Zaytsev Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, opera said: Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσα κοινά έχει ο θάνατός του με αυτόν του Μότσαρτ,είχε και αυτός το δικό του "Σαλιέρι". Δε θα βρείτε πληροφορίες στο google. Τις είχε εκμυστηρευτεί προσωπικά σε εσένα πριν φύγει; 1
opera Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Zaytsev είπε Τις είχε εκμυστηρευτεί προσωπικά σε εσένα πριν φύγει; Σε κάποιο γνωστό μου.
SeXBOX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 4 hours ago, opera said: Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσα κοινά έχει ο θάνατός του με αυτόν του Μότσαρτ,είχε και αυτός το δικό του "Σαλιέρι". Δε θα βρείτε πληροφορίες στο google. Μάλιστα... δηλαδή ο HIV είναι δηλητήριο... τι να πω... Πάω να πιω έναν HIV.
totalius Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την ειδα σήμερα και δε με ενθουσίασε παρόλο που οι Queen ειναι απο τα πολυ αγαπημένα μου συγκροτήματα. 1ον.: Rami Malek . Ο,τι κ αν εχω δει με το συγκεκριμενο τύπο με εχει χαλάσει . Δεν αντέχω το παίξιμο του με τη καμία . 2ον. Το 13+ παραπάνω από εμφανές σπο το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό της ταινίας . Ένα επιφανειακό sex drugs & Rock n Roll μη τυχόν κ ξεφύγουμε ηλικιακά πράγμα που δε ταιριάζει σε τίποτα με την extreme ζωή του ίδιου του Freddie Mercury και σίγουρα με τη ζωή ενός ροκ συγκροτήματος της 10ετιας 70-80 . 3ον : Έτυχε το καλοκαιρι να δω στο οτεtv το παρακάτω ντοκυμαντέρ το οποίο ειναι πραγματικά εκπληκτικό και με κάλυψε στα παντα σχετικα με το συγκρότημα και το Freddie Mercury .Οποτε η ταινία δεν ειχε να μου πει κατι το ιδιαίτερο . Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από totalius 1
opera Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, SeXBOX είπε Μάλιστα... δηλαδή ο HIV είναι δηλητήριο... τι να πω... Πάω να πιω έναν HIV. Michael Jackson,Prince,Amy Winehouse,Tupac.... Οι επίσημες εκδοχές δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
totem_lost Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, totalius είπε 2ον. Το 13+ παραπάνω από εμφανές σπο το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό της ταινίας . Ένα επιφανειακό sex drugs & Rock n Roll μη τυχόν κ ξεφύγουμε ηλικιακά πράγμα που δε ταιριάζει σε τίποτα με την extreme ζωή του ίδιου του Freddie Mercury και σίγουρα με τη ζωή ενός ροκ συγκροτήματος της 10ετιας 70-80 . Δηλαδή; Τι ακριβώς θα περίμενες να δείξει που δεν έδειξε; Προσωπικά δεν μου φάνηκε επιφανειακό μιας και .. Spoiler δεν παρέλειψε να ακουμπήσει θέματα όπως μοναξιά, έρωτας, ανάγκη για συντροφικότητα. Επιφανειακό θα ήταν να τον παρουσιάσει σαν ένα ψυχρό drug-fueled sex machine.
athinamj Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μην το βλέπετε τόσο ρηχά το θέμα. Επιτέλους η νέα γενιά έχει την δυνατότητα να ακούσει πραγματική μουσική κι όχι τα σκουπίδια που κυκλοφορούν τώρα. Είναι ένας τρόπος να ξυπνήσει η νεολάια απο τον μουσικό λήθαργο. Δυστυχώς εδώ και αρκετά χρόνια δεν υπάρχει μουσική παρά κακέκτυπα και wannabe singers του κιλού με καμία δημιουργικότητα, κανένα ταλέντο, μόνο να δείχνουν το σώμα τους και να κουνιούνται ξέρουν. Οσοι απο εμάς έχουμε ζήσει τις δεκαετίες 70-80 ξέρουμε τι αριστουργήματα δημιουργήθηκαν και δεν πρόκειται να υπάρξει 2η φορά. Εγώ θα σταθώ στο γεγονός οτι όλη η αίθουσα πλημμύρισε απο αριστουργηματική μουσική και άκουσα νέα παιδιά να λένε μετά το τέλος της ταινίας οτι έμειναν εντυπωσιασμένα και εκτίμησαν ένα ρεπερτόριο που δεν γνώριζαν. 2
Wayward Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή μουσική υπάρχει αρκετή εκεί έξω, απλά ο όγκος είναι τεράστιος και πρέπει να ψάξεις περισσότερο για να τη βρεις. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Wayward 4
SeXBOX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Αν μιλήσω σαν την ειδικότητα μου και σαν άνθρωπος της μουσικής βιομηχανίας, θα ήθελα να τονίσω ότι υπάρχει τόσο όμορφο περιεχόμενο ακόμα και σήμερα και καλλιτέχνες που αξίζουν πολλά! Αλλά δυστυχώς είναι για λίγους και οι μεγάλες βιομηχανίες θέλουν αυτούς που κινούν τις μάζες... οπότε οι υπόλοιποι μένουν στην αφάνεια... πιστεύω ότι είμαστε σαν εταιρεία από αυτές που δεν κοιτά μόνο για τις μάζες. Ένα παράδειγμα είναι ένας Έλληνας DJ που είναι γνωστός στο εξωτερικό και κυρίως ΗΠΑ και Μ. Βρετανία, που δεν θα αναφέρω το καλλιτεχνικό όνομα γιατί σέβομαι την επιθυμία του, έχει τόσο ταλέντο που σε ταξιδεύει με την μουσική του και τα ακούσματα του, μπορεί μερικοί να πείτε "αυτός είναι Έλληνας;" και να μην το πιστεύετε... πρόσφατα τον "κατάπιαν" μεγάλες βιομηχανίες που τις γιουχάριζε και βρέθηκε πλέον στο τέλος κάθε λίστας γιατί βαρέθηκε τον ψυχολογικό και επαγγελματικό πόλεμο που του κάνανε και τα βρόντηξε. Ελλάδα φυσικά δεν τον ξέρει π.χ. ούτε ο Ρουβάς, γιατί η Ελλάδα ξέρει μόνο από Αθηνών - Λαμίας.
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Αλλά δυστυχώς είναι για λίγους και οι μεγάλες βιομηχανίες θέλουν αυτούς που κινούν τις μάζες... οπότε οι υπόλοιποι μένουν στην αφάνεια... δεν νομιζω οτι μενουν στην αφανεια, η μουσικη τους ειναι πιο ευκολα προσιτη σημερα χαρη στο διαδικτυο. το μονο που εχεις να κανεις ειναι να την αναζητησεις.
opera Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/11/2018 στις 10:57 ΜΜ, SeXBOX είπε Μάλιστα... δηλαδή ο HIV είναι δηλητήριο... τι να πω... Πάω να πιω έναν HIV. Ξέρεις υπάρχουν πολλά παραδείγματα φορέων και ασθενών που εν γνώση τους μεταδίδουν την ασθένεια για διάφορους δικούς τους αρρωστημένους λόγους. Όποιος είναι σίγουρος ότι δε συνέβει κάτι τέτοιο δικαίωμά του να το πιστεύει,εγώ αφήνω πάντα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και σε αυτή τη περίπτωση δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τη πηγή μου. Αντί να ειρωνεύεσαι σου προτείνω να προσέχεις και εύχομαι να μη τη πατήσεις και εσύ με τέτοιο τρόπο. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από opera
SeXBOX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 31 minutes ago, opera said: Ξέρεις υπάρχουν πολλά παραδείγματα φορέων και ασθενών που εν γνώση τους μεταδίδουν την ασθένεια για διάφορους δικούς τους αρρωστημένους λόγους. Όποιος είναι σίγουρος ότι δε συνέβει κάτι τέτοιο δικαίωμά του να το πιστεύει,εγώ αφήνω πάντα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και σε αυτή τη περίπτωση δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τη πηγή μου. Αντί να ειρωνεύεσαι σου προτείνω να προσέχεις και εύχομαι να μη τη πατήσεις και εσύ με τέτοιο τρόπο. Σέβομαι την φοβία σου αλλά δεν είμαι το ίδιο ακραίος για να την εχω κι εγώ. Άσε που είμαι 15 χρονια παντρεμένος με 3 παιδιά, οπότε και μονογαμικός. Για την "πηγή" σου... όπως σέβομαι την φοβία σου, σεβάσου κι εσύ την αμφισβήτηση μου ακόμα και για την "ύπαρξη" της. Κι εσύ και εγώ έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θέλουμε χωρίς ντε και καλά κάποια πλευρά να συμφωνήσει με την άλλη. Όσο για την ειρωνεία εντάξ δεν μπορώ να μην κάνω καζούρα για κάτι που δεν ασπάζομαι, κι εσύ αν γουστάρεις κανε καζούρα μαζί μου, δεν με ενδιαφέρει. 1
xavier Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Στις 6/11/2018 στις 9:46 ΠΜ, KilliK είπε δεν νομιζω οτι μενουν στην αφανεια, η μουσικη τους ειναι πιο ευκολα προσιτη σημερα χαρη στο διαδικτυο. το μονο που εχεις να κανεις ειναι να την αναζητησεις. ετσι ειναι...πλεον ολη η μουσικη ειναι στα ποδια σου, τι να πουμε και εμεις που μεγαλωσαμε χωρις ιντερνετ και στην επαρχια...θυμαμαι ημουν στο λυκειο και το επαιζα ψαγμενος ακουγα smiths, pixies, cave, nirvana, pearl jam κτλ. , μιλαμε για το 92 ή το 93 και 2 κοριτσακια στην ταξη φερνουν μια κασετα stone roses που εγω δεν ειχα ακουσει ποτε μου και παθαινω πλακα. Και μιλαμε ακουγα αρκετο ραδιοφωνο(τις ελαχιστες ροκ εκπομπες), διαβαζα περιοδικα, απλα η μλκια ηταν οτι υπηρχαν χρονια που δεν πιαναμε mtv. Αυτα περι δισκογραφικων πλεον εχουν ξεπεραστει... τωρα για τους queen ηταν παντα μια ωραια feel good μπαντα, παντα μου αρεσε να τους ακουω, χωρις να τους παιρνω ποτε στα σοβαρα. Εντελως απολιτικ μπαντα. Ευκολοπεπτοι και fun.
gavros10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Στις 5/11/2018 στις 12:17 ΠΜ, totalius είπε 3ον : Έτυχε το καλοκαιρι να δω στο οτεtv το παρακάτω ντοκυμαντέρ το οποίο ειναι πραγματικά εκπληκτικό και με κάλυψε στα παντα σχετικα με το συγκρότημα και το Freddie Mercury .Οποτε η ταινία δεν ειχε να μου πει κατι το ιδιαίτερο . Ειδα το ντοκυμαντερ. Μου φανηκε οτι ηταν πολυ ελεγχομενο απο τα εναπομειναντα μελη της μπαντας. Περναγαν με γελιο τις χειροτερες του γκρουπ, στον θανατο του ειπαν κατευθειαν για εκεινη την συναυλια προς τιμην του. Μου αφησε περιεργη αισθηση Υπαρχει καποιο ντοκυμαντερ που να εμβαθυνει στην ζωη του freedie?
SeXBOX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 8 minutes ago, gavros10 said: Ειδα το ντοκυμαντερ. Μου φανηκε οτι ηταν πολυ ελεγχομενο απο τα εναπομειναντα μελη της μπαντας. Περναγαν με γελιο τις χειροτερες του γκρουπ, στον θανατο του ειπαν κατευθειαν για εκεινη την συναυλια προς τιμην του. Μου αφησε περιεργη αισθηση Υπαρχει καποιο ντοκυμαντερ που να εμβαθυνει στην ζωη του freedie? Μικρο, αλλά είναι μια δόση και αυτό.... Download video
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα