Προς το περιεχόμενο

iPad Pro με Face ID και edge to edge οθόνη χωρίς notch ετοιμάζει η Apple

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

25 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Τρομερό δίλημμα! Ipad Pro, Iphone XS ή Intel I9; Που να πετάξω το δώρο των Χριστουγέννων φέτος;

(ή να βγάλω τον Ζ88 από τη ντουλάπα και να καλμάρω;)

Παρε μια RTX 2080ti και βγαίνεις κατευθείαν και απο τα διλήμματα του τύπου  " θα φάω σήμερα? Μπα.... Μόνο με RTX OFF..."  😭

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Επιτέλους, καιρός ήταν να αφαιρέσει η Apple το notch έτσι ώστε να την ακολούθησουν τα υπόλοιπα σκυλάκια και να τελειώσουμε με αυτό το σίχαμα μια για πάντα.

• Like 2
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επιτέλους, καιρός ήταν να αφαιρέσει η Apple το notch έτσι ώστε να την ακολούθησουν τα υπόλοιπα σκυλάκια και να τελειώσουμε με αυτό το σίχαμα μια για πάντα.

Γιατί είχε notch στα ipad?και το αφαίρεσαν?άντε να ακολουθήσουν και οι άλλοι να αφαιρέσουν το notch από τα tablet

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1

σε tablet οκ εύκολο, σε κινητό αν μπορούσαμε να γλυτώσουμε το σεμεδάκι!!!

Επίσης, προσωπικά, δε μου αρέσει αυτό με το ξεκλείδωμα μέσω προσώπου, αλλά το ίδιο έλεγα και για το αποτύπωμα και έχω κινητό με τέτοιο τρόπο ξεκλειδώματος! ;)

Τα ipad είναι ακόμα αυτά που κρατάω από Apple. Για μένα έχω το mini, αυτό με βολεύει, αν και όταν αράζω πια, προτιμώ να κάνω άλλα πράγματα, έχω καιρό να ασχοληθώ. Όσο αφορά τα tablet, δεν θα πήγαινα σε κάτι άλλο από ios με τίποτα, εκτός και αν η Apple προσπαθήσει να με κοροϊδέψει και να θέλει να μου το πουλάει 1000 ευρώ. Κοροϊδία δε σηκώνω ούτε για 1 cent. Αλλά πραγματικά ρε παιδιά... από 300-320 ευρώ ξεκινάει η τιμή τους (για το 2018 π.χ. όπως είπε και ένας άλλος παραπάνω), τα θεωρώ φθηνά. Έχει ξεμείνει και ένα ipad 2 για τα πιτσιρίκια εδώ και 8 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) και το άτιμο είναι μια χαρά ακόμα! Εννοείται τρώει κατι κολλήματα και restart από μόνο του αλλά γενικά έχει αντέξει και αντέχει ακόμα!

• Like 1

• Moderators
11 minutes ago, Istros said:

Γιατί είχε notch στα ipad?και το αφαίρεσαν?άντε να ακολουθήσουν και οι άλλοι να αφαιρέσουν το notch από τα tablet

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας, ένα MiPad του 1821 έχω μόνο και μόνο για να διαβάζω κόμικς και μάνγκα, καλύπτω τις ανάγκες μου με αυτό. Αλλά η bigger picture είναι ότι «Η APPLE ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ NOTCH, ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ!!!!11», σωστά;

Οπότε ευελπιστώ να έχουν βρει λύση για την μπροστινή κάμερα (που έχει το iPad) και να την εφαρμόσουν και στα iPhones για να γλυτώσουμε από το έκτρωμα.

37 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας, ένα MiPad του 1821 έχω μόνο και μόνο για να διαβάζω κόμικς και μάνγκα, καλύπτω τις ανάγκες μου με αυτό. Αλλά η bigger picture είναι ότι «Η APPLE ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ NOTCH, ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ!!!!11», σωστά;

Οπότε ευελπιστώ να έχουν βρει λύση για την μπροστινή κάμερα (που έχει το iPad) και να την εφαρμόσουν και στα iPhones για να γλυτώσουμε από το έκτρωμα.

Μακάρι να το βγάλουν γιατί είναι όντως αντιαισθητικο αυτό το notch

2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Φετος ειναι η χρονια  να αλλαξω το air 2 με το καινουριο εκπληκτικο απο καθε αποψη  οπως δειχνουν οι διαρροες ipad pro .Mετραω τις μερες ,την διασταση δεν εχω αποφασισει ακομα .

Άστα θα πονεσω

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ??

"...USB-C θύρας, κάτι που θα επιτρέπει τη σύνδεση της συσκευής με οθόνες και τηλεοράσεις για τυχόν αναπαραγωγή 4K HDR βίντεο. "

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ  100 ΕΥΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ 🏧

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...