whatsup Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Σκέφτομαι να αγοράσω το Dji Mavic air fly more combo ή το Parrot Anafi. Ποια είναι η γνώμη σας;;; (Δεν είχα ποτέ drone).
Leuterhs000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Γειά σου, σύγκριση από αυτά που ανέφερες. Σου προτείνω να πάρεις το Dji Mavic air fly more combo. Σαφώς πολύ καλό drone και ποιότητα εφόσον είναι Dji, για πρώτη εμπειρία για ωραίες φωτογραφίες αλλά και για βίντεο. Το Parrot Anafi είναι καλό drone και πολύ καλή κάμερα, αλλά πιστεύω καλύτερο θα ήταν το Mavic Air!
whatsup Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Και τι είναι η Dji δηλαδή; Γιατί η parrot δεν έχει ποιότητα; Μας δουλεύεις ρε φίλε;
Leuterhs000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Η Dji είναι η καλύτερη μάρκα στον κόσμο!! 3
whatsup Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Αφού είναι η καλύτερη μάρκα έτσι όπως λες...για γράψε μου αναλυτικά τις διαφορές του Mavic air με το Anafi. (εφόσον λες ότι τα ξέρεις όλα για την Dji)
kostasbm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 για τι δουλεια το θελεις ???χαβαλε η για επαγγελματικη χρηση ??
Leuterhs000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλαράκι, πάρε ένα που θα βολεύει εσένα και θα είσαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα. Γι'αυτό, πριν αγοράσεις κάτι δες αν αξίζει να ρίξεις τόσα λεφτά. Καλές πτήσεις!! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Leuterhs000 1
Λευτέρης Δεμιρτζόγλου Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Προτείνω anafi δουλεύω και τα 2 και θα σου πω πως το μόνο κακό στο anafi είναι η εμβέλεια . Δεν έχουν βέβαια μεγάλες διαφορές μεταξύ τους οι 2 πολύ κρίσιμες για μένα διαφορές είναι το gimbal που το ένα έχει 3 axis ενώ το άλλο ηλεκτρονικό και 2 axis. Το anafi βέβαια σηκώνει κάμερα πάνω και κανείς τέλεια πλάνα . Δεύτερο είναι ο θόρυβος. Το air το ακούς από 1 χιλιόμετρο και νομίζω είναι - και ένα τρίτο που το ξέχασα είναι η αυτονομία το anafi είναι πολύ μπροστά σε αυτά. Όσο για σταθερότητα σε ανέμους νομίζω είναι ελάχιστα καλύτερο το anafi. Για την εμβέλεια έχω βρει να κουμπωσω κεραίες αλλά περιμένω να κάνουν κιαλοο δοκιμές. Προς το παρών βολευομαι με το fcc mode 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα