JOHNNAK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε και να μου πειτε τι συμβαινε με τον υπολογιστη μου. η φαση ειναι οτι οταν παιζω παιχνδια crasharei βγαζει αλλοτε full screen μπλε χρωμα ή κοκκινο ή λευκο,και με τα λεει no signal παταω το κουμπακι του restart απο τον πυργο και φτιαχνει,σημερα δεν εφτιαξε..και ετσι τον εκλεισα και τον ανοιξα παλι μετα απο 2-3 λεπτα και ανοιξε κανονικα..νομιζω φταιει η καρτα τι λετε? και αν ναι τι να κανω?
antbyron Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμάζεις την κάρτα σε άλλο μηχάνημα όπως επίσης και το τροφοδοτικό. Μπορείς να δοκιμάσεις και άλλη κάρτα στο μηχάνημα σου για να δεις αν φταίει η κάρτα σου. Δες και τα logs και ψάξε στο νετ μήπως βγάλεις άκρη. Πες και τι σύστημα έχεις. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από antbyron
JOHNNAK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δυσκολο να τα βαλω σε αλλο pc..δεν εχω και αλλη καρτα να δοκιμασω το κανει πχ μετα απο 2 ωρες gaming μπορει ομως να το κανει μετα απο 10ωρες πχ ή μπορει και καθολου μεσα σε μια μερα που παιζω πχ 10 ωρες δεν ξερω τι φαση
antbyron Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Ναι όταν κρασάρει το μηχάνημα αποθηκεύονται μηνύματα για το συμβάν. Από google: διάβασε Τις θερμοκρασίες τις τσέκαρες όταν παίζεις; Αν όχι κάντο. Παίξε και έχε στο νου σου τις θερμοκρασίες επεξεργαστή και κάρτας μέχρι να κρασάρει.
JOHNNAK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 τρ ας πουμε επαιζα και το pc πρωτη φορα το εκανε,εκανε restart μονο του τις θερμοκρασιες να τις δω απο το speccy? αυτο σημαινει κατι?
windowsinformers Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 If you want to find logs in windows 10 check this -> Windows 10 Error Logs
Aris_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 τσέκαρε μνήμες memtest και πες μας φτιάχνεις stick η disk η dvd boot και το τρέχεις σου βγαζει τα λάθη μνημη cpu mainboard complex μετά βλέπουμε για παρακάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα