Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βάζεις καλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα π.χ. Sonax, Megulars, Turtle Wax κλπ. δεν κάνεις κακό. Αντίθετα έχουν ειδικά συντηρητικά για τα πλαστικά.

Δημοσ.

Τίποτα.

πανι με νερό πολύ καλά στιμενο. Παρε ένα σουιφερακι να το έχεις στο ντουλαπάκι του συνοδηγού να σκουπιζεις ταμπλό. Φυσικά στο ταμπλό ηλιοπροστασια. 

• Like 1
Δημοσ.

Ένα καινούργιο αμάξι είναι απλώς ένα καινούργιο αμάξι και τα πλαστικά του έχουν τις ίδιες ανοχές με τα υπόλοιπα πράγματα. Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να το κυκλοφορείς, τα πλαστικά/λάστιχά του θα εκτίθενται στον ήλιο. Είναι πολύ καλό να τους βάζεις κάπου κάπου ενα καλό προϊόν όπως π.χ. autoglym vynil and rubber care που προστατεύει από τον ήλιο. Ακόμα καλύτερη κατά τη γνώμη μου είναι και η Meguiars. Πάντως ή βάζε καλό προϊόν ή τίποτα.

Δημοσ.

Γυαλιστερά ταμπλό μόνο σε ταξί 😛 

Σε καινούργιο αμάξι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα νοτισμένο πανάκι για να μαζεύεις τη σκόνη. Αν θες να βάλεις βρες κάποιο που δεν γυαλίζει γιατί μπορεί να γινει κουραστικό στην οδήγηση ειδικά όταν οδηγάς με κόντρα ήλιο και αντανακλά το ταμπλό. Τα dressing που γυαλίζουν συνηθως περιέχουν σιλικόνη που τραβανε σαν μαγνήτης τη σκόνη και όταν τα καίει ο ήλιος κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στο ταμπλό από το να τα προστατεύουν.

Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει είναι το natural shine protectant της Meguiars το οποίο αφήνει τα πλαστικά φρέσκα με σατινε φινίρισμα όπως του εργοστασίου χωρίς περιττή γυαλάδα. Η παλιά σύνθεση είχε και πολύ ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας αλλα το καινούργιο είναι άοσμο. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Mansora είπε

Σε καινούργιο αμάξι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα νοτισμένο πανάκι για να μαζεύεις τη σκόνη

Σε 206 17 ετών το ταμπλό το περνούσα με πανάκι μικροϊνών νοτισμένο και δεν είχε τίποτα. Χωρίς χημικά πρόσθετα και χωρίς μόνιμη ηλιοπροστασία, αλλά το καλοκαίρι φυσικά με κάτι τέτοιο (για τη θερμότητα κυρίως κι όχι για προστασία του ταμπλό)

ilioprostasia-par-mpriz-nikel-lampa-6684

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

πήρε η γυναικά μου από σουπερμάρκετ κατι w3 πράγματα

Πολύ καλά και αξιόπιστα.Μπορείς άφοβα τα χρησιμοποιήσεις.

Μάλλον τα πήρες πολύ παλιά γιατί τώρα έχει βγει η καινούργια σειρά W5 με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.:P

Δημοσ.

Και η βαζελινει κανει πολυ καλη δουλεια απλωνεις με πανακι και μετα σκουπιζεις με στεγνο...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Και η βαζελινει κανει πολυ καλη δουλεια απλωνεις με πανακι και μετα σκουπιζεις με στεγνο...

Τραγικό λάθος! Η βαζελίνη περιέχει πετρέλαιο... καταστρέφεις αργά και σταθερά το πλαστικό.

46 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

πήρε η γυναικά μου από σουπερμάρκετ κατι w3 πράγματα

Τα είχα δοκιμάσει παλιά μιας και είναι φθηνιάρικα (είπα μπας και κάνουν τίποτα), τα w5 βασικά για να είμαι ειλικρινής, τα w3 δεν τα ξέρω . Ούτε καν...

Δημοσ.

Τότε θα τα βάλω στο μηχανάκι μου 😄

Ρε παιδιά αυτή η μυρωδιά του καινούργιου αρχίζει να χάνεται πως μπορώ να την επαναφέρω με κάποιο αρωματικό?

• Like 1
Δημοσ.

Aν ένα προιόν είναι επώνυμο δεν υπάρχει πρόβλημα και εννοείται ότι όλα τα συντηρητικά, προστατευτικά πλαστικών περιέχουν σιλικόνη. Στα της γυαλάδας αν δε τα λούζουμε μια χαρά διατηρούν την απόχρωση του εργοστασίου δε θέλει συνέχεια. Μια φορά το μήνα δε θα το βλάψει και συνεχώς θα έχει την εμφάνιση όπως όταν ήταν καινούργιο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Aν ένα προιόν είναι επώνυμο δεν υπάρχει πρόβλημα και εννοείται ότι όλα τα συντηρητικά, προστατευτικά πλαστικών περιέχουν σιλικόνη. Στα της γυαλάδας αν δε τα λούζουμε μια χαρά διατηρούν την απόχρωση του εργοστασίου δε θέλει συνέχεια. Μια φορά το μήνα δε θα το βλάψει και συνεχώς θα έχει την εμφάνιση όπως όταν ήταν καινούργιο.

Τελικά είναι  w5 όπως ανέφερε πιο πάνω ο φίλος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...