Yeroplatanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, firepc είπε το ipad 2018 εχει €350 και εχεις ipad/ios οχι την σαβουρα το android Σαβουρα το android.Μαιστα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, spectaculator είπε Τρομερό δίλημμα! Ipad Pro, Iphone XS ή Intel I9; Που να πετάξω το δώρο των Χριστουγέννων φέτος; (ή να βγάλω τον Ζ88 από τη ντουλάπα και να καλμάρω;) Παρε μια RTX 2080ti και βγαίνεις κατευθείαν και απο τα διλήμματα του τύπου " θα φάω σήμερα? Μπα.... Μόνο με RTX OFF..." 😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Επιτέλους, καιρός ήταν να αφαιρέσει η Apple το notch έτσι ώστε να την ακολούθησουν τα υπόλοιπα σκυλάκια και να τελειώσουμε με αυτό το σίχαμα μια για πάντα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Αυτό μέ ενα jailbreak πάνω θα είναι μούρλια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Επιτέλους, καιρός ήταν να αφαιρέσει η Apple το notch έτσι ώστε να την ακολούθησουν τα υπόλοιπα σκυλάκια και να τελειώσουμε με αυτό το σίχαμα μια για πάντα. Γιατί είχε notch στα ipad?και το αφαίρεσαν?άντε να ακολουθήσουν και οι άλλοι να αφαιρέσουν το notch από τα tablet Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Istros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 σε tablet οκ εύκολο, σε κινητό αν μπορούσαμε να γλυτώσουμε το σεμεδάκι!!! Επίσης, προσωπικά, δε μου αρέσει αυτό με το ξεκλείδωμα μέσω προσώπου, αλλά το ίδιο έλεγα και για το αποτύπωμα και έχω κινητό με τέτοιο τρόπο ξεκλειδώματος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Τα ipad είναι ακόμα αυτά που κρατάω από Apple. Για μένα έχω το mini, αυτό με βολεύει, αν και όταν αράζω πια, προτιμώ να κάνω άλλα πράγματα, έχω καιρό να ασχοληθώ. Όσο αφορά τα tablet, δεν θα πήγαινα σε κάτι άλλο από ios με τίποτα, εκτός και αν η Apple προσπαθήσει να με κοροϊδέψει και να θέλει να μου το πουλάει 1000 ευρώ. Κοροϊδία δε σηκώνω ούτε για 1 cent. Αλλά πραγματικά ρε παιδιά... από 300-320 ευρώ ξεκινάει η τιμή τους (για το 2018 π.χ. όπως είπε και ένας άλλος παραπάνω), τα θεωρώ φθηνά. Έχει ξεμείνει και ένα ipad 2 για τα πιτσιρίκια εδώ και 8 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) και το άτιμο είναι μια χαρά ακόμα! Εννοείται τρώει κατι κολλήματα και restart από μόνο του αλλά γενικά έχει αντέξει και αντέχει ακόμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 11 minutes ago, Istros said: Γιατί είχε notch στα ipad?και το αφαίρεσαν?άντε να ακολουθήσουν και οι άλλοι να αφαιρέσουν το notch από τα tablet Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας, ένα MiPad του 1821 έχω μόνο και μόνο για να διαβάζω κόμικς και μάνγκα, καλύπτω τις ανάγκες μου με αυτό. Αλλά η bigger picture είναι ότι «Η APPLE ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ NOTCH, ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ!!!!11», σωστά; Οπότε ευελπιστώ να έχουν βρει λύση για την μπροστινή κάμερα (που έχει το iPad) και να την εφαρμόσουν και στα iPhones για να γλυτώσουμε από το έκτρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Yeroplatanos είπε Σαβουρα το android.Μαιστα.... Σαβουρα κυριε, το ειπε καποιος firepc στο insomnia οποτε ετσι θα ειναι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μεγάλο flop η edge to edge οθόνη για tablet. Από πού θα το κρατάς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makridis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, Yeroplatanos είπε Σαβουρα το android.Μαιστα.... Αν και το εκφράζει απαξιωτικά...έχει μια βάση η φράση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας, ένα MiPad του 1821 έχω μόνο και μόνο για να διαβάζω κόμικς και μάνγκα, καλύπτω τις ανάγκες μου με αυτό. Αλλά η bigger picture είναι ότι «Η APPLE ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ NOTCH, ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ!!!!11», σωστά; Οπότε ευελπιστώ να έχουν βρει λύση για την μπροστινή κάμερα (που έχει το iPad) και να την εφαρμόσουν και στα iPhones για να γλυτώσουμε από το έκτρωμα. Μακάρι να το βγάλουν γιατί είναι όντως αντιαισθητικο αυτό το notch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Φετος ειναι η χρονια να αλλαξω το air 2 με το καινουριο εκπληκτικο απο καθε αποψη οπως δειχνουν οι διαρροες ipad pro .Mετραω τις μερες ,την διασταση δεν εχω αποφασισει ακομα . Άστα θα πονεσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Άστα θα πονεσω Θα σου στειλω φωτο απο istorm την ωρα που το αγοραζω και μετα θα κερασεις φαγητο χαχαχα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
busellatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ?? "...USB-C θύρας, κάτι που θα επιτρέπει τη σύνδεση της συσκευής με οθόνες και τηλεοράσεις για τυχόν αναπαραγωγή 4K HDR βίντεο. " ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ 🏧 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα