SeXBOX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Είμαι ο μόνος που θέλει να πάρει εισιτήρια για να το δω όταν βγει 3 συνεχόμενες φορές σε μια μέρα; Download video
dfokas21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Βαλε δες αυτο 30 φορες και εισαι αρχοντας ! Queen - Live at LIVE AID 1985/07/13 3
SeXBOX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 15 minutes ago, dfokas21 said: Βαλε δες αυτο 30 φορες και εισαι αρχοντας ! Queen - Live at LIVE AID 1985/07/13 Download video Έχω το Queen Rock Montreal & Live Aid dvd collectors edition. Αλλά η ταινια είναι άλλη φάση, να μαθαίνεις για τις ζωές τους. Εύχομαι πραγματικά να πάει για πολλά βραβεία η ταινια. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από την παραγωγή και μόνο τρώει ένα πανηγυρικό άκυρο γιατί εμπλέκονται άμεσα οι φραγκοφονιάδες May και Taylor που σημαίνει ότι θα δούμε μια safe wikipedia ανάγνωση της ιστορίας των Queen που θα χαιδέψει στα αυτιά τους πάντες και θα ωθήσει τις πωλήσεις των δίσκων τους ακόμα παραπάνω. Από τα trailer τρώει ακόμα πιο πανηγυρικό άκυρο γιατί αν ήθελα να δω όπως είπα παραπάνω τα τυπικά, θα έβλεπα κανένα ντοκυμαντέρ για τον Freddie και τους Queen, θα διάβαζα το wiki και θα έβλεπα κανένα Live στο youtube. To trailer σαν κάθε trailer είναι ένα ποτ πουρί από 5 πράματα που θα διαβάσει κανείς στο wikipedia χωρίς κανένα ίχνος καλλιτεχνικής έμπνευσης -εκτός αν το cosplay θεωρείτε τέχνη- γεμάτο με τα σταθερά κλισέ του είδους (όλη την ταινία την καταλαβαίνει κανείς από αυτό και αν ήταν άλλη μπάντα, διαφορά δεν θα έκανε), αφήνει να παίξουν 5-6 κομμάτια των Queen aka σαν αν λέει ''παιδιά, έχουμε τα official δικαιώματα για τα πάντα των Queen οπότε ελάτε'' και δε φαίνεται να ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο παρά μια επιφανειακή ανάγνωση σε κινηματογραφικούς όρους ενός κλισέ ντοκυμαντέρ του BBC... δεδομένου πως προφανώς στοχεύει και σε βραβεία, προβλέπεται η αναμενόμενη safe wiki βιογραφία που τρώμε στη μάπα εδώ και δεκαετίες... Οι βιογραφικές ταινίες σπάνια έχουν κάτι να πουν ουσιαστικό, γιαυτό και οι πραγματικά καλές όπως πχ το Amadeous, το Doors, το Velvet Goldmine (υποδειγματική μουσική βιογραφία) το Raging Bull, το Reds, το Lawrence of Arabia, Serpico, In the Name of Father κτλ ξεφεύγουν από τα στεγανά και τα κλισέ του είδους και εξετάζουν το αντικείμενό τους και σφαιρικά σε αντιδιαστολή με το κοινωνικό/πολιτικό γίγνεσθαι των καιρών αλλά και γίνονται πιο προσωπικά ως προς την ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών τους...και εννοώ την πραγματική ψυχοσύνθεση όπως πχ τον Deniro στο Raging Bull και όχι την τυπική στεγνή και επιφανειακή ''έγραψα ένα τραγούδι-είμαι ο Τζόνη Κας-έχω δαίμονες-τους έλυσα τώρα που γνώρισα την αγάπη-κτλ κτλ κτλ'' των περισσοτέρων βιογραφιών... οι Queen περαν του ότι ήταν η μεγαλύτερη ροκ μπάντα ίσως έβερ (για μένα τουλάχιστον, οριακά με Zeps) παίξαν και μεγάλο ρόλο στην σεξουαλική απελευθέρωση των καιρών τους, στην μετάβαση του prog rock των 70ς στις αρένες με την πιο άμεση ανάγνωσή του και ο Mercury ήταν μια ακραία εκκεντρική προσωπικότητα που δύσκολα χωρούσε στην ίδια την ζωή, πόσο μάλλον σε 2 ώρες ταινία... και τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να έχει διάθεση να θίξει ή να σχολιάσει ουσιαστικά ή τεσπά να εκφράσει με κάποιο τρόπο το trailer αλλά και το premise της ταινίας... υπάρχουν ένα σωρό βίντεο με λαιβάρες Queen. 100 φορές αυτά παρά μια πιθανότατη νερόβραστη οσκαρική χολυγουντιανή safe μαλακία υγ. Προφανώς μακάρι να είναι ωραίο αλλά εμένα προσωπικά το trailer με απογοήτευσε/οριακά με νευρίασε κιόλας Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από snake_plissken2112 6 2
totalius Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 https://www.imdb.com/title/tt1977894/ Ειχα δει αυτο στον Ote tv πριν λίγο καιρό και ειναι πολυ καλο .
Wayward Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Στις 11/10/2018 στις 1:27 ΜΜ, snake_plissken2112 είπε Από την παραγωγή και μόνο... Νομίζω πως το "safe" που λες ήταν και ο λόγος που ήρθαν σε ρήξη με τον Κόεν ο οποίος δεν ήθελε να πάνε στην πεπατημένη...
Zaytsev Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 On 11/10/2018 at 11:27, snake_plissken2112 said: οι Queen περαν του ότι ήταν η μεγαλύτερη ροκ μπάντα ίσως έβερ (για μένα τουλάχιστον, οριακά με Zeps) παίξαν και μεγάλο ρόλο στην σεξουαλική απελευθέρωση των καιρών τους, στην μετάβαση του prog rock των 70ς στις αρένες με την πιο άμεση ανάγνωσή του και ο Mercury ήταν μια ακραία εκκεντρική προσωπικότητα που δύσκολα χωρούσε στην ίδια την ζωή, πόσο μάλλον σε 2 ώρες ταινία... και τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να έχει διάθεση να θίξει ή να σχολιάσει ουσιαστικά ή τεσπά να εκφράσει με κάποιο τρόπο το trailer αλλά και το premise της ταινίας... Δεν την έχω δει ακόμα φυσικά, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ταινίας.
snake_plissken2112 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Wayward είπε Νομίζω πως το "safe" που λες ήταν και ο λόγος που ήρθαν σε ρήξη με τον Κόεν ο οποίος δεν ήθελε να πάνε στην πεπατημένη... Iσχύει ναι, το είχα διαβάσει και παλιότερα https://www.rollingstone.com/music/music-news/sacha-baron-cohen-explains-departure-from-freddie-mercury-biopic-240616/ 27 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Δεν την έχω δει ακόμα φυσικά, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ταινίας. μακάρι να είναι και να αποδοθεί αναλόγως ριζοσπαστικά όπως ήταν και ο ίδιος ο Mercury, αλλά αμφιβάλλω γενικότερα από τα ήδη υπάρχοντα trailers και buzz γύρω από την παραγωγή της ταινίας...
McNerd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Α, ο mr. Robot. Για μια στιγμή τρόμαξα ότι όντως πήρε το ρόλο ο Borat
SeXBOX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 On 11/10/2018 at 13:27, snake_plissken2112 said: Από την παραγωγή και μόνο τρώει ένα πανηγυρικό άκυρο γιατί εμπλέκονται άμεσα οι φραγκοφονιάδες May και Taylor που σημαίνει ότι θα δούμε μια safe wikipedia ανάγνωση της ιστορίας των Queen που θα χαιδέψει στα αυτιά τους πάντες και θα ωθήσει τις πωλήσεις των δίσκων τους ακόμα παραπάνω. Από τα trailer τρώει ακόμα πιο πανηγυρικό άκυρο γιατί αν ήθελα να δω όπως είπα παραπάνω τα τυπικά, θα έβλεπα κανένα ντοκυμαντέρ για τον Freddie και τους Queen, θα διάβαζα το wiki και θα έβλεπα κανένα Live στο youtube. To trailer σαν κάθε trailer είναι ένα ποτ πουρί από 5 πράματα που θα διαβάσει κανείς στο wikipedia χωρίς κανένα ίχνος καλλιτεχνικής έμπνευσης -εκτός αν το cosplay θεωρείτε τέχνη- γεμάτο με τα σταθερά κλισέ του είδους (όλη την ταινία την καταλαβαίνει κανείς από αυτό και αν ήταν άλλη μπάντα, διαφορά δεν θα έκανε), αφήνει να παίξουν 5-6 κομμάτια των Queen aka σαν αν λέει ''παιδιά, έχουμε τα official δικαιώματα για τα πάντα των Queen οπότε ελάτε'' και δε φαίνεται να ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο παρά μια επιφανειακή ανάγνωση σε κινηματογραφικούς όρους ενός κλισέ ντοκυμαντέρ του BBC... δεδομένου πως προφανώς στοχεύει και σε βραβεία, προβλέπεται η αναμενόμενη safe wiki βιογραφία που τρώμε στη μάπα εδώ και δεκαετίες... Οι βιογραφικές ταινίες σπάνια έχουν κάτι να πουν ουσιαστικό, γιαυτό και οι πραγματικά καλές όπως πχ το Amadeous, το Doors, το Velvet Goldmine (υποδειγματική μουσική βιογραφία) το Raging Bull, το Reds, το Lawrence of Arabia, Serpico, In the Name of Father κτλ ξεφεύγουν από τα στεγανά και τα κλισέ του είδους και εξετάζουν το αντικείμενό τους και σφαιρικά σε αντιδιαστολή με το κοινωνικό/πολιτικό γίγνεσθαι των καιρών αλλά και γίνονται πιο προσωπικά ως προς την ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών τους...και εννοώ την πραγματική ψυχοσύνθεση όπως πχ τον Deniro στο Raging Bull και όχι την τυπική στεγνή και επιφανειακή ''έγραψα ένα τραγούδι-είμαι ο Τζόνη Κας-έχω δαίμονες-τους έλυσα τώρα που γνώρισα την αγάπη-κτλ κτλ κτλ'' των περισσοτέρων βιογραφιών... οι Queen περαν του ότι ήταν η μεγαλύτερη ροκ μπάντα ίσως έβερ (για μένα τουλάχιστον, οριακά με Zeps) παίξαν και μεγάλο ρόλο στην σεξουαλική απελευθέρωση των καιρών τους, στην μετάβαση του prog rock των 70ς στις αρένες με την πιο άμεση ανάγνωσή του και ο Mercury ήταν μια ακραία εκκεντρική προσωπικότητα που δύσκολα χωρούσε στην ίδια την ζωή, πόσο μάλλον σε 2 ώρες ταινία... και τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να έχει διάθεση να θίξει ή να σχολιάσει ουσιαστικά ή τεσπά να εκφράσει με κάποιο τρόπο το trailer αλλά και το premise της ταινίας... υπάρχουν ένα σωρό βίντεο με λαιβάρες Queen. 100 φορές αυτά παρά μια πιθανότατη νερόβραστη οσκαρική χολυγουντιανή safe μαλακία υγ. Προφανώς μακάρι να είναι ωραίο αλλά εμένα προσωπικά το trailer με απογοήτευσε/οριακά με νευρίασε κιόλας Φοβάμαι θα συμφωνήσω μαζί σου. Και το φοβάμαι το λέω γιατί ίσως να δούμε κάτι γενικευμένο. ΑΛΛΑ! Λίγο που το έψαξα από δω και από κει... συν interviews, previews, φαίνεται ότι η ταινια παρουσιάζεται ως εξής: "Μια μπάντα από το πουθενά και το 0 στήνεται γύρο από έναν εκκεντρικό χαρακτήρα ο οποίος είναι και ο κύριος πλανήτης που όλοι οι άλλοι κινούνται στην ταινια γύρο του σαν δορυφόροι γράφοντας ιστορία στην μουσική βιομηχανία και όχι μόνο." Το διάβασα πριν μια εβδομάδα στο Βρετανικό Esquire, που είχε γράψει ένας κριτικός κινηματογράφου που είχε το προνόμιο να την δει και να αποφανθεί. Ελπίζω να είναι όντως ετσι.
Bourdoulas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Ισχύει ότι Spoiler Στη μέση της ταινίας πεθαίνει ο Freddy; Θα δείξουν μισή ταινία μόνο με το aftermath του θανάτου; Ελπίζω πως όχι. Ελπίζω η ταινία να έχει όσο περισσότερο Freddy Mercury γίνεται. Ο άνθρωπος ήταν φαινόμενο.
KilliK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 ναι πρεπει να ισχυει, νομιζω ηταν και ενας απο τους λογους που εφυγε ο Κοεν.
SeXBOX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω Edit τα posts μου ώστε να ανανέωνα το αρχικό... τέλος πάντων ας τα βάλω εδώ. https://www.rottentomatoes.com/m/bohemian_rhapsody/ http://www.historyvshollywood.com/reelfaces/bohemian-rhapsody/ Επίσης κάτι που πήρε το μάτι μου είναι ότι έχει 90' με Freddie και 40' μετά θανάτου. Δεν κόβω και τα χεριά μου γι' αυτό. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από SeXBOX
opera Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσα κοινά έχει ο θάνατός του με αυτόν του Μότσαρτ,είχε και αυτός το δικό του "Σαλιέρι". Δε θα βρείτε πληροφορίες στο google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα