Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια μικρή βοήθεια ρε παιδιά, θέλω να φτιάξω ένα gaming pc αλλά έχω ακούσει τόσες πολλές γνώμες και απόψεις τον τελευταίο καιρό και επειδή δεν είμαι και ειδικός δεν ξέρω τι να κάνω...

Ποσό που διαθέτουμε : 1000(το ιδανικό) -1200max

Χρήση υπολογιστή :  Gaming 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  μπααα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ναι 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κομοτηνή

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? θα με βοηθουσε να τα παρω απο ενα καταστημα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? οχι νομίζω το χω 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. οχι

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Gaming τα πάντα; Kαι τα τελευταία ΑΑΑ; Οθόνη ποια έχεις;

νταξει και να μην παιζω με full graphics τα τελευταια games που βγαινουν δεν έχω θεμα. Δυστυχώς εχω να φτιαξω σταθερο υπολογιστη (το ειχα γυρισει σε gaming laptops)  χρονια οποτε η τελευταια οθονη που ειχα ειναι για πέταμα...  Σ'ευχαριστω πολυ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα θα πάρεις και οθόνη αλλά με ξεχωριστό budget; Σε αυτά τα λεφτά θα παίζεις ούτως ή άλλως σε ultra settings 1080p.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ντάξει γίνεται με κάποιες παραχωρήσεις.

Κάνε μια μικρή υπέρβαση γιατί αξίζει. Και αργότερα προσθέτεις άλλη μια ίδια μνήμη και έναν σκληρό για αποθηκευτικό χώρο (και 2 140mm fans για μπροστά).

(visionstudio) 

RAek8wW.jpg

Η οθόνη είναι 144Hz πολύ καλή ποιοτικά αλλά ΤΝ panel (παραχώρηση). Με 50€ παραπάνω παίρνεις την curved Samsung με VA panel.

Eπίσης το τροφοδοτικό είναι καλό μεν αλλά όχι άριστο ποιοτικά (3 χρόνια εγγύηση) και full wired... Με 17€ παραπάνω παίρνεις ένα καλύτερο ποιοτικά με 5 χρόνια εγγύηση και semi-modular http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51690&cat=17&sub=0&pmanuf=15&sort=3&step=undefined

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.

Αρχικά σευχαριστω πολύ φίλε μου για το χρόνο σου. Πάνω κάτω και εγώ περίπου το ίδιο build είχα κάνει με τη μόνη διαφορά ότι ήμουν ανάμεσα στην Nvidia 1060 8bg kai στην Radeon RX 580 8gb. Πιστεύεις δεν αξίζει να πέσω τόσο? άντε να κέρδιζα κανένα 100ρικο με το δικό μου. Τώρα μου έβαλες την 1070 και με εβαλες σε τριλημμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SoniC_R είπε

Αρχικά σευχαριστω πολύ φίλε μου για το χρόνο σου. Πάνω κάτω και εγώ περίπου το ίδιο build είχα κάνει με τη μόνη διαφορά ότι ήμουν ανάμεσα στην Nvidia 1060 8bg kai στην Radeon RX 580 8gb. Πιστεύεις δεν αξίζει να πέσω τόσο? άντε να κέρδιζα κανένα 100ρικο με το δικό μου. Τώρα μου έβαλες την 1070 και με εβαλες σε τριλημμα

E αφού χωράει τσίμα τσίμα αξίζει με 1000 να ανέβεις κατηγορία. Είναι πολύ πιο futureproof από μια RX580 8GB ή GTX 1060 6GB που είναι πολύ καλές για 1080p αλλά όχι για πολύ καιρό ακόμα.  Υπόψιν δεν σου έβαλα την απλή 1070 αλλά την Τi που είναι πολύ κοντά σε απόδοση με μια GTX 1080, Vega 64 ή RTX 2070 όταν βγει.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η ψυκτρα η stock του επεξεργαστή είναι οκ? η να πάρω να παρω μια?

Επεξ/σία από SoniC_R
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Freesync/Gsync το πιο σημαντικο upgrade IMO. Αλλους δεν τους πειραζει να βλεπουν αστραπες στην οθονη σε καθε καρε, σεβαστο.

Επεξ/σία από timcook

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...