opera Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gavros10 είπε Ειδα το ντοκυμαντερ. Μου φανηκε οτι ηταν πολυ ελεγχομενο απο τα εναπομειναντα μελη της μπαντας. Περναγαν με γελιο τις χειροτερες του γκρουπ, στον θανατο του ειπαν κατευθειαν για εκεινη την συναυλια προς τιμην του. Μου αφησε περιεργη αισθηση Υπαρχει καποιο ντοκυμαντερ που να εμβαθυνει στην ζωη του freedie? Δεν είναι τυχαίο φίλε μου. Έχω γράψει σχετικά προηγουμένως.
totalius Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, gavros10 είπε Ειδα το ντοκυμαντερ. Μου φανηκε οτι ηταν πολυ ελεγχομενο απο τα εναπομειναντα μελη της μπαντας. Περναγαν με γελιο τις χειροτερες του γκρουπ, στον θανατο του ειπαν κατευθειαν για εκεινη την συναυλια προς τιμην του. Μου αφησε περιεργη αισθηση Υπαρχει καποιο ντοκυμαντερ που να εμβαθυνει στην ζωη του freedie? Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στους Queen . Το λέει κ ο τίτλος άλλωστε . Δεν ειναι για το Freddie Mercury . Σε σχεση με τη ταινία εγω το απόλαυσα πολυ περισοτερο .
Petros24ath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την είδα προχθες. Αξίζει να την δει κανείς σε αίθουσα dolby atmos για το μουσικό της κομμάτι και μόνο και για να νιώσει το δέος της σκηνής. Κατά τα άλλα μου φάνηκε αδιάφορη. Ο λόγος είναι γιατί δεν έχει εμβαθύνει καθόλου στην ζωή του freddie mercury και στις σχέσεις του με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας. Επίσης δεν έφερε τον θεατή κοντά στον πρωταγωνιστή. Αν και θεωρώ την ερμηνεία του rami malek πολύ καλή, παρόλα αυτά η ταινία δεν κατάφερε να μου δώσει τα συναισθήματά του freddie σε όλη την διάρκεια της ζώης του (παρά μόνο σε ένα σημείο στην μέση της ταινίας, το οποίο φυσικά δεν θα αποκαλύψω). Αν οι Queen είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα ή νιώθεις ρίγος κάθε φορά που ακούς το Love of my life, τότε προτείνω να πας να την δεις... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από Petros24ath
totalius Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Στις 9/11/2018 στις 9:10 ΠΜ, KilliK είπε ο Freddy Mercury ηταν οι Queen. Νοτ
totalius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Οπως βλέπεις κ στη ταινία ένα απο τα πιο γνωστά τους τραγούδια γράφτηκε χωρίς τη συμμετοχη του .
Bourdoulas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μετά τον θάνατο του δεν υπάρχει συγκρότημα Queen. 1
Zaytsev Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, Bourdoulas said: Μετά τον θάνατο του δεν υπάρχει συγκρότημα Queen. Και γιατί η συναυλία που πήγα εγώ το καλοκαίρι ήταν Queen & Adam Lambert ?
Bourdoulas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Και γιατί η συναυλία που πήγα εγώ το καλοκαίρι ήταν Queen & Adam Lambert ? Προσωπικά θεωρώ ότι μόνο στο όνομα είναι Queen. Σε τίποτα άλλο. 1
Zaytsev Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, Bourdoulas said: Προσωπικά θεωρώ ότι μόνο στο όνομα είναι Queen. Σε τίποτα άλλο. Τότε μάλλον δε γνωρίζεις καλά την ιστορία τους. Σίγουρα ένα μεγάλο όνομα όταν φεύγει, αλλάζει την συνοχή ενός συγκροτήματος, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι το παν. Κι εδώ αυτό ισχύει και ο λόγος είναι πως η μουσική τους, ήταν δουλειά όλου του group. Μπορεί ο Mercury να ξεχώρισε, μπορεί να ανέδειξε το group, αλλά υπάρχουν μεγάλες τους επιτυχίες, που απλά τραγούδησε, δεν έγραψε τη μουσική, ούτε τα λόγια. Κι αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι των Queen. Ήταν συλλογικό έργο. Αν πάρεις για παράδειγμα τους Led Zeppelin, ακόμα και σήμερα που υπάρχουν οι Jimmy Page & Robert Plant, δεν υπάρχουν οι LZ. Παρόλο που οι δυό τους συμμετείχαν σε όλα τα τραγούδια (με ελάχιστες εξαιρέσεις), υπήρχε ένας βασικός πυλώνας που λεγόταν John "Bonzi" Bonham. Μόλις πέθανε ο Bonzi, το group έπαψε να υπάρχει. Γιατί απλά, τα τύμπανα ήταν που έδιναν το κάτι ξεχωριστό από τις εκατοτάδες rock μπάντες εκείνη την εποχή, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να διατηρήσει την ίδια ταυτότητα το συγκρότημα.
SeXBOX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Bourdoulas said: Προσωπικά θεωρώ ότι μόνο στο όνομα είναι Queen. Σε τίποτα άλλο. Quote Freddie Mercury has said himself (according to the book 'Freddie Mercury: His Life in His Own Words', compiled and edited by Greg Brooks and Simon Lipton (2011)) that he used to have visions about a film being made about his life story. Quote: "Also, I have visions of actually having a film made of my life story, one day, which I would have a key part in. I might not play the lead myself. My dears, the things I've done in my lifetime ... it'll be totally triple X-rated, I'll tell you!" Quote In the film, before playing on Live Aid, Roger Taylor says it's been years since the last time the band played together. In fact, the last concert of Queen before Live Aid (July 13, 1985) was on May 15, 1985, at the end of The Works Tour, less than two months prior to the charity concert. Quote In the movie, the group isn't even on speaking terms when they get the offer to play Live Aid in 1985, and they hadn't done a gig in years. It never mentions that they released The Works in early 1984 and then toured it all over the world. The last show of the tour was just eight weeks before Live Aid. They were extremely well-rehearsed by the time that show hit, but the movie shows them having to make peace with each other and get back into playing shape. Quote The band going off-stage as Queen is going on-stage at Live Aid in the movie is U2. Quote The love of Freddie's life Mary Austin (played by Lucy Boynton) was actually engaged to Mercury at one point and remains the only person to date who knows of the whereabouts of his cremated ashes. The couple were so close, Mercury entrusted much of his estate and his London mansion, Garden Lodge, to her in his will. His song "Love Of My Life," that features prominently on the soundtrack, was a song he dedicated to Austin. Quote In real life, Freddie didn't tell the band of his AIDS diagnosis before the Live Aid concert in 1985, and probably hadn't even been diagnosed since it is generally believed he received the news in 1987. He actually kept his illness hidden for several years, but when his appearance started to change he came out to his band and some family members. Before telling anyone about his diagnosis he started to grow a beard to hide his gaunt look and told people he was dropping weight due to being overworked. Εγκυκλοπαιδικά...
Zaytsev Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι ένα γεγονός, έτσι για την ιστορία: 8 Ιουλίου 2018, οι Queen παίζουν στο "Marlay Park" στο Δουβλίνο με frontman τον Adam Lambert. Support group είναι οι Boomtown Rats με lead Singer τον Bob Geldof. O Geldof ήταν ο εμπνευστής των "Live Aid" αλλά και του τραγουδιού "We Are The World". Στο τραγούδι, είχε αρνηθεί τη συμμετοχή των Queen, επειδή λίγο πριν ο Mercury είχε αποδειχθεί ότι ήταν gay. Μετά το tour όμως για το "The Works", είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία που του επέβαλαν να τους καλέσει να παίξουν (στην ταινία το δείχνει διαφορετικά και δεν αναφέρεται στην απόρριψη). Ο Geldof δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει την "καλή" κι έμεινε ένας μέτριος τραγουδιστής. Μένει στο Leopards Town, ένα προάστιο νότια του Δουβλίνου. Λίγο πριν τελειώσει την παράστασή του και βγουν οι Queen, μιλάει στο κοινό και λέει: "Do you know how long it took me to come to Marlay Park from Leopards Town? 33 YEARS!!!" Για όποιον δεν το κατάλαβε, παραδέχθηκε ανοικτά, ότι έφτασε να παίξει στο Marley Park, αν και 15 λεπτά από το σπίτι του, αν και Ιρλανδός, 33 χρόνια μετά το Live Aid και αυτό, ως Support Group σε αυτούς που είχε απορρίψει.... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Zaytsev 1
The_Judas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Με τίποτα δεν είναι η μπάντα του Mercury οι Queen. Ξεχωρίζει βέβαια ο F. Mercury και ο Brian May σίγουρα, ειδικά στην αρχή της καριέρας τους έγραφαν αυτοί το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής.
opera Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2018 στις 9:17 ΜΜ, SeXBOX είπε οι μεγάλες βιομηχανίες θέλουν αυτούς που κινούν τις μάζες... οπότε οι υπόλοιποι μένουν στην αφάνεια... Το "θάψιμο" ενίοτε γίνεται κανονικό θάψιμο. Μία συνέντευξη μιας και υπάρχει ενδιαφέρον για τη ζωή του. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από opera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα