Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για αγορά ταβλετ για την σχολή μου. Είμαι ανάμεσα σε δύο μοντέλα.
1) Samsung galaxy tab S4
2)Hauwei media pad M5
ποιο μου προτείνεται; έχουν μεγάλες διαφορές;
ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα το samsung διότι έχει γραφίδα την οποία θα χρησιμοποιήσεις για σημειώσεις. Το Hauwei δεν βλέπω να έχει γραφίδα.

Έχω samsung Tab A(με γραφίδα) και λειτουργεί άριστα. Το χρησιμοποιώ στην σχολή και είναι πολύ βολικό

Επεξ/σία από antbyron
Δημοσ.

έχει και το Hauwei. Σαν τεχνικά χαρακτηριστικά το Samsung είναι καλύτερο; Έπισης είδα και το S3 της Samsung αξίζει σε σχέση με το s4;

Δημοσ.

To samsung s4 είναι καλύτερο(οθόνη, ηχεία) αλλά και πιο ακριβό. Δεν γνωρίζω για τους επεξεργαστές τους(νομίζω της samsung είναι καλύτερος, με μία αναζήτηση στο γοογλη θα το εξακριβώσεις) αλλά και οι δύο είναι καλοί, δεν θα απογοητευθείς. Αν κοιτάς να την βγάλεις οικονομικά πας στο φθηνότερο(hauwei) αλλιώς πας samsung. Το s3 καλό είναι και αυτό αλλά είναι περσινό μοντέλο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα μείνεις ικανοποιημένος(έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή από τα παραπάνω). Για τις gpu δεν γνωρίζω τι λένε και αν σε ενδιαφέρει αν παίζεις παιχνίδια. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, georgemp2 είπε

έχει και το Hauwei. Σαν τεχνικά χαρακτηριστικά το Samsung είναι καλύτερο; Έπισης είδα και το S3 της Samsung αξίζει σε σχέση με το s4;

Το Huawei ειναι καλυτερο απο τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα γραφιδα ΔΕΝ εχει,. Η pro εκδοση του M5 θα εχει γραφιδα η οποια ομως δεν εχει κυκλοφορησει ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...