τους U2 αφαιρούμε τον Edge, σαν να μην υπήρξε... θα μου πείτε υπάρχει ο Bono, ναι αλλά θα ήταν το ίδιο χωρίς τον Edge; Ο Mercury ήταν η εκκεντρική προσωπικότητα των Queen. Ήταν αυτός που έδινε τα πάντα, τραβούσε την προσοχή. Οι υπόλοιποι απλά προσέφεραν στον δικό τους τομέα. Ο Mercury ήταν ο πρεσβευτής τους, όταν αυτός απεβίωσε χάσανε την ισορροπία τους, δεν πα να πει ότι οι Queen σταμάτησαν να υπάρχουν... υπήρχαν και τα άλλα μέλη. Μπορεί να μην είχαν την "ψυχή" τους πια αλλά ήταν και θα είναι οι Queen. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 On 23/11/2018 at 00:35, SeXBOX said: Ας πούμε για παράδειγμα από τους U2 αφαιρούμε τον Edge, σαν να μην υπήρξε... Νομίζω ότι καλύτερο παράδειγμα θα ήταν οι Zeppelin...
panos_0079 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 1:09 ΠΜ, Zaytsev είπε Κι ένα γεγονός, έτσι για την ιστορία: 8 Ιουλίου 2018, οι Queen παίζουν στο "Marlay Park" στο Δουβλίνο με frontman τον Adam Lambert. Support group είναι οι Boomtown Rats με lead Singer τον Bob Geldof. O Geldof ήταν ο εμπνευστής των "Live Aid" αλλά και του τραγουδιού "We Are The World". Στο τραγούδι, είχε αρνηθεί τη συμμετοχή των Queen, επειδή λίγο πριν ο Mercury είχε αποδειχθεί ότι ήταν gay. Μετά το tour όμως για το "The Works", είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία που του επέβαλαν να τους καλέσει να παίξουν (στην ταινία το δείχνει διαφορετικά και δεν αναφέρεται στην απόρριψη). Ο Geldof δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει την "καλή" κι έμεινε ένας μέτριος τραγουδιστής. Μένει στο Leopards Town, ένα προάστιο νότια του Δουβλίνου. Λίγο πριν τελειώσει την παράστασή του και βγουν οι Queen, μιλάει στο κοινό και λέει: "Do you know how long it took me to come to Marlay Park from Leopards Town? 33 YEARS!!!" Για όποιον δεν το κατάλαβε, παραδέχθηκε ανοικτά, ότι έφτασε να παίξει στο Marley Park, αν και 15 λεπτά από το σπίτι του, αν και Ιρλανδός, 33 χρόνια μετά το Live Aid και αυτό, ως Support Group σε αυτούς που είχε απορρίψει.... καταρχην δεν ειναι Geldof...αλλα Sir Bob Geldof. Θα σεβεσαι...
Zaytsev Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 16 minutes ago, panos_0079 said: καταρχην δεν ειναι Geldof...αλλα Sir Bob Geldof. Θα σεβεσαι... Δεν τα έχω καλά με βασιλιάδες, κλπ, οπότε οι τίτλοι που απονέμουν, δε μου λένε τίποτα. Άλλωστε, όταν τον είδα το καλοκαίρι, εδώ στην πατρίδα του, δεν έγραφε στις αφίσσες "sir", οπότε γιατί να το λέω εγώ;
panos_0079 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 6:37 ΜΜ, The_Judas είπε Με τίποτα δεν είναι η μπάντα του Mercury οι Queen. Ξεχωρίζει βέβαια ο F. Mercury και ο Brian May σίγουρα, ειδικά στην αρχή της καριέρας τους έγραφαν αυτοί το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής. τι λετε ρε παιδια...οταν λεμε Queen εννουμε Fred Mercury.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα