thomasG4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Ταινία βασισμένη στο συνώνυμο βίβλιο του Stephen King. Έχει βγεί επίσης και ταινία το 1989. Προσωπικά ως μεγάλος fan του King, δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες, αλλά απο το τρέιλερ φαίνεται να είναι πιστό στο αρχικό υλικό. Η ταινία του 1989 για εμένα ήταν meh. Μπορεί να φταίει που είχα διαβάσει πρώτα το βιβλίο και μετά είδα τη ταινία. Το imdb λέει ως ημερομηνία προβολής για 5 Απριλίου 2019 (USA). 3 1
gavros10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Φαινεται solid ταινια και αρκετα πιστες σκηνες οπως στο βιβλιο. Ειναι τρομακτικο να φανταζεσαι τους χωρους με εναν συγκεκριμενο τροπο καθως διαβαζεις και μετα να το βλεπεις ακριβως στην ταινια (τρειλερ μεχρι τωρα)
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Η ταινια του 89 με ειχε σημαδεψει. Για να δουμε η νεα τι θα λεει 2
Πανος999 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ωραιο trailer, δυνατο κ πολλα υποσχομενο.. Το ειδα σ ενα αρθρο που ελεγε οτι αυτη θα ειναι η πιο τρομακτικη ταινια του 19.. Δε νομιζω.....
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Ωραιο trailer, δυνατο κ πολλα υποσχομενο.. Το ειδα σ ενα αρθρο που ελεγε οτι αυτη θα ειναι η πιο τρομακτικη ταινια του 19.. Δε νομιζω..... Διάβασε το βιβλίο. Πολύ πιο τρομακτικό απο το 95% των ταινιών τρόμου που βγαίνουν τώρα τελευταία και είναι γεμάτο jump scares. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από thomasG4 1
Πανος999 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, thomasG4 είπε Διάβασε το βιβλίο. Πολύ πιο τρομακτικό απο το 95% των ταινιών τρόμου που βγαίνουν τώρα τελευταία και είναι γεμάτο jump scares. Δεν διαβαζω βιβλια.. Θα δοκιμασω ομως αν πεσει κανα τετοιο στα χερια μου μιας κ θα ηθελα να δω πως περιγραφεται με λογια μια τρομακτικη ατμοσφαιρα...
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Δεν διαβαζω βιβλια.. Θα δοκιμασω ομως αν πεσει κανα τετοιο στα χερια μου μιας κ θα ηθελα να δω πως περιγραφεται με λογια μια τρομακτικη ατμοσφαιρα... O King είναι μαστερ στο να μεταφέρει την εικόνα στο μυαλό σου όπως ακριβώς τη φαντάστηκε ο ίδιος. Για αυτό έχει και τόση επιτυχία στο συγκεκριμένο είδος βέβαια. 2
*nenya* Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ωραία! Ανυπομονω! Ελπιζω να παιζει καλα το αγορακι γιατι θα σηκωσει πάνω του σχεδον ολη την ταινια. Και ειμαι περιεργη να δω πως θα παρουσιασουν την τελευταια σκηνη του βιβλιου. (Το βιβλιο το ειχα λατρεψει ως παιδι -ευτυχως οι γονεις μου δεν το'χαν παρει χαμπαρι, το έκρυβα στα συρταρια μου τοτε.) 1
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, thomasG4 είπε Διάβασε το βιβλίο. Πολύ πιο τρομακτικό απο το 95% των ταινιών τρόμου που βγαίνουν τώρα τελευταία και είναι γεμάτο jump scares. Αυτό θα εγραφα. Δεν εχω διαβασει πολύ King αλλά εχω δει πολλες ταινίες βασισμενες στα βιβλία του. Αλλη ατμόσφαιρα τα βιβλία, άλλα συναισθήματα σου δημιουργούν και αλλού τρέχει η φαντασία σου οταν τα διαβάζεις από το να τα βλέπεις στις ταινίες που κάποια από αυτά φαντάζουν κωμικά.
snake_plissken2112 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 το βιβλίο ήταν από τα αγαπημένα μου του King μικρότερος, το trailer δείχνει ότι η ταινία θα κινηθεί μάλλον στη σωστή κατεύθυνση, άντε μακάρι...γίνεται να παίζει ο Λίθγκοου σε όλες τις ταινίες που διασκευάζουν Steven King?
xaratsi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Ναι μόνο εγώ σιγοτραγουδώ Ramones όποτε βλέπω το θρεντ.. 6
vagos789 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Εχω δει τοσα θριλερ στη ζωη μου που τωρα δυσκολα σηκωνομαι να παω σινεμα για να δω παλι κατι ηθοποιους να κανουν τους τρομαγμενους Αντιθετως μου αρεσουν ολο και περισσοτερο οι (πολυ) παλιες ταινιες τυπου Nosferatou, οπου οι ηθοποιοι ηταν πολυ εκφραστικοι καθως τα εφε ηταν σχεδον ανυπαρκτα Aπο τις αρκετα νεοτερες ταινιες μου αρεσαν οι the hills have eyes (2006) (δωσε αιμα στον λαο) και το Dracula (1992) (ατμοσφαιρικη στον υπερτατο βαθμο και με εκπληκτικο soundtrack) Απο το petsematary κραταω μονο το τραγουδι των Ramones
KilliK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 η αληθεια ειναι το horror genre εχει κορεστει. 1
thomasG4 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Έχουμε καινούριο poster για τη ταινία 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα