D___G Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Στον επιτραπέζιο μου ήρθε αμέσως, στον φορητό μου και όταν επιχειρώ να την κάνω χειροκίνητα μου λέει έπειτα από λίγη ώρα ότι απέτυχε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainmorf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, D___G είπε Στον επιτραπέζιο μου ήρθε αμέσως, στον φορητό μου και όταν επιχειρώ να την κάνω χειροκίνητα μου λέει έπειτα από λίγη ώρα ότι απέτυχε.. Στο φορητό μήπως υπάρχει συνδεδεμένο κανένα USB flash; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, Brainmorf είπε Στο φορητό μήπως υπάρχει συνδεδεμένο κανένα USB flash; Όχι, δεν υπάρχει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainmorf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, D___G είπε Όχι, δεν υπάρχει τίποτα Τοτε αστο οπως ειναι και περιμενε να το δεις στο windows update. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από Brainmorf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Στις 10/8/2019 στις 1:52 ΜΜ, D___G είπε Στον επιτραπέζιο μου ήρθε αμέσως, στον φορητό μου και όταν επιχειρώ να την κάνω χειροκίνητα μου λέει έπειτα από λίγη ώρα ότι απέτυχε.. Πέρασε το με το εργαλείο της MS απ' το site. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 The bugs keep on coming. Συνδέω ακουστικά bluetooth, ακούω μουσική κανονικά, όλα οκ. Πατάω pause για λίγο, και δεν ακούω, δε κάνω αποσύνδεση or sth. Και το Bluetooth εξαφανίζεται. Δεν υπάρχει στο notification centre, δεν υπάρχει στο device manager, δεν υπάρχει κουμπί on-off στις ρυθμίσεις, τίποτα, σα να μην έχει καν ο υπολογιστής Με restart φτιάχνει αλλά θα ήθελα μια πιο μόνιμη λύση if possible. Οι λύσεις των γκουρού της Microsoft τύπου κάνε update τους drivers δε βοηθάνε Cheers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 On 09/08/2019 at 17:17, gokuthelegend said: Και καλά δήθεν θα μου το "στείλει" η MS όταν θεωρήσει όταν θα λειτουργεί σωστά στον συγκεκριμένο υπολογιστή. Έτσι μου έλεγε και μένα σε desktop 10ετίας, c2d αλλά μετά από 15 μέρες βαρέθηκα να περιμένω και το έκανα με το upgrade tool της ms. Όλα μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 είμαι σίγουρος οτι θα έχει απαντηθεί, μπορεί να μου πει καποιος γιατι βγαζει τις διαθεσιμες γλώσσες εκει πανω και πως μπορούμε να το φέρουμε στην θέση του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DelsinGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Παιδιά έχω ένα θέμα τις τελευταίες μέρες. Είχα Windows 10 από τη πρώτη δωρεάν αναβάθμιση που έδωσε η MS. Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, ζητάει να γίνουν activate γιατί λέει πως είναι official. Έχετε κάποια λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Xristaras12 είπε είμαι σίγουρος οτι θα έχει απαντηθεί, μπορεί να μου πει καποιος γιατι βγαζει τις διαθεσιμες γλώσσες εκει πανω και πως μπορούμε να το φέρουμε στην θέση του; Για δες... Control Panel--->Devices--->Typing--->Advanced Keyboard Settings--->Language bar Options και στο Language Bar να είναι επιλεγμένο το μεσαίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Θα εχει απαντηθει αλλα.... Πως μπορω να αλλαξω το ονομα χρηστη απο Γιαννης σε......Οτιδηποτε? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θα εχει απαντηθει αλλα.... Πως μπορω να αλλαξω το ονομα χρηστη απο Γιαννης σε......Οτιδηποτε? Ευχαριστω. https://www.windowscentral.com/how-change-account-name-windows-10-sign-screen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε https://www.windowscentral.com/how-change-account-name-windows-10-sign-screen Ευχαριστω.Γραφει : If you're using a Microsoft account to sign in to Windows 10 Δεν εχω κατι τετοιο . Διορθωση: Αλλαξα απλα ονομα χρηστη . Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Διάβασε και παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Για δες... Control Panel--->Devices--->Typing--->Advanced Keyboard Settings--->Language bar Options και στο Language Bar να είναι επιλεγμένο το μεσαίο. τώρα αν σου πω οτι οποιαδήποτε επιλογή και να βάλβ δεν αλλάζει τίποτα; ακομα και κρυφό να το κάνω συνεχίζει να εμφανίζει το πλαισιο με τις γλώσσες. (και ναι πατάω εφαρμογή και και κλείνω και το παραθυρο μηπως και) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα