Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.εχω ενα προβλημα .εχω windows 10 home.

κατεβαζω iso και εγκαθιστω τα professional plus.

οταν ομως τρεχω παραδειγμα το word μου λεει οτι ειναι τα office 365.πως γινετε αφου εγω τα 2019 professional plus εγκατεστησα;;;

επισεις το onenote λεει οτι ειναι το 2016.πως γινετε παλι αυτο αφου εβαλα τα 2019;;;

μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει;;θα με χαζεψει αυτο το λαπτοπ ...ειναι και καινουριο.

Δημοσ.

Το κάθε πρόγραμμα της σουίτας έχει δική του version.
Το one note δεν έχει αναβαθμιστεί από το 2016...

Σε ότι αφορά το version...
"The new enhancements in Office 2019 are a subset of a long list of features that have been added to Office 365 ProPlus over the last three years. Office 2019 is a one-time release and won’t receive future feature updates"

Άρα υποθέτω ότι πήρες την τελευταία έκδοση που δεν έχει συνδρομή.

Πλέον updates δεν θα βγαίνουν για την έκδοση που έχεις...
Στην ουσία για την ώρα είσαι updated αλλά θα μένεις πίσω με τον καιρό γιατί πλέον γίνεται συνδρομητικό το πακέτο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε

Το κάθε πρόγραμμα της σουίτας έχει δική του version.
Το one note δεν έχει αναβαθμιστεί από το 2016...

Σε ότι αφορά το version...
"The new enhancements in Office 2019 are a subset of a long list of features that have been added to Office 365 ProPlus over the last three years. Office 2019 is a one-time release and won’t receive future feature updates"

Άρα υποθέτω ότι πήρες την τελευταία έκδοση που δεν έχει συνδρομή.

Πλέον updates δεν θα βγαίνουν για την έκδοση που έχεις...
Στην ουσία για την ώρα είσαι updated αλλά θα μένεις πίσω με τον καιρό γιατί πλέον γίνεται συνδρομητικό το πακέτο.

Απλά όταν πάω στα εγκατεστημένα προγράμματα γράφει office 2019 kai office 365. Δεν γράφει μόνο office 2019. 

Έπειτα όταν ανοίγεις μια εφαρμογές του office όπως το Word παράδειγμα γράφει στην οθόνη εκκίνησης του Office 365. 

Δεν ειναι περίεργο όλο αυτό; εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι γίνετε. 

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το λαπτοπ είχε προεγκατεστημένα τα 365 και εσύ έριξες από πάνω τα 19 και ίσως εκεί είναι το μπέρδεμα, στην θέση σου θα τα ξήλωνα όλα και θα ξαναπέρναγα το 19

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, syban είπε

Εγώ πιστεύω ότι το λαπτοπ είχε προεγκατεστημένα τα 365 και εσύ έριξες από πάνω τα 19 και ίσως εκεί είναι το μπέρδεμα, στην θέση σου θα τα ξήλωνα όλα και θα ξαναπέρναγα το 19

αυτο εκανα φιλε μου αλλα παλι τα ιδια.

αλλα γιατι στα εγκατεστημενα προγραμματα εμφανιζεις και office 365 kai office 2019;;;
δεν θα επρεπε να εμφανιζε μονο office 2019;;;

και ακομα και αν παω να κανω φορματ και να βαλω αλλη εκδοση των windows παλι τα home περναει...(αυτο το ειπα ενημερωτικα μηπως βοηθησει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν λες για την εγκατάσταση των windows, επειδή το πέρασα πρόσφατα δεν μπορείς σε laptop που έχει Home να κάνεις καθαρή εγκατάσταση pro, αλλά μόνο αναβάθμιση, αρα copy ολο το dvd στο c και αν θυμάμαι καλά μέσα στον φάκελο sources φτιάχνεις ένα txt με όνομα PID και μέσα πετάς

[PID]

Value= your serial number

Και κάνεις αναβάθμιση, μπορείς να καλέσεις την μικρομαλακι για περισσότερα.

Επεξ/σία από syban
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, syban είπε

Αν λες για την εγκατάσταση τον windows, επειδή το πέρασα πρόσφατα δεν μπορείς σε laptop που έχει Home να κάνεις καθαρή εγκατάσταση pro, αλλά μόνο αναβάθμιση, αρα copy ολο το dvd στο c και αν θυμάμαι καλά μέσα στον φάκελο sources φτιάχνεις ένα txt με όνομα PID και μέσα πετάς

[PID]

Value= your serial number

Και κάνεις αναβάθμιση, μπορείς να καλέσεις την μικρομαλακι για περισσότερα.

1)dvd εννοεις το iso φιλε μου;;;
2)Value= your serial number εδω βαζω serial number η το γραφω ακριβως οπως το εχεις;;;
3)συγκεκριμενα θελω την enterprise η την enterprise ltsc που σε λιγη ωρα θα ειναι στα χερια μου....😀

τωρα οταν λες κανεις την αναβαθμιση,,,πως γινετε;;;

Δημοσ.

ναι το iso αλλά πρέπει να κάνεις copy το περιεχόμενο του iso για να τρέξεις το setup

μετα το = προσθέτεις το serial number του λειτουργικού που θες (το θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος για το που πρέπει να βάλεις το αρχείο πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση ο ππρς δεν κράτησα τις οδηγίες όταν το έκανα, για αυτό καλύτερα να πάρεις στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών να μιλήσεις με έναν τεχνικό τις μικρομαλακις να σου πει βήμα βήμα τι να κάνεις) εκτός αν κάποιος από εδώ το έχει κάνει και έχει κρατήσει τις οδηγίες και με διορθώσει

η αναβάθμιση γίνετε σε περιβάλλον windows τρέχοντας το setup από το iso των windows που σε ενδιαφέρει να εγκαταστήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, syban είπε

ναι το iso αλλά πρέπει να κάνεις copy το περιεχόμενο του iso για να τρέξεις το setup

μετα το = προσθέτεις το serial number του λειτουργικού που θες (το θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος για το που πρέπει να βάλεις το αρχείο πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση ο ππρς δεν κράτησα τις οδηγίες όταν το έκανα, για αυτό καλύτερα να πάρεις στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών να μιλήσεις με έναν τεχνικό τις μικρομαλακις να σου πει βήμα βήμα τι να κάνεις) εκτός αν κάποιος από εδώ το έχει κάνει και έχει κρατήσει τις οδηγίες και με διορθώσει

η αναβάθμιση γίνετε σε περιβάλλον windows τρέχοντας το setup από το iso των windows που σε ενδιαφέρει να εγκαταστήσεις

Αντιγραφή το περιεχόμενο του iso σε φάκελο; και αν το iso είναι aio με πολλές εκδόσεις σε ένα γίνετε πάλι; 

Το serial number Αν δεν το θυμάσαι δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση κανονικά και μόλις γίνει η εγκατάσταση να το βάλεις αργότερα; κατάλαβενετε τι εννοώ... 😁 

Σε περιβάλλον Windows.. Τρέχεις το exe δηλαδή; 

Δεν ξέρω πρώτη φορά πήρα τόσο δύστροπο λαπτοπ.οσον αφορά τα Windows kai ta office. Τα βασικά δηλαδή. Και δεν μπορώ να βρω βίντεο στο ίντερνετ η πληροφορίες για αυτό. Μόνο τα specs. Το λαπτοπ είναι υπ hp15-db0031nv. 

Επεξ/σία από blackm76
Δημοσ.

Εμένα ήταν dell και δεν πρόσεξα ότι ήταν με home (πρώτη μέρα στην δουλειά μετα από άδεια) και αναγκάστηκα αγόρασα και μια άδεια pro

Και ενώ έκανα εγκατάσταση από το dvd των pro τέλειωνε η εγκατάσταση και ήταν home ενεργοποιημένα κιόλας. Και επειδή δεν έβγαζα άκρη μίλησα με Microsoft και μου είπε ο τεχνικός το και το και το ξεπέρασα.

Εγώ έκανα copy από το γνήσιο dvd που αγόρασα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, syban είπε

Εμένα ήταν dell και δεν πρόσεξα ότι ήταν με home (πρώτη μέρα στην δουλειά μετα από άδεια) και αναγκάστηκα αγόρασα και μια άδεια pro

Και ενώ έκανα εγκατάσταση από το dvd των pro τέλειωνε η εγκατάσταση και ήταν home ενεργοποιημένα κιόλας. Και επειδή δεν έβγαζα άκρη μίλησα με Microsoft και μου είπε ο τεχνικός το και το και το ξεπέρασα.

Εγώ έκανα copy από το γνήσιο dvd που αγόρασα.

Το θέμα είναι ότι Λίνουξ μπορώ να περάσω. Με τα Windows είναι το πρόβλημα. Δοκίμασα έβαλα Λίνουξ και ξανά windows και πάλι τα home πέρασε. Γιατί είναι έτσι τα καινούρια laptop;

Εγω καταλήγω ότι καλύτερα να αγοράζουμε λαπτοπ χωρίς λειτουργικό. Και κακός αγόρασα με λειτουργικό. Ξενέρωσα τώρα. Και μάλλον για τον ίδιο λόγο δεν με αφήνει να αλλάξω τα Office. Ξαναπεράσει στην ουσία αυτά που θέλει αυτό. Μου την έδωσε.. Μια ανέβαζε θερμοκρασία και ευτυχώς μου το αντικατεστησαν και μια αυτό... Με κάνει ότι θέλει.. ΝΑ ΤΟ ΣΠΆΣΩ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον παιδια να ενημερωσω τον κοσμο γιατι μπορει και αλλος να εχει τετοιο θεμα οπως ειχα εγω.

επειδη το εψαξα...

τα καινουρια λαπτοπ εχουν συγχρονισμενο το serial key των windows me το bios.

δεν υπαρχει πλεον το αυτοκολλητο απο κατω απο την συσκευη με το serial key.

οτι και να κανεις οποια εκδοση και να πας να εγκαταστησεις απο windows αυτο θα περασει την εκδοση με το serial key που εχει συγχρονισμενο.

η λυση λοιπον ειναι μια αλλα οχι δυσκολη γιατι τα windows 10 ειναι εκπληκτικα(τα σνομπαρα παλια σε σχεση με τα windows 7)

τρεχεις το exe της εκδοσης των windows που θελεις απο το σκληρο σαν προγραμμα.επιλεγεις αναβαθμιση συστηματος χωρις χρηση serial key.
κανει την αναβαθμιση που στην ουσια ειναι φορματ και κραταει τον φακελο windows.old τον οποιο την σβηνεις απο τις ρυθμισεις των windows.

και εχεις κανει φορματ με αυτον τον τροπο πολυ ευκολα.

μετα μονο τα drivers κατεβαζεις απο την σελιδα του λαπτοπ.εγω συγκεκριμενα μπηκα στην Hp βρηκα το λαπτοπ και κατεβασα τα drivers.

θα δοκιμασω και τα οffice αργοτερα να δω τι γινετε με αυτα.μηπως για τον ιδιο λογο περνουσε ξανα και τα 365 με τα 2019.

εχω περασει enterprise ltsc και παει πολυ ποιο γρηγορα και σταθερα απο τα home.και δεν εχει περασμενες χιλιες 2 βλακειες.οτι θελω εγω θα περασω.

λειτουργουν ολα τελεια.

ελπιζω να βοηθησα με την σειρα μου

Επεξ/σία από blackm76
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμασα και τα office pro plus 2019.για τον ιδιο ακριβως λογο μου εβαζε 365.οτι γινοταν με τα windows.

μετα το φορματ τα εβαλα κανονικα,γραφουν 2019.δεν εξηγητε διαφορετικα.

Επεξ/σία από blackm76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...