alkis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 ασχετη ερωτηση (εχω το ιδιο σε peugeot 207), φλαντζα σου εχει βγαλει; και ποσο χιλ χλμ εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, alkis13 είπε ασχετη ερωτηση (εχω το ιδιο σε peugeot 207), φλαντζα σου εχει βγαλει; και ποσο χιλ χλμ εχεις. Οχι δεν εχει βγαλει φλαντζα ευτυχως, αν κι εχω δει σε αρκετα βγαζει. 88000 χιλιομετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Νερά να αλλαζεις καθε 2 χρονια (g12+ αναλογια 50-50 με απιονισμενο νερο και μονο) και δε θα βγαλει ποτέ. Ενημέρωσε μας για το τι σου ειπε ο μηχανικος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχουμε νεώτερα από το μέτωπο (Συνεργείο). Κατά 95% μου είπε είναι ο πολλαπλασιαστής, υπάρχει διαροή ρεύματος στον πολλαπλασιαστή του 2ου κυλίνδρου. Το κακό είναι ότι είναι κασετίνα οπότε θα αλλαχθούν και οι 4, κόστος στα 100 ευρώ. Επίσης στο διαγνωστικό έβγαλε και βλάβη στην ηλεκτροβαλβίδα μεταβλητής διανομής. Θα πάω από βδομάδα να αλλάξω πολλαπλασιαστή και να δούμε την συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Μάκαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scitroen Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2018 στις 7:43 ΜΜ, Μάκαρος είπε Μαλλον για αντλια βενζινης μου ειπε ο μηχανικος. Το αφησα εκει να το ψαξει και περιμενω να μου πει. Μου εκανε κι αλλα τωρα, καθως το εβαλα μπροστα και πηγα να ξεπαρκαρω, την ωρα που πατουσα γκαζι δεν ανεβαζε στροφες, αντιθετως πηγαινε να σβησει. Μαλλον δειγμα αντλιας οτι δεν ψεκαζει αρκετη βενζινη ? Στις 12/10/2018 στις 1:48 ΜΜ, Μάκαρος είπε Ακριβως, το 1400, 88 αλογα ειναι. Κι εγω την βαλβιδα ψυχρης εκκινησης υποψιαζομουν αλλα το θεμα ειναι οτι ο θερμοστατης (που βρισκεται επανω η βαλβιδα) αλλαχτηκε πριν 2 χρονια. Ειναι καινουριος δλδ, βεβαια ποτε δεν ξερεις τι γινεται :ρ Αν κι εγω μαλλον το βλεπω προς αντλια βενζινης εν τελει. Θα περασω μετα το σχολασμα απο εκει να δω 12 λεπτά πριν, Scitroen είπε Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από Scitroen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα