Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κάποιος φίλος με ποιό τρόπο, εξοπλισμό και περίπου κόστος μπορώ να λαμβάνω τα επίγεια της Digea και να τα μοιραζω σε 3-4 τηλεοράσεις?

Η ερώτηση αφορά το εξοχικό, όπου την αποτροπή κλοπής των τηλεοράσεων έχουν αναλάβει υπέρβαρες 29"+ CRT οι οποίες απαιτούν υποχρεωτική χρήση "μικρού και ελαφρύ" δέκτη που συνήθως αποτελεί και εύκολο θύμα.

Αν αλλαχτούν οι τηλεοράσεις με flat panels Και ενσωματωμένο δέκτη, θα χάνουμε και αυτές.

Προφανώς αναζητώ κάποια λογική σε κόστος λύση, προσευχόμενος να μην την εντοπίσουν.

Πλέον κλειδώνουμε και μόλις αλλάξουμε τετράγωνο "εισβάλλουν" και δεν μένει όρθιο απολύτως τίποτα. Τη τελευταία φορά μετακίνησαν και τη 32άρα SONY Trinitron αλλά λόγω βάρους μάλλον τη παράτησαν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΑΚΥΡΟ παιδιά, μόλις με ενημέρωσε φίλος τεχνικός ότι είναι εφικτό αλλά τραγικά ακριβό (κοινώς δε συμφέρει)

Επεξ/σία από Knight of Mercy
Δημοσ.

Κεντρική λήψη και μοίρασμα σε 4 συσκευές με ανεξάρτητη διαχείρηση καναλιών. Να υπολογίζω απο 400άρι έως και χιλιάρικα (έτσι μου είπαν) σύν το  απαραίτητο κόστος Τεχνικού για τη εγκατάσταση/ρύθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Knight of Mercy είπε

Κεντρική λήψη και μοίρασμα σε 4 συσκευές με ανεξάρτητη διαχείρηση καναλιών. Να υπολογίζω απο 400άρι έως και χιλιάρικα (έτσι μου είπαν) σύν το  απαραίτητο κόστος Τεχνικού για τη εγκατάσταση/ρύθμιση.

Μια κεραία ειναι με 4 καλώδια. Οπως ειναι σε καθε σπιτι.

50 ευρω Μαξ..

Οτι κεραία και να βαλεις πιάνει digea. μετα ειναι θεμα αποκωδικοποιητή που ειτε το εχει η τηλεοραση ειτε το αγοράζεις εξτρα κανενα 20αρικο.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
Στις 12/10/2018 στις 8:31 ΜΜ, alexakos89 είπε

Μια κεραία ειναι με 4 καλώδια. Οπως ειναι σε καθε σπιτι.

50 ευρω Μαξ..

Οτι κεραία και να βαλεις πιάνει digea. μετα ειναι θεμα αποκωδικοποιητή που ειτε το εχει η τηλεοραση ειτε το αγοράζεις εξτρα κανενα 20αρικο.

Μα το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που "μπουκάρουν" χάνω τους δέκτες. Κεραία και καλώδια είναι στη θέση τους (ευτυχώς).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Knight of Mercy είπε

Μα το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που "μπουκάρουν" χάνω τους δέκτες. Κεραία και καλώδια είναι στη θέση τους (ευτυχώς).

Παίρνε τους δεκτές τότε. 200 γραμμάρια ζυγιζουν.

Δημοσ.

Κατέβασα μια ιδεα, αυτές οι crt ποτ εχεις αν τις ανοίξεις μεσα εχουν τεράστιο κενο χωρο για να μπει ο αποκωδικοποιητής, τωρα βεβαια θα υπάρχει ενα θεματακι με την δέσμη απο το κοντρολ αλλα νομίζω και αυτο λύνεται με λιγη προσπάθεια

Αλλα ρε φιλε δεν φοβάστε εκει που πατε και μένετε (αν ειναι ετσι τα πράγματα) μην μπουκάρουν καμια μερα και είστε μέσα;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Κατέβασα μια ιδεα, αυτές οι crt ποτ εχεις αν τις ανοίξεις μεσα εχουν τεράστιο κενο χωρο για να μπει ο αποκωδικοποιητής, τωρα βεβαια θα υπάρχει ενα θεματακι με την δέσμη απο το κοντρολ αλλα νομίζω και αυτο λύνεται με λιγη προσπάθεια

Αλλα ρε φιλε δεν φοβάστε εκει που πατε και μένετε (αν ειναι ετσι τα πράγματα) μην μπουκάρουν καμια μερα και είστε μέσα;

Το να τοποθετήσω τη πλακέττα του δέκτη μέσα στη τηλεόραση το έχω σκεφτεί. O σένσορας μπορεί να μπεί και αυτός στη πρόσοψη. Τό 'χω, απλά δεν έχω ασχοληθεί.

Δεν μένω, μία στο τόσο πάω για Σ/Κ. Κληρονομιά. Τώρα αν τύχει και είμαι εκεί "πρόβλημά τους" ......................

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...