Zus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Έχω το εξής πρόβλημα: Πριν 4 μέρες περίπου εμφανίστηκαν στην οθόνη κάθετες green stripes και άρχισε να σπάει η εικόνα. Μετά από απεγκατάσταση drivers και δοκιμάζοντας ό,τι άλλο μπορούσα να σκεφτώ, το PC άρχισε να κρασάρει και μετά την αρχική οθόνη του BIOS να λαμβάνω black screen. Αν την άφηνα να κρυώσει για αρκετή ώρα, φόρτωνε Windows, αλλά ξανά τα ίδια. Δοκίμασα format, τζίφος, δοκίμασα BIOS update, τζίφος. Συνέδεσα τελικά την οθόνη με την gpu της mobo και άρχισα να λαμβάνω BSODs με μήνυμα thread stuck in device driver. Πλέον υποχρεώθηκα να ξεκουμπώσω εντελώς την R9 390 από την PCI και όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. Να αναφέρω ότι πριν ξεκινήσει ο χαμός, έλαβα μία BSOD με μήνυμα για memory και μετά το χάος. Είμαστε για νέα GPU? Σημειωτέον ότι έχει αγοραστεί Φεβρουάριο του 2016, ούτε 3 χρόνια δεν έβγαλε η κάρτα...
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 ναι κάρτα τέλος. Πας στο κατάστημα αγοράς για εγγύηση.
umbrella co. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μπορεις να την συνδεσεις σε ενα αλλο pc (εαν υπαρχει φυσικα) για να δεις αν κανει κι εκει τα ιδια. Εναλλακτικα, εαν δεν υπαρχει εγγυηση μπορεις να την ψησεις, η να την πουλησεις για ανταλλακτικα.
Zus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε ναι κάρτα τέλος. Πας στο κατάστημα αγοράς για εγγύηση. Αν θυμάμαι καλά δύο χρόνια εγγύηση είχε, οπότε μεγειά που τη φάγαμε...
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 αν είναι η μάρκα που γράφεις στην υπογραφή 99,9% ναι έχει 2 έτη εγγύησης δυστυχώς. 1
jerry banana Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 παιδια λιγο παρεμφερες με αυτο που συζηταμε εχω την rx 480 και οταν χρησιμοποιω google chrome μερικα γραμματα ωρες ωρες στο browsing εμφανιζονται <,φαγωμενα>> και οταν εναλλαζω μεταξυ youtube βιντεο βγαινουν στην οθονη πρασινες γραμμουλες .Αυτο συμβαινει μονο στον chrome σε κανεναν αλλον browser .Σε παιχνιδια ολα κανονικα,δηλαδη το αντιμετωπιζω μονο στον chrome αυτο το προβλημα.Ξερετε εαν ειανι bug του chrome?
Zus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αν είναι η μάρκα που γράφεις στην υπογραφή 99,9% ναι έχει 2 έτη εγγύησης δυστυχώς. Ούτε απ' έξω από την AMD πλέον. Τελικά καλύτερα να σκας κάτι παραπάνω και να πηγαίνεις στα σίγουρα της Nvidia παρά να γλυτώνεις κάτι αρχικά και να τα πληρώνεις στους ψυχίατρους και σε νέες GPU 5
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 καλά αυτό δεν έχει να λέει κάτι, αν έπαιρνες πιο ακριβή υλοποιηση απο msi πχ θα είχες 3 ετη εγγύησης. Τα ηλεκτρονικά έτσι χαλάνε δυστυχώς, δεν μπορείς να το προβλέψεις. Έπεσες στην περίπτωση. Ούτε στην nvidia σου εγγυάται κανείς άψογη λειτουργία. 6
artshadows Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 υπαρχει παντως και μια πιθανοτητα να επισκευαζεται η καρτα αναλογα την βλαβη
Zus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε καλά αυτό δεν έχει να λέει κάτι, αν έπαιρνες πιο ακριβή υλοποιηση απο msi πχ θα είχες 3 ετη εγγύησης. Τα ηλεκτρονικά έτσι χαλάνε δυστυχώς, δεν μπορείς να το προβλέψεις. Έπεσες στην περίπτωση. Ούτε στην nvidia σου εγγυάται κανείς άψογη λειτουργία. Τότε όλοι τη Sapphire προτείναν και δεν ήταν ακριβότερη υλοποίηση. Απλά δεν πήγα στην MSI που τη χαλβάδιαζα κιόλας τρελά, γιατί είχε 2 Fans. Anyway, το θέμα τώρα είναι τι αγοράζω εγώ για gaming και video editing. GTX 1060 ή σκάω 500άρα και πάω σε 1070? Τα αξίζει τα 200€ παραπάνω περίπου? 1 λεπτό πριν, artshadows είπε υπαρχει παντως και μια πιθανοτητα να επισκευαζεται η καρτα αναλογα την βλαβη Σκεφτόμουν να πάω Πλαίσιο να της ρίξουν μία ματιά, αλλά μου φαίνεται τσάμπα θα σκάσω το 20αρικο για τον έλεγχο... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Zus
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Zus είπε Τότε όλοι τη Sapphire προτείναν και δεν ήταν ακριβότερη υλοποίηση. Απλά δεν πήγα στην MSI που τη χαλβάδιαζα κιόλας τρελά, γιατί είχε 2 Fans. Anyway, το θέμα τώρα είναι τι αγοράζω εγώ για gaming και video editing. GTX 1060 ή σκάω 500άρα και πάω σε 1070? Τα αξίζει τα 200€ παραπάνω περίπου? Με 420 περίπου βρίσκεις (πριν κάτι μέρες) 1070ti. Αυτή αξίζει.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 το πλαισιο δεν επισκευάζει κάρτες έτσι κ αλλιώς.
artshadows Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 λογικα σε πλαισιο κτλπ δεν φτιαχνουν . υπαρχουν ομως καπιοι στο forum που κανουν επισκευες .Αν ειναι μεγαλο το προβλημα και να στο φτιαξουν μπορει να ξαναεμφανιστει αν ειναι ομως απλο μπορει και να φτιαχνετε καλα δηλαδη αν ειναι κανενας πυκνωτης καμια αντισταση η κατι στις κολησεις η στην τροφοδοσια φτιαχνετε ευκολα και φτηνα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Zus είπε Ούτε απ' έξω από την AMD πλέον. Τελικά καλύτερα να σκας κάτι παραπάνω και να πηγαίνεις στα σίγουρα της Nvidia παρά να γλυτώνεις κάτι αρχικά και να τα πληρώνεις στους ψυχίατρους και σε νέες GPU και οταν παθεις το ιδιο με nvidia τι θα παρεις μετα? απλα ησουν ατυχος, συμβαινουν αυτα. take it on the chin, και ξεχνα το. αμα ειναι να στεναχωριομαστε και για τα ηλεκτρονικα, παει θα τρελαθουμε
Zus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε και οταν παθεις το ιδιο με nvidia τι θα παρεις μετα? απλα ησουν ατυχος, συμβαινουν αυτα. take it on the chin, και ξεχνα το. αμα ειναι να στεναχωριομαστε και για τα ηλεκτρονικα, παει θα τρελαθουμε Δεν στεναχωριέμαι για τα ηλεκτρονικά, μου είναι απαραίτητη για τη δουλειά μου η κάρτα και δεν μου περισσεύουν αυτή τη στιγμή 400€ - 500€ για νέα κάρτα, αλλά θα αναγκαστώ να κάνω το σκ@τό μου παξιμάδι και να αγοράσω καινούργια 😛 18 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Με 420 περίπου βρίσκεις (πριν κάτι μέρες) 1070ti. Αυτή αξίζει. Που τη βρίσκεις να την παραγγείλω επιτόπου? Στο skroutz δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη... και η τιμή πάει πάνω από 470€ Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Zus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα