Προς το περιεχόμενο

Pet Sematary (2019)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Έκανα το λάθος και είδα το trailer.

Πολύ spoiler. Όποιος δεν θέλει να σποιλεριαστει αγρια καλύτερα μην δει το συγκεκριμένο trailer.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Έκανα το λάθος και είδα το trailer.

Πολύ spoiler. Όποιος δεν θέλει να σποιλεριαστει αγρια καλύτερα μην δει το συγκεκριμένο trailer.

Το έβαλα μέσα σε σποιλερ. σορρυ

• Moderators
Δημοσ.

Oντως πολυ σποιλερ, παντως μια απο τις σκηνες πρεπει να ειναι αυτουσια στο παλιο PS, ή εμενα μου εσκασε φλασια απο κατι αλλο. αναφερομαι στο σημειο που

Spoiler

του κοβει την αχιλειο.

Δημοσ.

Πρέπει να έχω δει όλες περίπου τις ταινίες του king. Τα 2 pet cemetary τα είχα δει όταν ήταν καινούργια 😁  Τα βρήκα και τα 2 σε προσφορά στο itunes και τα αγόρασα και τα ξαναείδα. Αυτό το καινούργιο απ' ότι κατάλαβα είναι το βασισμένο στο 1? Βλέπω έχει γάτα στο εξώφυλλο.

Δημοσ.
12 hours ago, kriosgr said:

Πρέπει να έχω δει όλες περίπου τις ταινίες του king. Τα 2 pet cemetary τα είχα δει όταν ήταν καινούργια 😁  Τα βρήκα και τα 2 σε προσφορά στο itunes και τα αγόρασα και τα ξαναείδα. Αυτό το καινούργιο απ' ότι κατάλαβα είναι το βασισμένο στο 1? Βλέπω έχει γάτα στο εξώφυλλο.

Υπαρχουν 2 παλια PS?!

Αυτο https://m.imdb.com/title/tt0098084/

βασιζεται στο βιβλιο του King, οπως και η νεα ταινια που περιμενουμε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Υπαρχουν 2 παλια PS?!

Αυτο https://m.imdb.com/title/tt0098084/

βασιζεται στο βιβλιο του King, οπως και η νεα ταινια που περιμενουμε. 

https://www.imdb.com/title/tt0105128/?ref_=tt_rec_tt

Υπαρχει και 2. Δεν βασιζεται σε βιβλιο του Κing, απλα βγαλαν ενα sequel για να κανουν αρπαχτη. Δεν το εχω δει αλλα λενε οτι ειναι φολα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, eaglos είπε

Είχα δει το πρώτο 12 χρονών. Το καλύτερο γέλιο που είχα ρίξει, απορώ πως το πλασάρουν για thriller.

12 χρόνων γέλαγες με τα thriller? Εγώ τότε χεζομουν και με το child’s play...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα κερδίσει χτες εισιτήρια για την avant premier στο starcity. Ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να παραστώ  οπότε έστειλα φιλικό ζευγάρι στην θέση μας.

Δεν τους άρεσε - δεν προσφέρεται για cinema όπως είπαν - και γενικότερα τα σχόλια από τους θεατές μετά το πέρας της ταινίας όπως μου μετέφεραν δεν ήταν και τα καλύτερα.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είχα δει το παλιό οπότε δεν ήξερα τι να περιμένω, τίμιο ήταν πάντως για το είδος.

Ίσως να περίμενε κάποιος περισσότερα πράγματα όσον αφορά την γενικότερη ατμόσφαιρα, αλλά για κάποιον που δεν ξέρει που το πάει είχε μερικές ενδιαφέρουσες/δυνατές εξελίξεις και κάμποσα jump scares.

Όποιος βλέπει τις ταινίες του είδους που βγαίνουν με το κιλό τα τελευταία χρόνια, ε να την δει και αυτή

Επεξ/σία από tonypapadovic
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...