Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zus είπε

Δεν στεναχωριέμαι για τα ηλεκτρονικά, μου είναι απαραίτητη για τη δουλειά μου η κάρτα και δεν μου περισσεύουν αυτή τη στιγμή 400€ - 500€ για νέα κάρτα, αλλά θα αναγκαστώ να κάνω το σκ@τό μου παξιμάδι και να αγοράσω καινούργια 😛

Που τη βρίσκεις να την παραγγείλω επιτόπου? Στο skroutz δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη... και η τιμή πάει πάνω από 470€

Τι δουλεια κανεις?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jerry banana είπε

Τι δουλεια κανεις?

Αυτή την περίοδο συγκεκριμένα που έσκασε η κάρτα, συνεργάζομαι με μία εταιρεία που κάνει branding και δημιουργεί promo clips για πελάτες της.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zus είπε

Αυτή την περίοδο συγκεκριμένα που έσκασε η κάρτα, συνεργάζομαι με μία εταιρεία που κάνει branding και δημιουργεί promo clips για πελάτες της.

σ'ωραιος

Δημοσ.

Το ακούσαμε κι αυτό, οι nVidia είναι πιο αξιόπιστες από τις AMD :rolleyes:

Έχω μία κούτα καμμένες GeForce σπίτι, να τους πω πως είναι κατά φαντασίαν χαλασμένες;

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Zus είπε

Δεν στεναχωριέμαι για τα ηλεκτρονικά, μου είναι απαραίτητη για τη δουλειά μου η κάρτα και δεν μου περισσεύουν αυτή τη στιγμή 400€ - 500€ για νέα κάρτα, αλλά θα αναγκαστώ να κάνω το σκ@τό μου παξιμάδι και να αγοράσω καινούργια 😛

Που τη βρίσκεις να την παραγγείλω επιτόπου? Στο skroutz δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη... και η τιμή πάει πάνω από 470€

Δεν υπάρχει πλέον.

Ήταν Gainward με 426 ευρώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

παιδια λιγο  παρεμφερες με αυτο που συζηταμε εχω την rx 480 και οταν χρησιμοποιω google chrome μερικα γραμματα ωρες ωρες στο browsing εμφανιζονται <,φαγωμενα>> και οταν εναλλαζω μεταξυ youtube βιντεο βγαινουν στην οθονη πρασινες γραμμουλες .Αυτο συμβαινει μονο στον chrome σε κανεναν αλλον browser .Σε παιχνιδια ολα κανονικα,δηλαδη το αντιμετωπιζω μονο στον chrome αυτο το προβλημα.Ξερετε εαν ειανι bug του chrome?

Το παθαίνω και γω με rx580 αν λέμε το ίδιο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Narayan είπε

Το ακούσαμε κι αυτό, οι nVidia είναι πιο αξιόπιστες από τις AMD :rolleyes:

Έχω μία κούτα καμμένες GeForce σπίτι, να τους πω πως είναι κατά φαντασίαν χαλασμένες;

Έχω από το 2013 ένα laptop που φοράει μία 840m και του έχω πετάξει τα μάτια έξω, τόσο σε gaming όσο και σε video editing. Δεν έχει βγάλει κιχ. 

Τώρα για τις καμμένες GeForce, εσύ φταις που καιγόντουσαν και ξαναγόραζες 😛

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Έχω από το 2013 ένα laptop που φοράει μία 840m και του έχω πετάξει τα μάτια έξω, τόσο σε gaming όσο και σε video editing. Δεν έχει βγάλει κιχ. 

Τώρα για τις καμμένες GeForce, εσύ φταις που καιγόντουσαν και ξαναγόραζες 😛

Έχω κι εγώ ένα με καμμένη 8600Μ, είμαστε πάτσι;

Εσένα ποιός σου είπε πως τις αγόραζα... απλά 9 στα 10 μηχανήματα που επισκέυασα για κάρτα γραφικών είχαν nVidia μέσα. Με διπλό-τριπλό-πωλήσεις νέων καρτών πως να μην είναι εκεί που είναι η nVidia σε market share :rolleyes: 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Narayan είπε

Έχω κι εγώ ένα με καμμένη 8600Μ, είμαστε πάτσι;

Εσένα ποιός σου είπε πως τις αγόραζα... απλά 9 στα 10 μηχανήματα που επισκέυασα για κάρτα γραφικών είχαν nVidia μέσα. Με διπλό-τριπλό-πωλήσεις νέων καρτών πως να μην είναι εκεί που είναι η nVidia σε market share :rolleyes: 

Ρε συ Narayan, δεν είμαι Fanboy, δεν με ενδιαφέρει το Nvidia vs AMD. Εγώ ξέρω ότι την έφαγα από AMD και τώρα πρέπει να σκάσω 400+ για να κάνω τη δουλειά μου.

Και σε ρωτάω, αυτή τη στιγμή με budget  κοντά στα 400€ θα πήγαινες σε Nvidia κάρτα ή σε AMD? Άσε την αξιοπιστία στην άκρη, μιλάμε πάντα για επιδόσεις και θέμα εγγύησης

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, splanis είπε

Το παθαίνω και γω με rx580 αν λέμε το ίδιο. 

το ιδιο λεμε.Ειναι bug λογικα του chrome θελω να πιστευω γιατι την καρτα την αγορασα δεκεμβριο του 2016.Λειτουργει παντου πενα αλλα στο chhrome μερικες φορες βγαζει πρασινακια στο youtube και τρωει γραμματα απο αρθρα.

Δημοσ.

Edius αν δεν κάνω λάθος εκμεταλεύεται εξίσου καλά και τις δύο οικογένειες καρτών, ενώ το Photoshop πάει λίγο καλύτερα σε nVidia.

Αν ανέβεις λίγο παραπάνω πήγαινε εδώ:

https://www.mrcheap.gr/vga-amd-asus-strix-rxvega56-o8g-gaming-90yv0b50-m0na00.html

Αλλιώς εδώ:

https://www.skroutz.gr/s/11518463/MSI-GeForce-GTX-1070-8GB-Aero-ITX-OC-GTX-1070-AERO-ITX-8G-OC.html

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jerry banana είπε

το ιδιο λεμε.Ειναι bug λογικα του chrome θελω να πιστευω γιατι την καρτα την αγορασα δεκεμβριο του 2016.Λειτουργει παντου πενα αλλα στο chhrome μερικες φορες βγαζει πρασινακια στο youtube και τρωει γραμματα απο αρθρα.

Και γω νομίζω θέμα chrome είναι. YouTube twitch facebook το παθαίνω συνήθως 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, splanis είπε

Και γω νομίζω θέμα chrome είναι. YouTube twitch facebook το παθαίνω συνήθως 

Ακριβώς τα ίδια site και εγώ.Κατάλαβα οτι είναι καθαρα ο chrome γιατί οταν άλλαξα στον explorer ολα πηγαιναν ρολοι.

25 λεπτά πριν, Zus είπε

Edius, Photoshop κατά βάση

Οριστε μια καλη οικονομικη λυση (δεν εχω σχεση με τον πωλητη) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...