mimis1976 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα σας.Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα που νομιζω οτι εχω .Εδω και 4-5 ημερεσ γυρισα απο adsl 24 σε vdsl 50 hol. Αρχικα να τονισω οτι δεν ειμαι και πολυ σχετικοσ με το αντικειμενο. Παρατηρω σε συνεχομενα speed test μεσα στην ημερα οτι αλλεσ φορεσ συχρονιζει 24 ping 41 download και αλλεσ φορεσ οτι να ναι δηλαδη μεχρι και 100ping και 17 download. Επικοινωνησα με hol και μου ειπαν οτι ειναι κατι που συμβαινει τισ τελαυταιεσ ημερεσ κυριωσ σε ωρεσ αιχμησ και θα γινει επισκευη αυτου μεχρι το τελοσ του μηνα (αλλαζοντασ κατι στο dslam μου ειπαν.) Γνωριζει κανεισ εαν ολο αυτο ειναι φυσιολογικο ?θα επρεπε οποιαδηποτε στιγμη να εχω παντα 22ping και 40download? Μπορω να κανω κατι απο την πλευρα μου? Ευχαριστω εκ των προταιρων.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Πως κάνεις τις μετρήσεις; Με ethernet ή WiFi;
mimis1976 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Mε wifi κατα κανονα αλλα οταν βλεπω πχ 80 ping και 18dl τοτε το δοκιμαζω και με καλωδιο και δεν αλλαζει κατι ουσιαστικο περιπου το ιδιο.Μετα απο 2-3-5λεπτα δοκιμη ξανα με wifi 24ping 39-40 download
Bourdoulas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Με WiFi δεν έχει νόημα έτσι και αλλιώς. Επηρεάζεται από χίλια δυο πράγματα. Ίσως το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι έχεις αφήσει την ίδια συνδεσμολογία με αυτή που είχες στο ADSL. Ένα screenshot από τα στατιστικά της γραμμής μέσα από το μόντεμ όταν έχεις πρόβλημα ίσως βοηθούσε.
mimis1976 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Τι εννοεις την ιδια συνδεσμολογια? Ειναι κατι που πρεπει να αλλαξω εγω η οχι? Σχετικα με τα χαρακτηριστικα τησ γραμμησ θα επανελθω με φωτο.
birbou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μην παιδεύεσαι άδικα φίλε μου. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ για να το φτιάξεις. Αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς θέμα στην περιοχή του Γέρακα με Vodafone vdsl 50 τις ώρες αιχμής 9-12 κάθε βράδυ.
Margiras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 2:36 ΜΜ, birbou είπε Μην παιδεύεσαι άδικα φίλε μου. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ για να το φτιάξεις. Αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς θέμα στην περιοχή του Γέρακα με Vodafone vdsl 50 τις ώρες αιχμής 9-12 κάθε βράδυ. Το ίδιο Στα Ιωάννινα με Vodafone vdsl 50 της ίδιες ώρες. Τι λέει με cosmote είναι καλύτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα