mpokwsths Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Πιο ήπια παραλλαγή της μεθόδου του φούρνου. Πάντως μια AMD 7950 που την είχα ψήσει έβγαλε ένα εξάμηνο ακόμα.
thodoris5321 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, jerry banana είπε παιδια λιγο παρεμφερες με αυτο που συζηταμε εχω την rx 480 και οταν χρησιμοποιω google chrome μερικα γραμματα ωρες ωρες στο browsing εμφανιζονται <,φαγωμενα>> και οταν εναλλαζω μεταξυ youtube βιντεο βγαινουν στην οθονη πρασινες γραμμουλες .Αυτο συμβαινει μονο στον chrome σε κανεναν αλλον browser .Σε παιχνιδια ολα κανονικα,δηλαδη το αντιμετωπιζω μονο στον chrome αυτο το προβλημα.Ξερετε εαν ειανι bug του chrome? δεν ξέρω αν στο απάντησε κανείς, αλλά είναι artifact που δημιουργείται από τον chrome κυρίως και συμβαίνει σε όλες τις rx κάρτες (τουλάχιστον στης 4ης σειράς, δεν είμαι σίγουρος για της 5ης) 2
jerry banana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, thodoris5321 είπε δεν ξέρω αν στο απάντησε κανείς, αλλά είναι artifact που δημιουργείται από τον chrome κυρίως και συμβαίνει σε όλες τις rx κάρτες (τουλάχιστον στης 4ης σειράς, δεν είμαι σίγουρος για της 5ης) Ευχαριστω πολυ φιλε Θοδωρη για την συμβουλη σου.Πολυ ενοχλητικο το artifact και κυριως οταν τρωει γραμματα απο αρθρα.Πχ τα βλεπω ετσι.Αντι να λεει νοσοκομειο μου τα κανει ν_σκ_μειο. 8 ώρες πριν, mpokwsths είπε Πιο ήπια παραλλαγή της μεθόδου του φούρνου. Πάντως μια AMD 7950 που την είχα ψήσει έβγαλε ένα εξάμηνο ακόμα. Δεν ειμαι γνωστης ψησει τι εννοεις?
Qless Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, jerry banana είπε Ευχαριστω πολυ φιλε Θοδωρη για την συμβουλη σου.Πολυ ενοχλητικο το artifact και κυριως οταν τρωει γραμματα απο αρθρα.Πχ τα βλεπω ετσι.Αντι να λεει νοσοκομειο μου τα κανει ν_σκ_μειο. Δεν ειμαι γνωστης ψησει τι εννοεις? Τίποτα δεν εννοεί και παρακαλώ να αφήσετε τα " είδα ένα video στο youtube και"..... μπαίνω ως χομπίστας, ΑΛΛΑ θα πω το απλό εκτός του το να δεις ένα βίντεο στο youtube δεν σε κάνει "γνώστη" και επίσης έχεις καλές πιθανότητες εκτός από την υγεία σου να καταστρέψεις και την όποια πλακέτα αν είχε την όποια πιθανότητα να δουλέψει ξανά.... Και το reflow "που δεν είναι λύση" θέλει χέρι και εμπειρία με το να ρωτά ο χ πως γίνεται και να του απαντά ο y, ψήστο μέχρι να ροιδοκοκκινήσει είναι τουλάχιστον ανεύθυνο, κατ' αρχάς το ζεστάνεις ολόκληρη μια πλακέτα ενώ θες να κάνεις reflow ένα τσιπ είναι "πώς να το πω ευγενικά..." Και στην συνέχεια επιμένω ότι είναι τόσο ΑΝΕΥΘΥΝΟ γιατί το να πηγαίνεις να επέμβείς σε μία πλακέτα που δεν λειτουργεί και το μόνο που να γνωρίζεις είναι άντε στο φούρνο και μήπως ανάψει....ενώ δε μπορείς να ξεχωρίσεις μια ασφάλεια από ένα mosfet ή να βρείς τον vc....τα συμπεράσματα δικά σας, αν παίζεις parts darts και μήπως ανάψει good luck with that..... Υ.Γ. Αν ζεσταίνεις μια πλακέτα έτσι σε φούρνο εκτός από το μόλυβδο που απελευθερώνεται (who cares δε πέθανε κανείς αμέσως), είναι εύκολο να αποκτήσει κάποια μικρή κλίση και το pcb (αλλά είπαμε λεπτομέρειες) στο youtube ξέρουν.. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Qless 3
jerry banana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Qless είπε Τίποτα δεν εννοεί και παρακαλώ να αφήσετε τα " είδα ένα video στο youtube και"..... μπαίνω ως χομπίστας, ΑΛΛΑ θα πω το απλό εκτός του το να δεις ένα βίντεο στο youtube δεν σε κάνει "γνώστη" και επίσης έχεις καλές πιθανότητες εκτός από την υγεία σου να καταστρέψεις και την όποια πλακέτα αν είχε την όποια πιθανότητα να δουλέψει ξανά.... Και το reflow "που δεν είναι λύση" θέλει χέρι και εμπειρία με το να ρωτά ο χ πως γίνεται και να του απαντά ο y, ψήστο μέχρι να ροιδοκοκκινήσει είναι τουλάχιστον ανεύθυνο, κατ' αρχάς το ζεστάνεις ολόκληρη μια πλακέτα ενώ θες να κάνεις reflow ένα τσιπ είναι "πώς να το πω ευγενικά..." Και στην συνέχεια επιμένω ότι είναι τόσο ΑΝΕΥΘΥΝΟ γιατί το να πηγαίνεις να επέμβείς σε μία πλακέτα που δεν λειτουργεί και το μόνο που να γνωρίζεις είναι άντε στο φούρνο και μήπως ανάψει....ενώ δε μπορείς να ξεχωρίσεις μια ασφάλεια από ένα mosfet ή να βρείς τον vc....τα συμπεράσματα δικά σας, αν παίζεις parts darts και μήπως ανάψει good luck with that..... Υ.Γ. Αν ζεσταίνεις μια πλακέτα έτσι σε φούρνο εκτός από το μόλυβδο που απελευθερώνεται (who cares δε πέθανε κανείς αμέσως), είναι εύκολο να αποκτήσει κάποια μικρή κλίση και το pcb (αλλά είπαμε λεπτομέρειες) στο youtube ξέρουν.. Να εισαι καλα φιλε που τα εξηγεις με σαφηνεια.Αυτο το σκεπτικο εχω και εγω εαν δεν γνωριζω κατι να μην του βαζω χερι για να μην τα κανω χαλια.Αλλιως δεν θα υπηρχααν και τα υπολοιπα επαγγελματα.Καλυτερα να τα σκασω παρα να το παιξω εξυπνος και να χαλασω το pc μου. 1
Zus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Παίδες, δεν αλλάζω πρίζες γιατί φοβάμαι μη με χτυπήσει το ρεύμα, τι ακριβώς συζητάμε τώρα? Την πήγα σε έναν τύπο την κάρτα που υποτίθεται κάνει τέτοιες ταρζανιές και μου είπε επί λέξει: «Άστην να στη ζεστάνω να βγάλει κανένα μήνα παραπάνω, αλλά πέραν τούτου δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο». Την κάρτα την κούμπωσε σε PC και ο υπεύθυνος στο IT της εταιρείας που δουλεύω και μου είπε να μην ασχοληθώ καθόλου, χαμένος χρόνος. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, παρήγγειλα από γαλλικό Amazon την 1080 στα 530€ κλειδί, Τρίτη θα την έχω.
Pseudonumo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Spoiler 19 λεπτά πριν, Zus είπε παρήγγειλα από γαλλικό Amazon την 1080 στα 530€ κλειδί Τί είναι τα 530 ευρώ κλειδί? 😛
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Qless είπε Τίποτα δεν εννοεί και παρακαλώ να αφήσετε τα " είδα ένα video στο youtube και"..... μπαίνω ως χομπίστας, ΑΛΛΑ θα πω το απλό εκτός του το να δεις ένα βίντεο στο youtube δεν σε κάνει "γνώστη" και επίσης έχεις καλές πιθανότητες εκτός από την υγεία σου να καταστρέψεις και την όποια πλακέτα αν είχε την όποια πιθανότητα να δουλέψει ξανά.... Και το reflow "που δεν είναι λύση" θέλει χέρι και εμπειρία με το να ρωτά ο χ πως γίνεται και να του απαντά ο y, ψήστο μέχρι να ροιδοκοκκινήσει είναι τουλάχιστον ανεύθυνο, κατ' αρχάς το ζεστάνεις ολόκληρη μια πλακέτα ενώ θες να κάνεις reflow ένα τσιπ είναι "πώς να το πω ευγενικά..." Και στην συνέχεια επιμένω ότι είναι τόσο ΑΝΕΥΘΥΝΟ γιατί το να πηγαίνεις να επέμβείς σε μία πλακέτα που δεν λειτουργεί και το μόνο που να γνωρίζεις είναι άντε στο φούρνο και μήπως ανάψει....ενώ δε μπορείς να ξεχωρίσεις μια ασφάλεια από ένα mosfet ή να βρείς τον vc....τα συμπεράσματα δικά σας, αν παίζεις parts darts και μήπως ανάψει good luck with that..... Υ.Γ. Αν ζεσταίνεις μια πλακέτα έτσι σε φούρνο εκτός από το μόλυβδο που απελευθερώνεται (who cares δε πέθανε κανείς αμέσως), είναι εύκολο να αποκτήσει κάποια μικρή κλίση και το pcb (αλλά είπαμε λεπτομέρειες) στο youtube ξέρουν.. Α μπραβο.... Με τους φουρνους δεν χρειαζεται να μπλεξεις γιατι μονο τον καρκινο θα προσκαλεσεις και τιποτε άλλο... Γι αυτο κι εγω κανω αυτο που ειπα πιο πισω με πιστολακι που ειναι εντελως ακινδυνο, πιο στοχευμενο, και στο κατω κατω δεν εχεις να χασεις και τιποτε ρε αδελφε παρα να κερδισεις καποιο διαστημα ακομα ζωης της καρτας μεχρι να το παρεις αποφαση να πας σε καινουργια....🙂 1
Zus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Pseudonumo είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τί είναι τα 530 ευρώ κλειδί? 😛 Εννοώ με μεταφορικά μέσα στην τιμή. Τελική τιμή κλειδί που λέμε και εμείς οι πρώην πωλητές αυτοκινήτων 😛
Gchrisopher21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Σε ενδιαφερει να την πουλήσεις για επιδιόρθωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα