azuli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 ουτε που ειχα καταλαβει οτι σπασανε το ps4. Ποτε εγινε αυτο και πως?Τσιπαρισμα η software? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, ELMastas είπε Δεν είπα οτι είναι σωστό να παρανομεί κάποιος,όμως ακόμα περισσότερο με νευριάζουν η υποκρισία και το δήθεν και τα 2 μέτρα και 2 σταθμά για τα πράγματα,μια γνωστή παροιμία λέει στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί και αυτό ακριβώς συμβαίνει πολλές φορές με τις εταιρίες,Σκέψου Λίγο αν υπάρχει άνθρωπος στόν κόσμο που να μην έχει κατεβάσει "παράνομα" κάποια τραγούδια η το οτιδήποτε άλλο... Αλλο πραγμα το να κατεβασεις ενα παιχνιδι με αυτο τον τροπο για προσωπικη χρηση(που ουτε αυτο φυσικα ειναι σωστο) και αλλο το να το κατεβασεις με αυτο τον τροπο και να το πουλησεις μετα σε αλλους. Το ιδιο ισχυει και για το jailbreak σε κονσολες και κινητα.Προφανως για προσωπικη σου χρηση εχεις δικαιωμα να κανεις οτι θελεις(απλα αν ειναι καινουργιο βγαινει εκτος εγγυησης μιας και το πειραξες εσυ),αλλα αλλο πραγμα οταν αυτο το πουλας σε καποιον τριτο και ειδικα οταν εχεις μεσα και υλικο οπως ηδη κατεβασμενα παιχνιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Πιο χαζός πεθαίνεις!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Γι'αυτό απεχθάνομαι αυτήν την εμετική εταιρεία καρκίνωμα και δεν της δίνω φράγκο . Προσπαθεί αυτός ο βόθρος να μπει και σε άλλες αγορές όπως οι φωτογραφικές. Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα τους άμισθους κράχτες ταλιμπάν που έχουν μεγαλώσει με τις σάπιες κονσόλες της και είναι φανατικοί υποστηρικτές όλων των προϊόντων της. 1 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Comic maniak είπε Απο την στιγμη που ζητανε τοσα λεφτα για μια κονσολα και ενα παιχνιδι και σου λενε να πληρωνεις και το online play (ουτε στο χωριο μου δεν γινονται τετοια) ειναι λογικο το jailbrake. Θα μου πεις τωρα δεν ειναι σωστο, αλλα ουτε εγω θελω να πληρωσω 300€ για την κονσολα, 70€ για ενα παιχνιδι και 60€ τον χρονο για online play. Για αυτο μενω στο pc μου που και να κατεβασω κατι πειρατικο δεν μπορει να ερθει να μου πει κανεις τιποτα. Νομίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εφόσον λοιπόν εσύ ELMastas αγόραζες πειρατικά στο παρελθόν (καλά έκανες δεν μου πέφτει λόγος) υποθέτω ότι αν αύριο έβγαζες μόνος ένα δικό σου παιχνίδι και το πουλούσες, δεν θα σε πείραζε καθόλου αν κάποιος άλλος το μοίραζε ελεύθερα εις βάρος σου. Και μάλιστα με προκλητικό τρόπο όπως ο τύπος "σταματήστε να αγοράζετε το παιχνίδι του ELMasta, πάρτε το από δω free" Ή μπορεί και να σε πείραζε αλλά μιας και στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί... καταλαβαίνεις. Επίσης ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι είτε μιλάμε για την Sony των δισεκατομμυρίων είτε για εμένα κι εσένα, δεν έχει σημασία εφόσον όλοι πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Δεν είναι το ίδιο μέγεθος αυτό που λές,φυσικά και θα με πείραζε αν ο τύπος μοίραζε "ελεύθερα" το παιχνίδι μου,όμως δεν είναι το ίδιο με το αν είμουνα και γω Sony,μάλλον θα ήταν λίγο διαφορετικό όπως και η αντιμετώπιση μου. Εγώ είπα κυρίως για το Hardware και το πόσο έχει κανείς το διακαίωμα να το πειράξει, εφόσον είναι δικό του,δεν θέλω να ανοίξει πάλι συζήτηση για τα παιχνίδια,τα πειρατικά και το software,γιατί τα έχουμε πει σε άλλα τόπικ και εγώ και αρκετοί άλλο πολλές φορές,είναι μια κουβέντα που γινότανε εδω και πολλά χρόνια.Φυσικά και ήταν μεγάλη βλακεία και πρόκληση οτι ο τύπος πούλαγε πειρατικά μαζί με την κονσόλα και το διαφήμιζε κιόλας. Εγώ ανέφερα με αφορμή αυτό το άρθρο και τα γραφόμενα πιο πάνω,για τις εταιρίες και το τι λαμογίες έχουν κάνει,που είναι σε σύγκριση εντελώς ανόμοια μεγέθη "παρανομίας"με έναν ιδιώτη που κάνει jailbreak η πουλάει αντίγραφα,είναι όπως μια μπανιέρα με νερό,σε σύγκριση με μια λίμνη με νερό... ναι και τα 2 έχουν νερό (που απαγορεύεται πλέον να μαζεύεις απο την βροχή στίς ΗΠΑ) όμως δεν μπορείς και να τα συγκρίνεις,ως ίδια. Δυστυχώς D.Luffy βλέπουμε καθημερινά πως όλοι ΔΕΝ είναι ίσοι στόν νόμο,ναι θα έπρεπε να είναι,αλλά δεν είναι,όταν αυτοί που έχουν την εξουσία και το χρήμα την γλυτώνουν πάντα απο μεγάλες κομπίνες και δεν δικάζονται επί χρόνια η εξαγοράζουν εύκολα κάποια ποινή με εναν διακανονισμό η πρόστιμο που δεν είναι τίποτα για αυτούς επειδή βγάζουν εκατομμύρια ! Δέν είναι το ίδιο αυτό με όταν μπαίνει φυλακή και σαπίζει κάποιος άλλος "φουκαράς" γιατί χρωστάει Χίλια ευρώ η γιατί πούλαγε "μαιμούδες" στό μοναστηράκι για να ζήσει.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από ELMastas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Αυτό δεν είναι τίποτα.... κάτσε να δεις τι ετοιμάζει η ninty για αυτούς που θα πιάσει με το sxOS dongle... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, azuli είπε ουτε που ειχα καταλαβει οτι σπασανε το ps4. Ποτε εγινε αυτο και πως?Τσιπαρισμα η software? CFW- firmaware πειραγμένο είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ELMastas είπε Δυστυχώς D.Luffy βλέπουμε καθημερινά πως όλοι ΔΕΝ είναι ίσοι στόν νόμο,ναι θα έπρεπε να είναι,αλλά δεν είναι,όταν αυτοί που έχουν την εξουσία και το χρήμα την γλυτώνουν πάντα απο μεγάλες κομπίνες και δεν δικάζονται επί χρόνια η εξαγοράζουν εύκολα κάποια ποινή με εναν διακανονισμό η πρόστιμο που δεν είναι τίποτα για αυτούς επειδή βγάζουν εκατομμύρια ! Δέν είναι το ίδιο αυτό με όταν μπαίνει φυλακή και σαπίζει κάποιος άλλος "φουκαράς" γιατί χρωστάει Χίλια ευρώ η γιατί πούλαγε "μαιμούδες" στό μοναστηράκι για να ζήσει.. Αυτό είναι άδικο δεν διαφωνώ. Όλοι θα έπρεπε να τιμωρούνται όπως το ορίζει ο νόμος. Και στο θέμα μας, αν η Sony έχει κάνει παρανομίες, θα έπρεπε να πληρώσει. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με τον τύπο του άρθρου και την δική του παρανομία. Τώρα για 1000 ευρώ χρέος ή για τις μαιμούδες, αν και δεν γνωρίζω ποινικό δίκαιο, δεν νομίζω δα ότι θα "σαπίσει" κιόλας κανείς στη φυλακή. Όπως και να το κάνουμε όμως η παρανομία είναι παρανομία. "Φουκαράς" μπορεί να είναι και αυτός που θα απειλήσει εμάς ή τα παιδιά μας στο δρόμο επειδή δεν έχει άλλη διέξοδο από την απελπισία. Θα τον λυπηθούμε όμως σε αυτή την περίπτωση? Τέλοςπάντων, νομίζω ξεφύγαμε εντελώς από το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Επειδή, το άρθρο πάει από μετάφραση, σε αντιγραφή, σε σήκωμα από τη συζήτηση που έγινε στο Reddit, έχουν χαθεί κάποιες λεπτομέρειες. Και το χειρότερο βέβαια είναι αυτοί εδώ που δε διάβασαν καν το άρθρο κι έχουν βάλει στη φυλακή όλους έσπασαν κάποια συσκευή στη ζωή τους. Το μεγαλύτερο πάτημα της Sony, δεν είναι το jailbreak, που σε αρκετές περιοχές του πλανήτη μάλιστα, είναι δικαίωμα του αγοραστή. Εκεί που βασίζεται η αγωγή είναι πως ο τύπος είχε γεμάτη την κονσόλα με προεγκατεστημένα τα σπασμένα παιχνίδια. Το jailbreak γίνεται και για modding τύπου cheat engine στα παιχνίδια του PS4, οπότε μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο κάποιος που δεν έχει περασμένα μέσα τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorScien Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Ο τίτλος του αρθρου ειναι ελλιπείς... Η Sony προχώρησε επιδή ο τύπος πουλούσε το PS4 με προεγκατεστημενα πειρατικά παιγνίδια ...και όλα αυτα σε...USA.. Nα το έκανε σε καμμία βραζιλία κάτι θα γλύτωνε.. Τώρα όντως η μήνυση θα συνοδεύεται από χρηματική απαίτηση μερικών δεκάδων εκατομμυριών $ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Καλά έκανε το παιδί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yokki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Καλά έκανε το παιδί. το πιστεύεις πραγματικά αυτό; ή το έγραψες για να το γράψεις μόνο; Επειδή και άλλοι δεν εγκρίνουμε στο ελάχιστο μερικά business practices μεγάλων ή μικρών εταιριών αλλά στο συγκεκριμένο ο τύπος έχει λάθος και καλά θα κάνουν να του κόψουν τον κώλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, yokki είπε το πιστεύεις πραγματικά αυτό; ή το έγραψες για να το γράψεις μόνο; Επειδή και άλλοι δεν εγκρίνουμε στο ελάχιστο μερικά business practices μεγάλων ή μικρών εταιριών αλλά στο συγκεκριμένο ο τύπος έχει λάθος και καλά θα κάνουν να του κόψουν τον κώλο. οπως εκοψαν κωλο στα λομπι ,στις λαμογιες εκατομυριων κλπ κλπ μερικοι κανετε λες και αποδιδεται παντα δικαιοσυνη σε ολους.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Θα παρει φορά η sony μου φαίνεται και θα του τα κ.......γκουχου γκουχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα