xaerialtwistx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Istros είπε Επί dos και amiga πουλούσαν τις δισκέτες-αντιγραφα τα ίδια τα καταστήματα στη Στουρνάρη.Επισης υπήρχαν καταστήματα με καμία 30αρια amiga 500 και τις νοικιάζεις με την ώρα Δεν υπήρχε ούτε μια γνήσια δισκέτα.Ωραιες εποχες.Παντα οι εταιρείες υπολογίζουν και την πειρατεία απλά ποντάρουν στο προϊόν και σε συλλεκτικές εκδόσεις.Αυτος που έχει η του αρέσει ένα παιχνίδι θα το πληρώσει,αυτός που θα το αγοράσει πειρατικό δεν θα το αγόραζε ποτέ.Οποτε που είναι η χασουρα?Στην τελική ας ρίξουν της τιμες.Ειμαι κατά τις πειρατείας γιατί πρέπει να πληρώνεται και ο δημιουργός για να συνεχίσει να δημιουργει Καλά μην παιρνεις και όρκο. Σε εποχες PS1 που 'ημουν Γυμνασιοπαιδο, είχα τις αντιγραφες με το κιλό. Πλέον είμαι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα και μεταξυ αλλων παλευω να πετυχω σε καλη τιμη καποια διαμαντια που τοτε αγορασα σε αντιγραφη (και δε θελω ουτε για αστειο να βλεπω αντιγραφες πλεον). Και προφανως αν αυτος που κατεβαζει πειρατικα δεν ειχε οντως σκοπό να αγορασει ενα παιχνιδι που κατεβασε, το πιθανοτερο ειναι και πως δε θα αγοραζε και την κονσόλα. Δε νομιζω πολλα ατομα να κανουν επιλεκτικη πειρατεια στις κονσολες να πουν "θα αγορασω αυτα τα 10 αριστουργηματα και τις μπουρδες θα τις εχω κατεβασμενες". Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από xaerialtwistx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, D.Luffy είπε Αυτό είναι άδικο δεν διαφωνώ. Όλοι θα έπρεπε να τιμωρούνται όπως το ορίζει ο νόμος. Και στο θέμα μας, αν η Sony έχει κάνει παρανομίες, θα έπρεπε να πληρώσει. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με τον τύπο του άρθρου και την δική του παρανομία. Τώρα για 1000 ευρώ χρέος ή για τις μαιμούδες, αν και δεν γνωρίζω ποινικό δίκαιο, δεν νομίζω δα ότι θα "σαπίσει" κιόλας κανείς στη φυλακή. Όπως και να το κάνουμε όμως η παρανομία είναι παρανομία. "Φουκαράς" μπορεί να είναι και αυτός που θα απειλήσει εμάς ή τα παιδιά μας στο δρόμο επειδή δεν έχει άλλη διέξοδο από την απελπισία. Θα τον λυπηθούμε όμως σε αυτή την περίπτωση? Τέλοςπάντων, νομίζω ξεφύγαμε εντελώς από το θέμα. Καταρχάς εσύ φίλε με τέτοιο όνομα και φώτο προφίλ δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς. ΟΚ? Τα εκανες τανα στο impel, dressorsa και τώρα big mom. Μην μιλήσω για το Wano. Σε πειράζει και η πειρατεία. Τριζει ο ACE Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δεν φταίει ο άνθρωπος που βρήκε τα κενά ασφαλείας στο λογισμικό της Sony που είναι με τρύπες σουρωτήρι Αφού η Sony δεν μαθαίνει από τα λάθη της και πάλι τα ξανακάνει ο κόσμος φταίει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Καλά μην παιρνεις και όρκο. Σε εποχες PS1 που 'ημουν Γυμνασιοπαιδο, είχα τις αντιγραφες με το κιλό. Πλέον είμαι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα και μεταξυ αλλων παλευω να πετυχω σε καλη τιμη καποια διαμαντια που τοτε αγορασα σε αντιγραφη (και δε θελω ουτε για αστειο να βλεπω αντιγραφες πλεον). Και προφανως αν αυτος που κατεβαζει πειρατικα δεν ειχε οντως σκοπό να αγορασει ενα παιχνιδι που κατεβασε, το πιθανοτερο ειναι και πως δε θα αγοραζε και την κονσόλα. Δε νομιζω πολλα ατομα να κανουν επιλεκτικη πειρατεια στις κονσολες να πουν "θα αγορασω αυτα τα 10 αριστουργηματα και τις μπουρδες θα τις εχω κατεβασμενες". Σίγουρα δεν διαφωνώ ίσως να μην αγόραζε και την κονσόλα οπότε διπλή χασουρα για τη κάθε εταιρεία.Εγω έχω την πολυτέλεια να αγοράζω τα παιχνίδια που μου αρέσουν σαν και σενα,κάποιοι άλλοι οχι,οπότε εάν δεν υπήρχε πειρατεία δεν θα αγόραζαν καθόλου.Το ίδιο πράγμα είναι,αυτοί που δεν τα αγοράζουν τωρα,δεν θα τα αγόραζαν ποτέ. δεν χάνει κάτι η εταιρεία και το ξέρει.Θα μπορούσαν όμως αντί για 50-70€ που τα πουλάνε να τα πουλούσαν 20-25€ τότε σίγουρα θα πουλούσαν πολύ περισσότερα.Δεν πιστεύω να είναι κανένας τόσο αφελής που να πιστεύει ότι με 20-25€ θα έμπαινε μέσα η εταιρεία?Στην συγκεκριμένη περίπτωση η μυνηση έγινε για τα μάτια του κόσμου,για να φοβηθούν κάποιοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Εμείς εδώ παίζει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, pikoriko είπε Εγώ στην θέση της θα τον είχα κάνει πρόσληψη. Πιθανοτατα θα γινει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teri23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, BILL5 είπε Δεν φταίει ο άνθρωπος που βρήκε τα κενά ασφαλείας στο λογισμικό της Sony που είναι με τρύπες σουρωτήρι Αφού η Sony δεν μαθαίνει από τα λάθη της και πάλι τα ξανακάνει ο κόσμος φταίει δηλαδη αν καποιος βρει κενα ασφαλειας στο σπιτι σου και σε κλεβει δεν θα εχεις προβλημα ετσι; εξαλλου εσυ θα φταις γι αυτα τα κενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Hal9000 είπε Από την κυκλοφορία του πριν πέντε χρόνια έως σήμερα, το PlayStation 4 έχει αποφύγει να πέσει θύμα πειρατείας όπως συνέβαινε με τις προηγούμενες παιχνιδοκονσόλες της Sony. Το τελευταίο διάστημα όμως η κατάσταση αυτή δείχνει να αλλάζει αφού χρήστες έχουν ανακαλύψει αρκετές τρύπες ασφαλείας που επιτρέπουν την εκτέλεση μη εξουσιοδοτημένου λογισμικού, με την Ιαπωνική εταιρεία να θέλει φυσικά να απαγορεύσει την πρακτική αυτή. Στα πλαίσια αυτή, η Sony προχώρησε στη μήνυση ιδιώτη από την Καλιφόρνια ο οποίος πουλούσε μέσω eBay κονσόλες PlayStation 4 οι οποίες είχαν γίνει jailbreak προκειμένου να παρακάμπτεται ο έλεγχος ασφαλείας της κονσόλας και να είναι είναι εφικτή η εκτέλεση πειρατικού λογισμικού. Σε αυτό περιλαμβάνονται αρκετά παιχνίδια όπως το Call of Duty: WWII καθώς και το God of War. Ο πωλητής πάντως με το ονοματεπώνυμο Eric Scales, σίγουρα δεν κρατούσε όλο το διάστημα των ενεργειών του χαμηλό προφίλ, αφού στην ιστοσελίδα του είχε δημοσιεύσει μηνύματα όπως «σταματήστε να αγοράζετε παιχνίδια» τα οποία συνοδευόντουσαν από εικόνα με την κλασσική σημαία του πειρατή. Ακόμα η Sony στα πλαίσια της έρευνάς της, αγόρασε δύο κονσόλες από τον Scales, για να διαπιστώσει ότι αυτές ερχόντουσαν με οδηγίες για το πως να εγκαταστήσει ο αγοραστής πειρατικά παιχνίδια αλλά και να προτρέπει τον χρήστη να «απολαμβάνει όλα τα παιχνίδια δωρεάν». Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που ζητάει η Sony ως αποζημίωση με την αγωγή της στον Scales αλλά πιθανόν αυτό θα είναι αρκετά μεγάλο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TorrentFreak, η υπόθεση αυτή αποτελεί την πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια αγωγή σχετικά με jailbroken PS4. Πιθανόν η Sony με την κίνηση αυτή θέλει να αποτρέψει όσους μελλοντικά PS4 modders σκέφτονται να πράξουν το ίδιο. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πολυ καλα εκανε η Sony ,αυτα ειναι τριτοκοσμικα πραγματα . Τa games ειναι πιο φτηνα απο ποτε ,η βιομηχανια επενδυει τεραστια ποσα για να εχουμε καλυτερη gaming εμπειρια και αυτοι περισσοτερα κερδη και ειναι ανεπιτρεπτες τετοιες μεθοδοι απο κοινους απατεωνες και ως τετοιοι θα πρεπει να αντιμετωπισουν την δικαιοσυνη και το νομικο συστημα της εκαστοτε χωρας. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarus678 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 αυτο ειναι πολυ καλο. ετσι πρεπει να γινει να υπαρχει ενα μετρο. θα ηθελα να ρωτησω το εξης: πχ παιζω bf4 στο PS4. Εχω δει παικτες με τρομερες δυνατοτητες, πχ σε κανουν kill ασχετα αν εσυ τους ειδες πρωτος και ξεκινας πρωτος να πυροβολεις, η τρεχουν πηδανε και σε σκοτωνουν μεσα σε αυτην την διαδηκασια. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΕ PS4 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΑCK ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ PS3 Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ; 17 ώρες πριν, Basidar είπε jailbreak δεν σημαινει απαραιτητως πειρατεια, δες αντιστοιχες περιπτωσεις οπως στην apple με τα iphones. Αν ομως πουλησε πειρατικο παιχνιδι τοτε η συζητηση σταματαει και αυτος θα πληρωσει για την πραξη του. Και τι σημαινει το jailbreak; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το gaming το σκότωσε και το σκοτώνει καθημερινά η βιομηχανία του παιχνιδιού και όχι η πειρατεία... Δυστυχώς... Πέφτουν εκατομμύρια για παιχνίδια που στην καλύτερη περίπτωση είναι μετριότητες και ξεκινούν από 69,99€ σε ψηφιακή μορφή και δεν πέφτουν ποτέ... Κάποια τα βγάζουν σε "προσφορά" δίνοντάς σε τιμή ίδια (ή ελαφρώς πιο πάνω) με τη φυσική μορφή τους... Ντροπή... Στο κάτω κάτω τη φυσική κόπια μπορείς να την ανταλλάξεις ή να την πουλήσεις και να βγάλεις ένα μέρος των χρημάτων που έδωσες, ενώ τη ψηφιακή όχι... Η πειρατεία είναι ένα πρόβλημα για τις εταιρείες, αλλά για τους gamers που πληρώνουν το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει μεράκι και όρεξη για πραγματική δουλειά. Μόνο αρπαχτές και marketing με τη σέσουλα. Παιχνίδια που μου άρεσαν τα αγόρασα γνήσια, μερικά μάλιστα τα είχα κατεβάσει πειρατικά εξαρχής. Τώρα που αγόρασα το PS4 pro κατέληξα να έχω αγοράσει-πληρώσει ένα σωρό σαβούρες με καλές κριτικές (πληρωμένα sites του metacritic). Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει; Τα παιχνίδια του store δεν έχουν όλα demo και όσα έχουν συνήθως επιλέγουν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού, οπότε πάλι δεν έχεις σωστή άποψη για το παιχνίδι. Δεν είμαι υπέρ της πειρατείας, αλλά από την πλευρά των εταιρειών έχουν επιτρέψει την απόλυτη ελευθερία και από την πλευρά του χρήστη έχουν θεσπίσει αυστηρούς νόμους. Μια λύση που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι να επιβάλλουν στις εταιρείες να προσφέρουν το 1/3 του παιχνιδιού σε demo υποχρεωτικά από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους με την προϋπόθεση να patchάρονται ταυτόχρονα (ή σχεδόν ταυτόχρονα) με το ολοκληρωμένο παιχνίδι. Όσοι, συστηματικά, καταφεύγουν σε πειρατικά αντίγραφα εννοείται ότι δε θα αγόραζαν το προϊόν εξαρχής. Αυτοί δε λογίζονται πελάτες από καμία εταιρεία. Είναι απλά τσαμπατζήδες. Προσωπικά έχω κάνει και τα 2: αγόραζα πειρατικά και όσα μου άρεσαν τα αγόρασα και γνήσια (κάποια και 2 φορές, πχ το Witcher 3 το έχω σε φυσική κόπια στο PC και σε ψηφιακή στο PS4 σε GOTY edition, συνολικά 80€) και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Δε νοιώθω ένοχος που κατέβασα πειρατικά ένα παιχνίδι, διαπίστωσα ότι δε μου άρεσε και το παράτησα, γιατί αυτά μόνο δεν αγόρασα γνήσια. Νοιώθω λύπη για όσους έβγαλαν με σκληρή δουλειά χρήματα και τα έδωσαν για ένα παιχνίδι, που τελικά παράτησαν γιατί δεν άξιζε... Ο συγκεκριμένος τύπος του άρθρου πήγε να το παίξει πονηρά, αλλά όχι έξυπνα. Για να διαφημιστεί καλύτερα και να πουλήσει περισσότερο εγκαθιστούσε και πειρατικά παιχνίδια στις κονσόλες που πουλούσε... Δεν ξέρω αν πρέπει να καταδικαστεί για απληστία ή να αθωωθεί λόγω βλακείας... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από johncorfas 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badmojo99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κομπλεξικοί και εγωιστές εκεί στη Sony δεν θέλουν να τους ξεβρακώνουν σε θέματα ασφαλείας ξεκλειδώματος κλπ άμεσα πρόσληψη τον τυπάρα RESPECT!!!! Μακάρι να βρεθεί και ίδιο στις νέες κονσόλες της μικρομαλακής ..60 και70 ευρώ για ένα παιχνίδι Fifa που δεν έχει καμία διαφορά απο το προηγούμενο εκτός από το εξώφυλλο .... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από badmojo99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δεν ειναι θεμα Jailbreak στην κονσολα. Την κονσολα μου την αγορασα και μπορω να την κανω οτι θελω. Να την καψω, να την μετατρεψω σε XBOX να την κανω PC ή οτι αλλο θελω. Δεν μπορει κανενας να εχει λογο σε αυτο. Το συγκεκριμενο ζητημα αφορα ξεκαθαρα την πειρατεία στο λογισμικο και τις οδηγιες για το πως να χρησιμοποιηθεί πειρατικο λογισμικο στις κονσολες. Εαν απλα πουλουσε PS4 με jailbreak και χωρις οδηγιες μεσα δεν θα ειχε προβλημα. Τωρα εχει γιατι στην πραξη προωθει αμεσα την πειρατεια λογισμικου. Για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 18 minutes ago, johncorfas said: Το gaming το σκότωσε και το σκοτώνει καθημερινά η βιομηχανία του παιχνιδιού και όχι η πειρατεία... Δυστυχώς... Πέφτουν εκατομμύρια για παιχνίδια που στην καλύτερη περίπτωση είναι μετριότητες και ξεκινούν από 69,99€ σε ψηφιακή μορφή και δεν πέφτουν ποτέ... Κάποια τα βγάζουν σε "προσφορά" δίνοντάς σε τιμή ίδια (ή ελαφρώς πιο πάνω) με τη φυσική μορφή τους... Ντροπή... Στο κάτω κάτω τη φυσική κόπια μπορείς να την ανταλλάξεις ή να την πουλήσεις και να βγάλεις ένα μέρος των χρημάτων που έδωσες, ενώ τη ψηφιακή όχι... Η πειρατεία είναι ένα πρόβλημα για τις εταιρείες, αλλά για τους gamers που πληρώνουν το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει μεράκι και όρεξη για πραγματική δουλειά. Μόνο αρπαχτές και marketing με τη σέσουλα. Παιχνίδια που μου άρεσαν τα αγόρασα γνήσια, μερικά μάλιστα τα είχα κατεβάσει πειρατικά εξαρχής. Τώρα που αγόρασα το PS4 pro κατέληξα να έχω αγοράσει-πληρώσει ένα σωρό σαβούρες με καλές κριτικές (πληρωμένα sites του metacritic). Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει; Τα παιχνίδια του store δεν έχουν όλα demo και όσα έχουν συνήθως επιλέγουν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού, οπότε πάλι δεν έχεις σωστή άποψη για το παιχνίδι. Δεν είμαι υπέρ της πειρατείας, αλλά από την πλευρά των εταιρειών έχουν επιτρέψει την απόλυτη ελευθερία και από την πλευρά του χρήστη έχουν θεσπίσει αυστηρούς νόμους. Μια λύση που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι να επιβάλλουν στις εταιρείες να προσφέρουν το 1/3 του παιχνιδιού σε demo υποχρεωτικά από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους με την προϋπόθεση να patchάρονται ταυτόχρονα (ή σχεδόν ταυτόχρονα) με το ολοκληρωμένο παιχνίδι. Όσοι, συστηματικά, καταφεύγουν σε πειρατικά αντίγραφα εννοείται ότι δε θα αγόραζαν το προϊόν εξαρχής. Αυτοί δε λογίζονται πελάτες από καμία εταιρεία. Είναι απλά τσαμπατζήδες. Προσωπικά έχω κάνει και τα 2: αγόραζα πειρατικά και όσα μου άρεσαν τα αγόρασα και γνήσια (κάποια και 2 φορές, πχ το Witcher 3 το έχω σε φυσική κόπια στο PC και σε ψηφιακή στο PS4 σε GOTY edition, συνολικά 80€) και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Δε νοιώθω ένοχος που κατέβασα πειρατικά ένα παιχνίδι, διαπίστωσα ότι δε μου άρεσε και το παράτησα, γιατί αυτά μόνο δεν αγόρασα γνήσια. Νοιώθω λύπη για όσους έβγαλαν με σκληρή δουλειά χρήματα και τα έδωσαν για ένα παιχνίδι, που τελικά παράτησαν γιατί δεν άξιζε... Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα τα σημεία. Οσον αφορά το demo, για μένα είναι απαραίτητο. Δεν υπάρχει πιθανότητα να αγοράσω game χωρίς πρώτα να έχω εμπειρία gameplay από πρώτο χέρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, Dr_73 είπε Στη Βραζιλία το playstation 2 , πήγε 10 χρόνια μετά , το 2009 και είχε τιμή 480 $ . Το playstation 3 πήγε το 2010 και είχε τιμή ... 1130 $ . Το playstation 4 , έχει 1850 $ . Και οι αποδοχές του 90% του πληθυσμού είναι κανά 300ρι $ το μήνα . Οπότε ... φαντάσου .... Αυτοί παίζουν GTA Live κάθε μέρα και Fifa/Pro evolution σε κάθε γειτονιά... Τί να το κάνουν το Playstation;.. 1 ώρα πριν, badmojo99 είπε Κομπλεξικοί και εγωιστές εκεί στη Sony δεν θέλουν να τους ξεβρακώνουν σε θέματα ασφαλείας ξεκλειδώματος κλπ άμεσα πρόσληψη τον τυπάρα RESPECT!!!! Μακάρι να βρεθεί και ίδιο στις νέες κονσόλες της μικρομαλακής ..60 και70 ευρώ για ένα παιχνίδι Fifa που δεν έχει καμία διαφορά απο το προηγούμενο εκτός από το εξώφυλλο .... Δεν έκανε αυτός το "σπάσιμο" της κονσόλας. Αυτός απλώς πουλούσε σπασμένες κονσόλες με προεγκατεστημένα πειρατικά παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, Istros είπε δεν χάνει κάτι η εταιρεία και το ξέρει.Θα μπορούσαν όμως αντί για 50-70€ που τα πουλάνε να τα πουλούσαν 20-25€ τότε σίγουρα θα πουλούσαν πολύ περισσότερα.Δεν πιστεύω να είναι κανένας τόσο αφελής που να πιστεύει ότι με 20-25€ θα έμπαινε μέσα η εταιρεία? Μάστορα, το παιχνιδάκι βγήκε στα 32,47€. Να τ'αφήσω..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα