gokuthelegend Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, RX-8 Lover_GR είπε Πέρασα και εγώ 1903 χθες απροβλημάτιστα. Η μόνη παρατήρηση είναι ότι χρησιμοποιούν περισσότερο δίσκο. Ίσως επειδή έχουν πάρει backup την προηγούμενη έκδοση ώστε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε να κάνεις επαναφορά. Νομίζω το κρατάει για 30 μέρες εκτός αν το διαγράψεις νωρίτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 10 μέρες διατηρείται το backup της προηγούμενης έκδοσης, κι ύστερα διαγράφεται αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, accipio είπε 10 μέρες διατηρείται το backup της προηγούμενης έκδοσης, κι ύστερα διαγράφεται αυτόματα. Είναι σίγουρο; γιατί στην προηγούμενη αναβάθμιση το είχα σίγουρα πάνω από 2 εβδομάδες μέχρι να θυμηθώ να το διαγράψω. Στην τρέχουσα αναβάθμιση το διέγραψα στις 3 μέρες, οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Σίγουρο - μιλάω από προσωπική εμπειρία, τόσο για την έκδοση 1903 όσο και για τη 1809. Δες κι εδώ (" Ten days after you upgrade to Windows 10, your previous version of Windows will be automatically deleted from your PC."). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σε όλους..2-3 ερωτήσεις για νέο χρήστη σε windows 10!!Το pc μου έχει sticker windows 7 pro!!Μπορώ να κάνω εγκατάσταση καθαρή των windows κ να περάσω τον κωδικό από το sticker μου?Επίσης μπορώ να κατεβάσω από το official site τα windows στην πιο τελευταία τους έκδοση σε iso??Τελευταία ερώτηση κ κλείνω!!Σκέφτομαι να απενεργοποιήσω τα update γιατί είδα διάφορα τρελά πράγματα όπως απώλειες δεδομένων κλπ!!Την ενέργεια για να το κάνω την ξέρω απλά θέλω να ρωτήσω αν μένει κλειστό το update η μετά από κάποιο καιρό ανοίγει μόνο του αυτόματα!!! Σας ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, CoOliO είπε Καλησπέρα σε όλους..2-3 ερωτήσεις για νέο χρήστη σε windows 10!!Το pc μου έχει sticker windows 7 pro!!Μπορώ να κάνω εγκατάσταση καθαρή των windows κ να περάσω τον κωδικό από το sticker μου?Επίσης μπορώ να κατεβάσω από το official site τα windows στην πιο τελευταία τους έκδοση σε iso??Τελευταία ερώτηση κ κλείνω!!Σκέφτομαι να απενεργοποιήσω τα update γιατί είδα διάφορα τρελά πράγματα όπως απώλειες δεδομένων κλπ!!Την ενέργεια για να το κάνω την ξέρω απλά θέλω να ρωτήσω αν μένει κλειστό το update η μετά από κάποιο καιρό ανοίγει μόνο του αυτόματα!!! Σας ευχαριστώ... Δεν ξέρω αν μπορείς ακόμα να βάλεις τα 10 με κλειδί των 7. Εννοείται πως μπορείς να κατεβάσεις το iso της τελευταίας έκδοσης από τη Microsoft. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείσεις τα updates και ίσα ίσα είναι και επικίνδυνο να μην έχεις ενημερωμένο λειτουργικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, CoOliO είπε Καλησπέρα σε όλους..2-3 ερωτήσεις για νέο χρήστη σε windows 10!!Το pc μου έχει sticker windows 7 pro!!Μπορώ να κάνω εγκατάσταση καθαρή των windows κ να περάσω τον κωδικό από το sticker μου?Επίσης μπορώ να κατεβάσω από το official site τα windows στην πιο τελευταία τους έκδοση σε iso??Τελευταία ερώτηση κ κλείνω!!Σκέφτομαι να απενεργοποιήσω τα update γιατί είδα διάφορα τρελά πράγματα όπως απώλειες δεδομένων κλπ!!Την ενέργεια για να το κάνω την ξέρω απλά θέλω να ρωτήσω αν μένει κλειστό το update η μετά από κάποιο καιρό ανοίγει μόνο του αυτόματα!!! Σας ευχαριστώ... Αν δεν δουλέψει το κλειδί των 7 που έχεις, μπορείς να βρεις κλειδί εδώ και να κατεβάσεις από το site της Microsoft το κατάλληλο iso. Τα updates, ούτε εγώ τα απενεργοποιώ και συμφωνώ με τον από πάνω φίλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Alejandro είπε Δεν ξέρω αν μπορείς ακόμα να βάλεις τα 10 με κλειδί των 7. Εννοείται πως μπορείς να κατεβάσεις το iso της τελευταίας έκδοσης από τη Microsoft. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείσεις τα updates και ίσα ίσα είναι και επικίνδυνο να μην έχεις ενημερωμένο λειτουργικό. Ωστόσο αν τα κλείσω με δικιά μου ευθύνη είναι δυνατόν να ανοίξουν από μόνα τους?Επίσης αν δεν πάρει τον κωδικό μου από το sticker κατά την εγκατάσταση πρέπει να ψάξω για κάποιο πακέτο windows η υπάρχει περίπτωση να το πάρει κανονικά και μέσα στο περιβάλλον να μου βγάλει μετά από καιρό για ενεργοποίηση κ τέτοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, CoOliO είπε Ωστόσο αν τα κλείσω με δικιά μου ευθύνη είναι δυνατόν να ανοίξουν από μόνα τους?Επίσης αν δεν πάρει τον κωδικό μου από το sticker κατά την εγκατάσταση πρέπει να ψάξω για κάποιο πακέτο windows η υπάρχει περίπτωση να το πάρει κανονικά και μέσα στο περιβάλλον να μου βγάλει μετά από καιρό για ενεργοποίηση κ τέτοια? Εδω σε εχω.Με λιγα λογια το μεγιστο χρονικο διαστημα που μπορεις να "παγωσεις" τα updates ειναι 35 μερες.Στις 35 μερες δεν μπορεις να ξαναπαγωσεις τα updates ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙΣ Ο,ΤΙ UPDATE ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ..αρα τζαμπα ο κοπος...Δεν μπορεις δηλ ανα 35 μερες να ανανεωνεις το παγωμα των ενημερωσεων με σκοπο να μην τα κανεις ποτε , μιας και ανα παγωμα πρεπει να παιρνεις τα updates που εχουν μαζευτει... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από mphxths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsene Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 2 hours ago, CoOliO said: Το pc μου έχει sticker windows 7 pro!!Μπορώ να κάνω εγκατάσταση καθαρή των windows κ να περάσω τον κωδικό από το sticker μου? Μπορείς να το κάνεις χωρίς πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, CoOliO είπε Καλησπέρα σε όλους..2-3 ερωτήσεις για νέο χρήστη σε windows 10!!Το pc μου έχει sticker windows 7 pro!!Μπορώ να κάνω εγκατάσταση καθαρή των windows κ να περάσω τον κωδικό από το sticker μου?Επίσης μπορώ να κατεβάσω από το official site τα windows στην πιο τελευταία τους έκδοση σε iso??Τελευταία ερώτηση κ κλείνω!!Σκέφτομαι να απενεργοποιήσω τα update γιατί είδα διάφορα τρελά πράγματα όπως απώλειες δεδομένων κλπ!!Την ενέργεια για να το κάνω την ξέρω απλά θέλω να ρωτήσω αν μένει κλειστό το update η μετά από κάποιο καιρό ανοίγει μόνο του αυτόματα!!! Σας ευχαριστώ... Αν δεν δουλέψει το κλειδί στην εγκατάσταση, κάνε διπλό κόπο να βάλεις τα 7 και να κάνεις upgrade μέσω του εργαλείου της MS στα 10 (αυτό γίνεται 100% ακόμη και σήμερα). Και για κανέναν λόγο μην απενεργοποιήσεις τα updates, αυτό που διάβασες έγινε μια φορά σε προγενέστερη έκδοση και όχι σε όλους, δεν γίνονται χοντρές μ@λκίες κάθε μέρα. Από μη ενημερωμένο σύστημα έφαγαν οι περισσότεροι το wannacry ransomware, δεν χρειάστηκε δηλαδή να κάνει τίποτα λάθος ο κάθε χρήστης, έγινε μόνο του. Εξάλλου η 1903 σου δίνει πλέον την επιλογή να κάνεις παύση μέχρι και 30 μέρες νομίζω, οπότε όταν πλησιάζει ο καιρός για το μεγάλο upgrade το κάνεις παύση αν φοβάσαι να δεις πως θα τρέξει στους άλλους και αν συμβεί κάτι το παίρνεις όταν θα χει πλέον διορθωθεί. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από p4n0s86 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RSi_Weaver Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Τελικά, φαίνεται ότι είναι της μοίρας μου γραφτό να μην μπορώ να κάνω κανονικά update στην κάθε νέα έκδοση παρά μόνο με clean install. Μετά την εγκατάσταση μέσω update, η εικόνα ήταν ελαφρώς ζουμαρισμένη (hdmi καλώδιο με κάρτα intel 530 στη CPU). Τι αλλαγές στις ρυθμίσεις της TV, τι εγκατάσταση νέου driver, τι πειραματισμούς με ρυθμίσεις στα Windows, τι restart και βάλε-βγάλε το καλώδιο, δεν δούλεψε τίποτα. Rollback λοιπόν και θα περιμένω να φτάσουμε στη λήξη υποστήριξης της τρέχουσας έκδοσης (αυτό δεν παρέλειψε να μου το διευκρινήσει η MS) τον Νοέμβριο, μπας και πειστώ ότι αξίζει τον κόπο να σπαταλήσω τόσο χρόνο, μια και οι προγραμματιστές της μικρομαλακής το έχουν κάνει σκοπό ζωής οι αναβαθμίσεις της να παιδεύουν τους χρήστες του λειτουργικού της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 νεο update για τους insiders Windows 10 [20H1] Build 18932 https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-18932/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Ξανα-μανα αλλαγες στο wu https://old.reddit.com/r/sysadmin/comments/c8w3av/does_this_mean_the_end_to_windows_10_upgrades_is/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Παιδιά κάτι φακέλους captured pictures και camera roll πως διαγράφονται οριστικά; Τους διαγράφω και πάλι ξεφυτρώνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα